Smutek

Anonymní
30.6.04 12:36

Smutek

Ahoj maminky,
jmenuji se Lůca, měla jsem být jednou z vás. Ve čtrnáctém týdnu mi zdělili, že čekám dvojčátka a vypadalo to na holčičku s chlapcem. Ve čtrnáctém týdnu mě odváželi do nemocnice. Měla jsem strašné bolesti a silně jsem krvácela. Musela jsem na umělé přerušení. Teď mi je smutno. Ale všem nastávajícím i stávajícím maminkám bych chtěla popřát hodně štěstí a zdraví…a taky spoustu radosti s malými.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
30.6.04 15:38

Lucinka, nebuď smutná, ďalšie tehotenstvo určite skončí šťastne. Asi by nebolo všetko v poriadku i neskôr a tak si príroda poradila sama.
Moc ti držím palce a želám ti, aby si už čoskoro mohla vziať do náručia svoje dieťatko, alebo detičky. Určite sa to podarí.

Pa, pa .........

Monika :lol:

• Citovat
  • Upravit
6545
30.6.04 16:01

Ahoj Lucko,
je mi líto, čím jsi prošla. Aby ti nebylo smutno a mohla ses z toho i vypovídat, nebo se zaměřit na něco jiného, přidej se do některého z deníčků…Je jich tady hodně, jsou snažilkovské, já chodím do deníčku PST, který má nesnažilky (předsnažilky), snažilky, těhulky a už i maminky…uvidíš, že v některé partě ti bude fajn a bude ti lépe, když uvidíš, že na to nejsi sama a máš se s kým podělit o svá trápení.
Držím pěsti, aby ses brzy zotavila a brzy jsi mohla zapomenout, až budeš v očekávání.
Gabča a Barča 27+0tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.6.04 16:51

Milá Lucko,
myslím,že s tebou soucítí každá maminka,ale i každá žena.Je to velké neštěstí,ale ta naše tělíčka si opravdu řeknou,co je pro ně dobré.V tvém případě,je to velmi bolestivá událost,ale jsme silnější než mužská populace,takže čas všechno zahojí a vyléčí.Z celého srdce ti přeji,aby si tě miminko našlo,co nejdříve,hlavně se musíš oprostit od smutku a stresu.Asi se mi to mluví,viď,ale věř mi,že si dokážu představit,co cítíš.
Tak se opatruj,určitě máš kolem sebe spoustu hodných lidí a jak už zde řekla děvčata,máš oporu i mezi náma,tady na netu.Když tě bude coko-li trápit,tak jsme tady od toho tě vyslechnout.Tak hlavu vzhůru a nebuď smutná jsme všechny s tebou.
Zdraví KAROL

• Citovat
  • Upravit
659
30.6.04 16:58

Ahoj Lucko,
jsme tady, protože hodně z nás prožilo nějaké trápení, podporujeme se a prostě musíme vydržet. Je mi moc líto, co se ti přihodilo. Ráda bych tě pozvala mezi nás do deníčku Matýsků. Každý týden máme nový deníček, kde připisujeme komentáře k tématu, ale i vše, co se týče problémů a snažení o miminka. Hodně se od starostí odreagujeme a podporujeme se navzájem. Já jsem osobně strašně vděčná za tyhle stránky, protože jsem tady našla bezvadnou partu holek - s podobnými problémy. Moc pomáhá o tom mluvit (:-)) vlastně psát). Přeju ti hodně síly, abys zvládla tuhle těžkou chvíli a hodně štěstí a optimismu do budoucna.
Pajdule od Matýsků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
30.6.04 20:26

Ahojky Luci!
I ja timhle prosla a vim, ze neni jednoduche se s tim srovnat. Ted Ti asi vsechny poznamky typu „to preboli“ pripadaji hloupy, ale ver mi, jsou pravdivy. Kdyz jsem ja naposledy s krvacenim jela do nemocnice, tak mi bylo strasne a probrecela jsem v kuse tri dny. Hodne mi pomohl vylet do prirody s partou kamaradu, manzel to tenkrat domluvil, aby me privedl na jiny myslenky. Takze tohle urcite doporucuju. Stalo se to 3.10.2002. To datum nezapomenu. Dneska uz je vsechno za mnou, mam skoro ctyrmesicni zdravou holcicku. Takze ver, ze bude lip. Drzim pesti, at Ti brzy dalsi tehotenstvi pomuze zapomenout.
Lucka a Nikolka
 http://nikolasek.wz.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.04 09:28

Děkuji všem za podporu. Určitě využiju vaší nabídky a navštívím nějaký z deníčků. Mně se to stalo 10.6.2004. Od té doby jsem naspala 36 hodin, skoro nic nejím, protože nějakým psychickým skratem v hlavě si říkám, pro koho bych tam to jídlo posílala, když já sama nepotřebuji. Zkouším chodit do práce, ale stále všechno kazím, věci mi padají z ruky, nesoustředím se. A podpora mého partnera je někdy až nulová…když je teď ten fotbal.Takže děkuji ještě jednou za milá slůvka podpory.

