Smrkám stroupky

15054
13.7.12 11:14

smrkám stroupky

:mavam: když smrkám nejdou ze mě hleny, ale takové sraženinky, stroupky, trochu i krvavé :think: neměl jste to taky někdo? co to bylo? čím kapat, léčit? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
13.7.12 11:35

Mne to prijde jako zaschly nudle :-) zkus physiomer a pak vysmrkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
13.7.12 11:40

No já mám i pocit ucpaného nosu, ale zaraženou rýmu znám, tohle je něco jinýho a když pak smrkám tak jen ty cucky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.7.12 11:51

Zvlhčovat… mořskou vodu do nosu… hlavně ne žádné nasiviny, olynth… to by se ti sliznice ještě víc poškodila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
13.7.12 11:59

Přeschlá sliznice nosu… Dělá mi to dost často, hodně pomáhá tento olejíček, kterým si potřeš vnitřek nosu – http://nobilis.cz/…sni-olej-247. V nouzi lze použít cokoliv, co tu sliznici trošku ochrání, třeba bepanthen (tenká vrstva), mandlový olej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
13.7.12 12:07

Neustále zvlhčovat, třeba co 15 minut. Mně nejvíc vyhovuje obyč vincentka. Mám v ledničce velkou lahev a dolévám ji do malé lahvičky Vincentka s rozprašovačem z lékárny (stojí asi 80,–). Poradila mi to přímo doktorka, protože ta lahvička mi vydrží ani ne týden.
V nouzi na to může ORL doktor předepsat speciální nosní mast. Krásně to vyhojí. Na noc používám olejíček Coldastop z lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
13.7.12 12:41

To mívám běžně, zrovna tedka taky :-) nevím, čím to, možná jak tu píšou - suchá sliznice? :nevim: Vůbec nijak neřeším, neobtěžuje mě to a časem to odejde samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
13.7.12 13:07

Je to suchá sliznice. Máš asi v bytě hodně suchý vzduch, takže lepší je koupit zvlhčovač vzduchu (v zimě je to jednoduché, dá se mokrý ručník na topení, ale teď asi těžko :mrgreen: ), než přímo zvlhčovat nosní sliznici. Ta sliznice si na to pak navykne a často se stává (i když se používají přírodní produkty), že je suchá pořád a je nutné jí pořád zvlhčovat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
13.7.12 17:46

Jj, je to hlavně ze suchého vzduchu. V létě to nijak neškodí, ale od podzimu do jara se to hodně podílí na snížené imunitě. Takové ty neustálé rýmy a nastydnutí. Takže to je pak lepší řešit a trochu tomu pomoct, předejde se tím mnohem nepříjemnějším zdravotním potížím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí