Uspořádání nábytku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16246
13.1.12 16:59
Lizzi píše:
Jo tak u nás to stejné - já to ale řeším tak, že mu za starý kus koupím nový, aby mu nebylo líto, že jsem mu vyhodila „ty jeho oblíbený spoďáry, který se přece ještě daly nosit!“ :-D

ja nemluvim jenom o obleceni ale oni jsou chlapi schopni skladovat uplne zbytecnosti.. casopisy, letaky, ruzne soucastky, nefungujici casti, ktere nahodou nekdy by se mohli hodit..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A ne ze ne.. oni radi chodi jako krava s jednim ocasem.. proc jsi mu vyhodila to tricko, vzdyt se dalo jeste nosit.. ted aby si obnostil to nove.Ktere jeste neni obnosene a neni tak pohodlne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
13.1.12 17:05

Přesně! Naštěstí já jsem v tomto neoblomná a dala jsem jasně manželovi jasně najevo, že si nenechám nový byt zaskládat starýma krámama :-D Naštěstí brzo poznal, že ty věci opravdu nejsou kam dávat, tak se těch největších hovadin postupně zbavil :-D

• Citovat
  • Upravit
16246
13.1.12 17:09
Lizzi píše:
Přesně! Naštěstí já jsem v tomto neoblomná a dala jsem jasně manželovi jasně najevo, že si nenechám nový byt zaskládat starýma krámama :-D Naštěstí brzo poznal, že ty věci opravdu nejsou kam dávat, tak se těch největších hovadin postupně zbavil :-D

tak tak.. my jsem se za posledni 4roky 2× stehovali a to je nejlepsi zpusob vyhazet nepotrebne veci. :mrgreen:
Ted se uz stehovat nehodlame, tak to musim udrzovat na urcite hranici.. a to ja zase nemam problem. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
13.1.12 17:14

My jsme únosnou hladinu udržovali tak, že jsme šest let bydleli v jednom pokojíčku se všema věcma (plus mikrošatna na chodbě) takže to se moc věcí mít ani nedalo. Jak teď ale máme byt tak to je jiná :-D

• Citovat
  • Upravit
16246
13.1.12 17:16

My jsme se ted z 2+1 (55m2) stehovali do 4+kk (97m2) a doted nechapu kam jsme do toho 2+1 mohli nacpat tolik veci..
Ale uvedomila jsem si to az pri tom stehovani, kolik tam mame veci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
13.1.12 17:23

To mi povídej! My jsme se sice stěhovali malým třídvéřovým Peugeotem, ale převáželi jsme ty věci týden, vždycky ráno cestou do práce dvě krabice a o víkendu i několikrát za den a mám dojem, že se tam mrchy množily, protože teď v 3+1 toho mám tak akorát :-D

• Citovat
  • Upravit
13.1.12 17:47

Šatna

Kolik dáte peněz za skříně, které musíte pořád umývat a pořád jich je málo ?
Měla jsem velikou pětidílnou skříň a pořád to bylo málo, šatna to vyřešila. Šatna se dá udělat i v paneláku, jen se musí pořádně vymyslet.Skoro všude to jde.
V obýváku i v ostatních pokojích nepotřebuji žádný úložný prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
13.1.12 17:54

Taky bych to jednou chtěl vyřešit co nejmenším počtem skříní. Systém šatny se mi velice líbí, snad to jednoutaky zrealizujeme. Teď jsme rádi, že splatíme splátku hypotéky a máme nějakou korunku ještě nazbyt :-D

• Citovat
  • Upravit
13.1.12 18:03

Šatna

Pokud se to pořádně vymyslí, není šatna finančně náročná, určitě méně než skříně.
Vnitřek šatny jsem vybavila tyčemi, které se používají v obchodech, to stálo asi 4,000,– Kč, druhou jsem vyskládala ze skříněk z Ikea, nejdříve jsem tam měla jenom police, ale to nebylo ono, protože to pořád vypadalo jako bordel.
Příčky vystavěl manžel, to stálo asi 8,000,– Kč.
Je pravda, že mi s tím pomáhala designerka, ta stála kolem 5,000,–, ale pomáhala nám s celým bytem. Všude trochu. Vřele doporučuji, když slyším, co stojí vestavné skříně, tak nelituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maruššš
14.8.12 22:10

Rozměry

Známá si nechala udělat šatnu, ale zdála se mi moc úzká. Jaké máte rozměry polic a chodbičky mezi nima?

• Citovat
  • Upravit
MishaSAD
14.8.12 22:20

No, my máme šatnu asi trošku větší. Na jedné straně je skříň na kabáty a věci na ramínkách a ta má hloubku 75cm, pak je chodbička 170cm a druhá skříň na skládané věci 60cm. Na délku má šatna 3m.
Máme šatnu větší než byl kdysi pokojík, který jsme měli s bráchou kdysi napůl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Šířku skříní bych zachovala, ale prostor mezi skříněma by klidně mohl být daleko menší.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
24.8.12 11:04

Ahoj, máme přímo celou sestavu skříní včetně rohových a skřínky se šuplíkama a každý má svou část, máme to tři roky a naprostá spokojenost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný