Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky, mám to ako sa hovorí „za pár“ a tak som premýšľala nad nejakou peknou SMS ktorú by som mohla poslať po narodení miminka svojim blízkym. Ale nič roztomilé, či úsmevné ma nenapadá. Nepoznáte nejaké pekné SMS-ky v ktorých by sa dalo niečo tak krásne ako je príchod dieťatka na svet opísať
Dúfam že ano, s pozdravom kaska
kaska píše:
Ahoj maminky, mám to ako sa hovorí „za pár“ a tak som premýšľala nad nejakou peknou SMS ktorú by som mohla poslať po narodení miminka svojim blízkym. Ale nič roztomilé, či úsmevné ma nenapadá. Nepoznáte nejaké pekné SMS-ky v ktorých by sa dalo niečo tak krásne ako je príchod dieťatka na svet opísaťDúfam že ano, s pozdravom kaska
Od 10:30 V postýlce už sladce spinká Naše stěstí Naše pýcha, XY 3200g,50cm např.
My jsme psali u prvního syna, protože se narodil, když bylo hnusně
Narodil jsem se v 16:47 za deště, ale doufám, že svým příchodem Vás rozesměji a náležitě mě přivítáte, 49cm a 2640g to jsem já Matyášek.
Kdysi jsem tu četla v jedné stejné diskusi: …tak už konečně vím, jak vypadá mamka zvenku
XY váha , míra
to je naprosto originální ![]()
Tak my jsme si vymysleli svojí Sms, kterou budeme posílat všem v rodině. Protože čekáme holčičku, tak jsme vymysleli:
Chcete znát tu novinu…máme holku jako malinu. Jmenuje se Sára. Narodila se v .. hod, měří..cm, váží..kg. Všichni 3 jsme v pořádku a podpis ![]()
Tak už vím jak vypadá mamka zvenku! Jmenuji se Honzík Tomandl, narodil jsem se dnes 8. 2. 2006 ve 14:10, vážím 2750g a měřím 47cm. Mamka to přežila a taťka snad taky.
Tohle jsme napsali my, měla jsem to připravený už den dopředu, jen jsem pak doplnila váhu, délku a přesnej čas. Porod mi vyvolávaly tak jsem to už věděla.
Ahoj,
my psali - Dne 23. 9. 2005 v 17.41 hod. k nám přiletěla vrána a přinesla nám Alenku. Měří 50 cm, váží 3, 05 kg. Obě jsme zdravé. I+J+A
taky jsem to měla připravené v mobilu a pak jen doplnila údaje, v té chvíli bych si na znění totiž nevzpomněla
Ahoj.
My jsme posílali:
Tak jsem tu. Narodil jsem se 13.4. ve 23:35, měřím 51cm, vážím 3820g. Tomášek
V jedné podobné diskuzi mě zaujalo toto:
Bříško dnes opustilo miminko, protože místa už mělo malinko. Od … hod. sladce spinká, v náručí u tatínka…
Chtěli jsme to použít, ale manžel to bohužel k porodu nestihl ![]()
Ďakujem holky, ste ma pobavili a inšpirovali zároveň ![]()
Ešte pridám aj ja jednu:
Na svete je Rastinko, ležká si tu s maminkou. Silný je to chlapina, to má isto z tatina. V kráse nemá slabiny, to má zasa z maminy, veď takýto rozmer máme…, IQ zatiaľ nemeráme, šťastní rodičia… ![]()
Tak já s manžou jsme měli už asi týden připravené v mobilu toto:
![]()
POZOR !!! UŽ JE TADY S NÁMA !
Oznamujeme že dnes v 20:35h se nám narodila krásná princezna, dcera Michaelka - Anna. Váží 2770g a měří 49 cm. Všichni tři jsme porod zvládli
Martik
to my jsme posilali toto. …Ahoj, chtel bych se s vami seznamit.Jmenuju se Daniel Cienciala,narodil jsem se 11.9,vazim 4300g,merim56 centimetru.Uz se tesim, az vas potkam osobne.mamka s tatkou vas moc zdravi.