Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Sabrina2001 píše:
Ano, majitel si má psa zabezpečit, ale pokud jste nikdy neměla psa, který fakt při každý příležitosti zdrhnul, tak to nepochopíte. Náš byl zabezpečený, ale pokaždé si nějaký způsob, jak utéct, našel. Jednou dokonce překousal prkna u plotu a utekl. Byl to venkovní pes a jediný způsob, jak ho mít 100% zabezpečeného, bylo ho uvázat. Což taky není ideální.
Přesně pes mýho partnera. Nejednou ho naháněl hodinu na poli. Byl to zdrhaci pes. Jednou utekl na Silvestra, proklouznul, když se šli dívat na ohňostroj, to byl moment, jeden starší manželský pár se postaral, na obojku měl telefonní číslo, jako i identifikační číslo, tak se vrátil hned, ale 3 dny před Štědrým dnem zase zdrhnul, 3 dny před Stedrym dnem se zabil můj brácha na autě, shoda náhod, ale hodně let předtím. Měl 18 let, už byl hluchej, měl něco s kyclema, ale stejně to bolelo, bylo to neocekavane a takhle před Vánocemi.
@Sabrina2001 píše:
Ano, majitel si má psa zabezpečit, ale pokud jste nikdy neměla psa, který fakt při každý příležitosti zdrhnul, tak to nepochopíte. Náš byl zabezpečený, ale pokaždé si nějaký způsob, jak utéct, našel. Jednou dokonce překousal prkna u plotu a utekl. Byl to venkovní pes a jediný způsob, jak ho mít 100% zabezpečeného, bylo ho uvázat. Což taky není ideální.
byl kastrovaný? asi ne, že, když tak „zuřivě“ utíkal,
takže dá se zamezit i tomuto
My máme doma psa už 14 let. Jeho zdravotní stav za poslední rok šel hodně dolů, a tak nám veterinář v podstatě naznačil, že už jsou to jeho poslední chvíle. Je to hrozné, čekání na to, až tam jednou zůstane prázdné místo… Chci se zeptat, máte někdo zkušenosti s kremací v Brně? Bohužel nemáme zahrádku, kde bych ho mohla uložit k poslednímu odpočinku. Ano mrzí mě to, ale je to tak…
Je to smutne, ale hodne zvirat bohuzel zemre pod kolem aut.
My jsme museli nechat pred mesicem uspat nasi 13-ti letou fenku, ktera prestala chodit a jen lezela v pelisku a curala pod sebe. Bylo to smutne, ale musela jsem se tak uz rozhodnout. Mame ji u nas na zahrade. ![]()
@Hrubacek píše: Více
můj bývalý vedoucí tam pohřbíval malého pejska, chválil si to, za mě je to předražené, ale mu to opravdu pomohlo, nechal si nahrát i video, což ovšem zaplatil navíc a video bylo fotka pejska a 20 minut záběr na rakvičku, to si rozhodně neobjednávejte
My už to máme za sebou a bylo to velmi smutné to je pravda… Pokud mohu poradit, tak se podívejte na stránky krematoriumzvirat. cz To je krematorium v Brně, mají tak dokonce i úvodní video, kde se můžete podívat jak to tam vypadá a jak to i případně probíhá. Bylo to velmi důstojné rozloučení, na které si i ráda zavzpomínám. O vše se postarají, nemáte s tím pak žádné zařizování. Dokonce nabízí i možnost si nechat vyrobit šperk, ve kterém můžete mít popel z vašeho miláčka a tak ho mít stále u sebe.