Smradlavý svetr :D

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
525
13.1.12 17:21

Smradlavý svetr :D

Ahoj Ženy,
mám problém s mým svetrem,minulý týden jsem ho vyprala, po uschnutí klasicky uklidila a když jsem si ho vzala na sebe šíleně smrděla,takovou tou zatuchlinou,nejdřív jsem si řikala že jsem ho třeba uklidila trochu vlhkej nebo tak a dala jsem ho do prádla znova a zatím co ostatní prádlo voní po aviváži,tak ten svetr pořád smrdí,docela mě to dere páč je můj oblíbenej…nevíte čím by to mohlo být? a zda na to něco pomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5453
13.1.12 17:25

Já to mám taky :cert: a je to přesně u těhle umělejch věcí,taky neví co s tím.Myslela jsem,že tam dávám hodně aviváže,tak jsem ubrala a stejně to trochu smrdí.doufám,že někdo poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
13.1.12 17:26

:mrgreen: Tak to znáááám, zkus ho nechat přes noc v kýblu v octové vodě a neutralizovat ty zatuchliny a pak normálně vyper v pračce obvyklým způsobem. Ono se to někdy stává, např. v pračce je někde zadžená stará voda a nebo ti to třeba špatně ždíme? :nevim: Nechej projet pračku naprázdno savem a zkus pak vyprat svetr a pořádně nadvakrát vyždímej :mavam: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
13.1.12 17:29

To stačí i když nevytáhnete vypraný prádlo hned z pračky, ale třeba zapomenete a je tam 3 hodiny, tak taky trochu zatuchne a musí se prát znovu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
13.1.12 17:29

Jéé děkuji za radu,hned to vyzkouším a až svetr bude vypranej a uschlej dám vědět o výsledku :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.12 18:25

mě to z toho nikdy nešlo a tak jsem to vždy vyhodila… vždy se v mém případě jednalou pouze o starší svetry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
13.1.12 19:00

Ocet je báječná věc, přidávám ho do každého praní místo aviváže - já vím, nezní to moc voňavě, ale jako alergikovi mi všechny aviváže vadí. Od té doby, co peru s octem nejsem osypaná a pračka nezasmrděla ani na minutu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný