Smrdí mi pračka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Petr Brauner
29.4.13 19:16

...kupte si

Valchu a perte klasicky…bez smradu…potom prádlo rozprostřete na trávě( pokud ovšem svítí slunce možná, že již vyhaslo…dlouho jsme ho neviděli…) a prádlo občas pokropte. Vybělí se a bude nádherně vonět! :D

• Citovat
  • Upravit
Siggi234
29.4.13 19:25

U nás to způsoboval prací gel, když jsem přešla zas na normální prášek na praní tak bylo po smradu :)

• Citovat
  • Upravit
88
29.4.13 19:33

Nedávno byl na toto téma článek na idnes - je to způsobeno praním na nízké teploty. Já jsem měla donedávna stejný problém, ale už nemám, rady z článku zabraly :) Takže doporučuju.

http://hobby.idnes.cz/…y-domov.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
29.4.13 20:02

Já mám specoš program na čištění pračky takže jednou za čas pustím a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
29.4.13 20:13

Taky mi zabral ocet, ale dokonalé to není, ještě to aspoň jednou proženu na 60.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
29.4.13 20:19

Jojo, prádlo po gelu mi taky smrdělo. Peru v obyč. prášku a je to ok. Pračku nechávám vždy otevřenou - plnění zepředu. A když jsem měla pocit, že je nějaká zanesená, tak jsem ji proprala na 60 s jedlou sodou!! - ta neutralizuje pachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
29.4.13 20:22

Ten program co mám je na 90 + přidávám Calgon a ta voda v pračce je vždy úplně černá. Já teda peru v gelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwci
21.5.13 21:48

Může být ještě jedna příčina, která zde nezazněla - odcházející čerpadlo. Pračka posledního půl roku smrdí hrozně. Navíc v poslední době občas nevyždíme prádlo. A je to způsobeno právě končícím čerpadlem.

• Citovat
  • Upravit
901
1.5.14 19:02

Ahoj holky, právě nám začla smrdět pračka :,( je před deštěm, ale nevím jestli bude stejná situace jako u paní co tu psala. Topné tělísko je nové, ale zkoušíme sodu, tak se uvidí co bude dál :,( achjo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.5.14 21:52

Zkuste vydesinfikovat pračku Sanytolem na prádlo či Savem Perex - nalijete do nádržky na aviváž a zapnete na 90. Pozor na obyč Savo - zničilo by Vám pračku…
Taky je občas potřeby vyndat nádržku na práček a postříkat Savem proti plísni - stejně tak vytřít vevnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
8.5.14 21:58

Jo… nedávno jsem zjistila, že v záhybu gumy (plnění zepředu, těsnící guma tvoří záhyb) je plíseň. Od té doby vytřu vodu, co tam zůstává. Nevěděla jsem, že tam nějaká voda zůstává. Jj… Pořád něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
9.5.14 11:44

Holky já jsem zkoušela snad všchno, vyčistila i filtr, zkusila jsem sodu a dezinfekci ale pořád to tak zapáchá trochuˇ. To tělísko je nové a v pořádku :( Mám takovou malou plíseň v nádobce na prášek ale to už vyčistit nejde :( Savo použít nechci, nechci aby to tu pračku zničilo, nevíte co dál?? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.17 17:04

Holky taky máme už delší dobu problém s pračkou..když vyperu, prádlo i pračka voní..na druhý den smrdí jak prádlo, tak pračka, hnus! Zkoušela jsem vyvařit octem a nepomohlo to. Máme pračku s vrchním plněním. V pračce vždy zůstane trochu vody vespod..vyčistila jsem filtr, vytřela vodu, umyla..a tejně smrad stále..co ještě zkusit? sava se bojím, ať se pračka nepos… uplně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max