Smutné snažilky řijen 2012

17
21.11.13 17:17

smutne snazilky rijen 2012

Ahoj lidicky, je mi nejak smutno uz rok se snazime s manzelem o miminko a porad nic… Beru proveru a tento mesic mi dr. Nasadlila clostik. Pomuze to k otehotneni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16732
21.11.13 17:19

@dafninka brala ti hormonální profil? Budeš chodit na pravidelné ultrazvuky v půlce cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.11.13 17:22

Hormon. Profil jo ale na ultrazvuk nemem prijit:-( 5.- 9. Den cyklu mam brat clostik a od 16. Dne proveru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.11.13 17:25

Tak se zkuste objednat do toho CARu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
21.11.13 17:28

@dafninka nebud smutna a objednejte se do CARu - prece jen je to specializovane pracoviste a ne vzdy se musi vse resit pres IVF. estli vyjde dobre spermio tak zkuste inseminaci. a neboj urcite to vyjde, ja jsem cekala pres dva roky a take jsem uz nedoufala, ted me v pokojicku lezi 5.mesicni holcicka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
21.11.13 17:28

@dafninka gynekology, kteří předepisují hormonální stimulaci bez toho, aby zkontrolovali jak na to žena reaguje a jestli jí jen zbytečně nezatěžuje organismus svinstvama, bych nakopala do prd.ele :cert: Pro tebe by bylo lepší navštívit centrum asistované reprodukce kde jsou odborníci a vyšetří vše co je potřeba. Partnera na spermiogram poslala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
21.11.13 17:31

@dafninka přesně stejný postup byl u nás, napřed hlídaná ovulace ultrazvukem, pak clostík a nakonec IVF, byl partner na spermiogramu? my po něm šli rovnou na IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
21.11.13 17:36

A co něco alternativního? To by jsi nezkusila? Nebo i masáže. Máma je masérka a řikala, že když je zatuhlý spodek a kyčle, tak se neprokrvuje co má a proto to pak nejde. 8 let co masíruje už má kolem 20 miminek na triku. :) Zkus to. Za to nic nedáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13775
21.11.13 17:44

Taky se snažíme už rok o druhé. V CAR jsem byla v létě (už se mi nechtělo čekat), zatím jen já, vyšla mi trochu hůř štítná žláza. Před 14 dny jsem byla na endokrinologii a dostala Euthyrox. Dr. v CAR říkala, že podle té krve by to vliv na otěhotnění mít nemělo, ale endokrinoložkla řekla, že ano. Že sice nemám poškozenou činnost, ale je tam zánět a vliv to prý určitě má. Léčba by měla zabrat cca za 6 týdnů, tak doufám.
O první jsme se taky snažili dlouho, měla jsem ZT a pak to nešlo. Byla jsem i na IUI. Nakonec jsem se objednala na rehabilitaci a cvičila Mojžíšku, byla jsem na mobilizaci. Po té jsem otěhotněla okamžitě :palec:.
Teď jsem šla na rehabilitaci zas, všechno dobrý, ale stále nic. Tak doufám v tu štítnou žlázu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.11.13 17:44

Na spermiogramu jsme nebyli. Holky ja se v tech nazvech moc nevyznam,
Jelikoz jsem se o to nikdy moc nezajmala a v zivote by me nenapadlo, ze budu mit
Problem otehotnet:-( na to CARu musim mit doporuceni? A kam se vubec jezdii? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
21.11.13 17:52

@dafninka tak na to už vážně nemám slov-ona tě cpe hormonama a neví jestli není problém v chlapovi :zed: :zed: :zed:
CAR je centrum asistované reprodukce. Žádanku mít nemusíš. Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13775
21.11.13 17:53

@dafninka je to Centrum Asistované Reprodukce - CAR. Záleží odkud jsi, najdi si nějaké nejblkižší. Doporučení mít nemusíš, jen občas chtějí nějaký papír o poslední prohlídce od tvé dr. Zavoláš tam a objednáš se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.11.13 17:56

Kolin. Takze bych asi chtela Prahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
21.11.13 17:59

@dafninka tak tam máš docela slušný výběr, holky si myslím chválí dost Gennet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.11.13 18:03
Tvojeho gynekologa vyměň, je to prase a ne doktor, cpát do tebe clostilbegyt bez folikulometrie a kontoly cyst už snad dneska může jen… :cert: :cert: :cert: :cert: fuj, to je hnus. Já třeba na clostilbegyt reagovala cystou o velikosti 9×9cm :zed: to kdyby bez kontroly prasklo :cert: Ach jo.
Jinak ano, mám kamarádku, která brala clostilbegyt a hned první cyklus otěhotněla, před tím se snažili skoro dva roky. Pak chtli druhé a zase nic, tak měla doma ještě 5tabletek od prvního, prošlých :zed: no nicméně si je bez doktora nasadila a zase ihned otěhotněla.
Tobě radím, najdi si Car pobláž, nech se vyšetřit a i ten clostík ber pod jejich kontrolou, tam je péče jiná, ikdyž se nejde na IVF, někteří běžní gynekologové by zasloužili nakopat řiť.
@dafninka píše:
Hormon. Profil jo ale na ultrazvuk nemem prijit:-( 5.- 9. Den cyklu mam brat clostik a od 16. Dne proveru…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí