Smrdí mi pračka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jura007 píše:
Gino, to je ten filtr na lapání hrubých nečistot…
ano, to je ten správný výraz
No, tak to máte ode mne i s popisem pro netechnické typy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už to máme. Dole nic nebylo, a vrch, co se dává aviváž a prášek, sme zaléli vařící vodou a necháme to pořádně odpočit, tak uvidíme zítra. Děkuju všem za dobré rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám taky smrděla pračka, ale zkusili jsme více věci a nic nepomohlo. Časem to prostě přešlo. Byla cítit hlavně před deštěm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě taky smrděla pračka i prádlo. Pak jsem přišla na to, že při 60°C jsou ledová dvířka. Manžel už jen zkontroloval měřičem topný tělísko a to bylo rozbitý. Takže nové a od té doby klid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mi smrdělo prádlo, byla jsem docela zoufalá. Ale zrušila jsem prací gel (používala jsem Woolite nebo Perwoll) a když už tak Persil a rovnou do bubnu to je lepší. Méně se to usazuje…
A mám pohodku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já proháním pračku tak jednou za měsíc octem, máme taky zvrchu plněnou, ale zavírám jí, neboť mi tam jinak skáčou kocouři ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janinkaz píše:
Mě taky smrděla pračka i prádlo. Pak jsem přišla na to, že při 60°C jsou ledová dvířka. Manžel už jen zkontroloval měřičem topný tělísko a to bylo rozbitý. Takže nové a od té doby klid
Janinko, teď jsi mě vyděsila, já mám taky studená dvířka po praní!
Vždycky jsem se divila. Kde je to topné tělísko???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Laddmie: PO PRANÍ musejí být studená dvířka, když se do máchání napouští studená voda z vodovodu… Jde o to, aby nebyla studená při praní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem hnup, díky
já to pochopila, že po praní měla janinka studená dvířka. Juro, ještě jednou díky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Laddmie, ne ne, během praní. Nevím jak mě to napadlo, ale šáhla jsem si na ně během procesu při praní na 6O a byly ledové. Jinak topný tělísko by mělo být zezadu, když odtáhneš pračku
Ale zkus to, per jednou navíc a šáhni si ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mi smrdělo prádlo s pračky,ale od té doby co dávám do přihrádky na máchání ocet, tak nic nesmrdí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DObrý den, mám stejný problém, mohu Vás požádat o info, co stojí to topné tělísko? děkuji moc.
- Citovat
- Upravit