• Citovat
  • Upravit
Radina
1.7.04 09:38

Luciiie, v první chvilce mne napadlo proč nejsi doma na paragrafu, určitě by ti ho lékař napsal, ale pak mi došlo, že jsi v podstatě hrozně šikovná holka, když se snažíš chodit mezi lidi. Je to určitě lepší než se užírat v koutě doma a čekat že se stane zázrak. Tvůj manžel určitě smutní taky, jenom chlapi teskní trochu jinak než my. Třeba při sledování fotbalu vůbec na ten fotbal nemyslí…Držím ti pěsti abys ten smutek rychle překonala, abys mohla zase brzo začít normálně jíst (chápu, že to teď prostě nejde) a dostala se do formy pro nové miminko…nebo miminka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.04 09:53

Ahoj Radino, samozřejmě, že jsem neschopenku dostala, mohla jsem se válet doma u televize, mít spoustu času přemýšlet, ale radějí jsem po víkendu vyrazila do práce. Občas tu s někým prohodím pár slov a snažím se zaměstnat hloupostmi. Já vím, že i můj přítel prožívá smutek, akorát ho nedává najevo slzami, ale jiným…mužským způsobem. Já vím, že to přebolí, bude to asi dlouho trvat a moje malá dvojčátka tu s námi budou už navždy. ALe je pravda, že už brzo bych měla začít normálně jíst, nebo se ztratím. A ten spánek bych taky potřeboala jako sůl. ale nejde to.

• Citovat
  • Upravit
135
1.7.04 10:43

Ahoj Lucí,
i já bych ti chtěla projevit trochu povzbuzení. To, čím jsi prošla je prostě bolestivé, člověk pak všechno vzdává, nemá pro koho to všechno dělat.
Přesto ale na sebe dávej pozor, bašti, odpočívej a užívej nějaké vitamíny, ať to tvé tělíčko je co nejdříve připravené a silné pro další trpajzlíčky :o)
A také tě tu mezi námi vítám. Já sama osobně jsem se aktivněji začlenila na emimi nedávno a ještě se ve všech deníčcích nevyznám, ale i přesto je mi tu moc dobře a holky tu jsou opravdu bezvadné.
Tak ahoj a měj se co nejlépe.
Edita Anne s Violkou 26.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.04 11:51

Ahoj Edit,
děkuji, jste tu všechny moc hodné. Musím se dát pomalu nějak do kopy, ale asi to bude ještě nějakou tu „chvilku“ trvat. Víš, já jsem ve středu viděla na ultrazvuku své dvojčátka a s přítelem jsme byli strašně šťastní,i když už jsme uvažovali, jak to všechno zvládneme a ve čvrtek jsem se probudila po narkoze, doktor se mě ptal jak se cítím a něco jiného, než „prázdně“ mě nenapadlo. Po týdnu jsem byla na kontrole a pan doktor mi na ultrazvuku říká: " no, tady jsme dělohu krásně vyčistili,ukázková práce" Taky věděl, jak potěšit. Děkuji moc za podporu a držím palce tobě i Violce.

• Citovat
  • Upravit
135
1.7.04 14:19

Ahoj Lucíí,
děkuji za přání všeho nejlepšího.
Určitě se zase ozvi na emimi jak to s tebou vypadá, budu ti držet moc palce. Hlavně o sebe pečuj. Já jsem tomu také moc nedůvěřovala, ale nakonec jsem souhlasila, brala jsem ty vitamíny a opravdu to se mnou bylo lepší. Co když tovje dětičky měly protě jen málo síly, jelikož jsi neměla zásoby? Nechci, aby to vyznělo nějak špatně a neber si to jako osobní chybu a kdyby ti někdy někdo to předhazoval jako tvojí chybu, tak to ber jedním uchem sem a druhým tam. Ale opravdu o sebe pečuj. Já si opravdu myslím, že to s tím souvisí a tobě samotné bude lépe.
Držím ti moc palce.
Když se ti bude chtít a bude ti smutno, nebo tak, klidně napiš na adresu edousek@centrum.cz Ráda se dozvím, jak se ti daří.
Pa Edita Anne s Violkou 26.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.04 14:52

Ahoj Edit,
vůbec nemusíš děkovat za přání všeho nejlepšího.
Napsala jsem ti email. Nevím, proč se nedařilo mým dvojčátkům u mě dobře, ale důvod to asi mělo. Ale myslím, že jídla a zásob měli až až. Spořádala jsem třeba i tři porce jídla a přítel mě šíleně vykrmoval, během těch 14-i týdnů jsem přibrala 8 kilo, no vážně. Moje lékařka se smála, když jsem jí vyprávěla o mých žravkách:)) Ale asi to tak mělo být, třeba by nebyli zdravotně v pořádku a to bych si opravdu nepřála. Držím palce, Lůca

• Citovat
  • Upravit
2518
1.7.04 19:12

Ahoj Lucinko,

jistě každá těhulka či maminka ví, co prožíváš. V takovýchto věcech se radit skutečně nedá, protože každý to cítí jinak.
Přeji Ti hodně dalších zdárných úspěchů a hlavně buď statečná. Osud si s námi někdy nepěkně zahrává, ale jsou dny, kdy to štěstíčko opět přijde!!!

Hodně štěstí!!! Přeji Ti to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.17 14:40

Je to smutný, ale jak se říká něco špatného pro něco dobrého. Třeba teď budeš mít trojčata. Buď, alespoň šťastná, že jsi zdravá a nepotkalo tě něco horšího, nehoda atp. Teď musíš jít za svým cílem s láskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí