Spaní - špatný polštář :(

8
11.7.12 09:28

Spaní - polštář :,(

Ahoj holky, už fakt nevím, potřebovala bych poradit. Už jak dlouho mám problémy se spaním s polštářem - prostě se nevyspím, strašně mě bolí hlava. Když už mi nějaký polštář padne- jsem spokojená, než ho po třeba cca 2-4 měsících jakoby vyležím - najednou je tsrašně tvrdý a z něj mě bolí hlava. Pořídím nový - je moc pružný, měkký - nevyspím se. Zkoušela jsem péřový, i ten umělý - nic - prostě mi žádný nevyhovuje. mám i malé polštářskz - jeden svůj oblíbený péřoý, ale ten už je mi taky tvrdý, vyležený, připadám si jako cvok. Ani nevím, jestli ten můj problém z toho zmateného popisu pochopíte. na čem prosím spíte? Teď jsem navíc těhotná a spánek fakt potřebuju, jsem strašně unavená. Děkuji. Jo a nemůžu si vzpomenout na nick, který tady používám, vzpomněla jsem si jen na tenhle starý, pod kterým jsem asi ještě nepsala, kdyby někdo v příspěvku hledal jen provokaci, nebo tak :). Moc děkuji za rady. Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
11.7.12 09:31

Ahojky, mě často bolela hlava, když jsem se blbě přeležela a hrozně spokojená jsem byla s polštářem takovýhoto tvaru zhruba
 http://www.google.cz/imgres?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
11.7.12 09:32

Ahoj! Já to měla podobné. Mám teda ten z paměťový pěny, tempur, ale už od porodu na něm nespím. V těhu jsem potřebovala rovinu, takže spím uplně bez polštáře, mám jen dva malinký šmudláky, ale většinou usnu a převalim se na rovný. :) Ale dřív mi ten pěnový vyhovoval, pěkně se kolem mě přitulil, jak jsem ležela, tak se uzpůsobil. Jen teď mě ráno bolí krk a následně hlava, když jsem na něm. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
11.7.12 09:40

Mně se nejvíc osvědčilo na polštáři vůbec nespat a mít malý měkký polštářek a ten si zmuchlat pod hlavu. Jestli jsi těhulka a bolí tě záda nebo hlava od krční páteře skoč si k fyzioterapeutce - za hodinu ti všechno odblokuje a srovná a ukáže ti cviky na doma za který budeš fakt vděčná. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
11.7.12 09:48

Ahojky já taky vyskoušela spoustu polštářu a skončila jsem u toho z paměťové pěny značky Wellpur http://www.jysk.cz/…01/a/catalog koupila jsem ho taky v Jysku, ale byl v akci za litr a jsem maximálně spokojená má tři pěnové vrstvy a tím pádem si nastavíš takovou výšku polštáře jakou chceš :palec:

Já ho tahám všude sebou bez něj už neusnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tali1
11.7.12 10:03

Tenhle problém mám také a opravdu to neni nic příjemného. :( Když si koupím polštář, tak mi věčinou trvá tak 3 dny, než si " vytvaruji " podle svého. :D
Možná bych ti poradila polštář z pamětové pěny. přispůsobí se každému. :potlesk:
Přeji krásný spánek. :lol:

• Citovat
  • Upravit
565
11.7.12 10:04

Tak my máme taky z jysku, ale teda ne ten drahej, ale jen tento http://www.jysk.cz/…00/a/catalog spíme na něm celá rodina, máme ho na normálním péřovým polštáři jako macíka a pohoda…mám zničená záda z malýho jak ho furt nosim, a tohle mi teda na noc ulevuje neuvěřitelně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.7.12 10:19

Spaní - polštář :,(

Holky moc děkuju. Já právě už nějaký takový zdravotní polštář měla, a bylo to to samé. Ale tak zkusím tu paměť. pěnu- jen nevím, je to taky tvrdé- nerada bych další polštář do sbírky. takže Jysk to jistí. Díky moc. Jo a krční páteř mám odblokovanou - teď jsem chodila na rehabilitaci. jen ta hlava - uaa :evil:

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tali1
11.7.12 10:22

Ta paměťová pěna je hodně měkká a myslím, že mají i různé druhy tvrdosti. Chce to vyzkoušet :-)

• Citovat
  • Upravit
17609
11.7.12 10:56

Tak drahý polštář z paměťové pěny se mi tu válí :? Mě zlobí krční páteř, odblokovat to nejde a tenhle mi teda nepomohl. Zhruba týden dobré, pak je to hodně špatné, takže jsem se už několikrát zas vracela ke svému, který je myslím ze sady pro dceru k malé peřině, takže není ani velký ani malý, ale mám teda jiný problém než ty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.7.12 11:40
@XXX1 píše:
Holky moc děkuju. Já právě už nějaký takový zdravotní polštář měla, a bylo to to samé. Ale tak zkusím tu paměť. pěnu- jen nevím, je to taky tvrdé- nerada bych další polštář do sbírky. takže Jysk to jistí. Díky moc. Jo a krční páteř mám odblokovanou - teď jsem chodila na rehabilitaci. jen ta hlava - uaa :evil:Hanka

Ještě se běž mrknout do Ikey. Tam jsem koupila polštář z paměťové pěny za pětikilo. Tvar podobný jak dávala odkaz Dice i s povlakem. ;)
A co ješě zkusit nějaké těhotenské masáže? Třeba by to pomohlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast