Uspořádání nábytku

172
13.1.12 15:41

uspořádání nábytku

ahojky holky tak přemejšlim jak to máte doma zařízené vy s nábytkem.já mám jednu šatní skřín na mé oblečení které nosím celej rok pak má malej dvě komody na jeho oblečení a pak má přítel jednu ale ta se mi sem moc nehodí,ale nevím kam bych mu ty jeho věci dala.tak by mě zajímalo jak to máte vy vyřešené a uspořádané? :) jen tak pro zajímavost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2602
13.1.12 15:45

Ahoj,
my mame kazdy svoji komodu (manzel, ja i prcek), pak malej ma svoji skrin, kde ma veci na raminka (ta je teda poloprazdna) a jeste mame vestavenou skrin v predsini, kde jsou bundy,boty a ostatni kramy :)
Ted me doslo, ze mam jeste jednu komodu, ktera se nepouziva, takze bych ji mohla necim zaplnit..zatr safr… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
13.1.12 16:00

Mame v Loznici velkou vestavenou skrin. V prave casti jsou moje prihradky v leve casti manzeleovi prihradky plus ve zbytku je tyc na raminka, kde mam veci ja. V loznici pak mame jeste dve male komody se supliky pro nas dva.
Na chodbe je druha vestavena skrin, kde v jedne tretine ma manzel povesene kosile+kravaty a vesak na kalhoty (do prace), v druhe tretine jsou kabaty a bundy.
Prcek bude mit vlastni vestavenou skrin + komodu ve svem pokoji.

Příspěvek upraven 13.01.12 v 16:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
13.1.12 16:31

ahoj
my mame sadrokartonem udelanou mistnost-satnu, tam jsou regaly a tyce a tam je uplne vse. Pro deti mame pripravenou jednu velkou komodu a supliky pod postylkama. Satna je super vec, nemame doma jedinou skrin :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
13.1.12 16:35

Taky máme nově šatnu a je to super. Pro mimčo mám skříňku pod přebalovák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
13.1.12 16:40

Kluci mají dohromady jednu komodu, a pod knihovnou Dan 4 šuplíky. Bohatě jim to stačí. V chodbě máme vestavěnou skříň a v té máme oblečení mi. Víc nemáme. (jako skříní)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
13.1.12 16:42

Ahojky :-) my máme v předsíni vestavěné skříně, ve kterých máme bundy, kabáty, svetry, kalhoty a mikiny a v ložnici máme dvě komody (3 a 5 šuplíků), ve kterých máme s manželem menší oblečení - trička, spoďáry, kapesníky… Čekáme mimi, tak přemýšlíme, že bychom si pořídili ještě jednu komodu (3 šuplíkovou) na věci pro miminko. Jinak já jsem odpůrce zbytečného nábytku. Pokud možno vše vyřešit vestavěnými skříněmi, nebo co nejnenápadnějšími kusy. Připadá mi, že to jen zabírá prostor. Nábytek (skříně) pro mě musí splňovat především funkčnost :)

• Citovat
  • Upravit
13.1.12 16:43

uspořádání nábytku

Šatna je nejlepší nápad, co mě kdy napadl.Udělal ji manžel, vystavět ji bylo levné a jen se vymaluje, nemusí se umývat jako skříň. Šatna je 1,5 m hluboká a je přes celou ložnici, uprostřed rozdělená příčkou, takže jsou vlastně dvě.
V jedné jsou jenom tyče na ramínka, jako v obchodě, až do stropu.
Ve druhé jsou až do stropu po obou stranách úložné skříňky.
Máme tam uložené osobní prádlo, ložní prádlo, nevyžehlené prádlo, šicí stroj, lux, brusle, prostě všechno. Vřele doporučuji, skříně jsou drahé a stejně natáhnou pachy, to šatna když se jen vybílí je voňavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
13.1.12 16:44

My máme v budoucím pokojíčku holek šatnu ze sádrokartonu, tam budou mít veškerý oblečení, takže budou mít nějakou skříňku v pokojíčku, ale jen na hračky, knížky atd… My s manželem budeme mít v ložnici šoupací skříň a komodu, tu teď máme v bytě, tak jí využijeme - máme každý svou část s tyčí a 2 policema a prostřední díl bude jen můj :oops: - tam jsou police - on toho tolik nemá a pracovní věci bude mít v extra místnosti pod schodištěm, kde bude mít trezor na zbraně atd. (myslivec) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
13.1.12 16:44

Musim se priznat ze nam by to nestacilo. Kdybychom meli veskere obleceni ve vestavene skrini na chodbe, tak bych nemela kam dat lozni,periny, rucniky, zehlicku, zehlici prkno, vysavac,mop, kbelik, cistici prostredky, gril, ubrusy, vanocni ozdoby, ruzne pracovni naradi, nahradni baterky, zarovky… a jiny bordel co tam mame :oops:
Staci ze cast skrine zabiraji zimni kabaty a bundy a manzelovi kosile a kalhoty do prace :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
13.1.12 16:49

My ty skříně máme tři plus ještě prostor pro jednu, který je zatím za závěsem. A toho oblečení taky zas tak moc nemáme - já jsem ten typ, že co už se nedá nosit, nesedí velikost, nebo se mi to už prostě nelíbí odnáším do bazaru. Samozřejmě hnusné věci vyhazuju :-) Takže u mě oblečení déle než tři roky většinou nevydrží, pokud to samozřejmě není bunda, kabát, šaty atd, ale co se týče triček, kalhot a jiných rychle se opotřebovávacích věcí, ty u mě nemají dlouhou životnost :-D

• Citovat
  • Upravit
13.1.12 16:52

Šatna

Přikládám fotku vstupů do šaten,jestli se mi to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
13.1.12 16:55

tak to potom jo. My mame jedn uvesetavenou v loznici, jednu na chodbe a ted jednu v budoucim detskem pokoji. Pak se do budoucna planuje dalsi vestavena skrin do druheho detskeho pokoje. Proste v kazdem pokoji podel steny na ktere jsou vstupni dvere je vestavena skrin..
Nemam rada kdyz jsou skrine moc namackane na sobe (raminka) ataky nemam rada vysoke kominky. chci mit prehled.
Ale taky vyhazuji. Nema cenu mit doma neco co se nepouziva.

manzel z toho obcas roste. Ja vzdy sleduji co treba pul roku nepouzival pak to dam nejak bokem a kdyz to dalsich xx mesicu nehleda vyhodim.. :mrgreen: :mrgreen:
nemam rada shromazdovani veci..

Ale potom casto slysi.. milacku, pamatujes jak jsme kdysi meli..... nevis kam to prislo :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.01.12 v 16:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
13.1.12 16:55

No tak s takovým prostorem se dá kouzlit všelijak :-D Předpokládám, že nebydlíš v paneláku :-D

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
13.1.12 16:57

Jo tak u nás to stejné - já to ale řeším tak, že mu za starý kus koupím nový, aby mu nebylo líto, že jsem mu vyhodila „ty jeho oblíbený spoďáry, který se přece ještě daly nosit!“ :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný