Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, snazime se s pritelem o mimco uz druhy mesic zatim nemam moc zkusenosti a tak bych rada poznala nekoho, poradila a popovidala. Prave mi skoncila ovulace tak cekam jak to dopadne ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoky. Zatim jsem porad ve snazeni 10DC tak zacina opet znovu a ty?
Tak to se můžeme snažit spolu
jsem taky 10dc..Nasadila jsem si Gynex, jelikož jsem s teliskem měla cykly 31dni a ted 2měsíce po vytažení 39, což je děs, tak snad mi to pomůže Ms srovnat…kdy čekáš ms ty?
Jeeee takovy dlouhy cyklus? To ja mam klasicky 28 nekdy se stane ze 30DC ale to je tak dvakrat do roka
ja ted zacala brat femibion a priteli jsem koupila selen a zinektak uvidime do ted jsme tomu nechali volny prubeh ale tenhle mesic jdem naplno koupila jsem i ovu testy tak se uvidi. A jak dlouho se snazite vy? A prvni miminko nebo deuhe?
Ahoj holky muzu se pridat? ![]()
Snažím se o první miminko už od listopadu 2012 ![]()
@ketiinka děkuji. pořáád nic
teď sem poprvé měla clostík a pregnyl
Tak to my jsme teprve na zacatku delala jsem si ovu testy a vcera byl pozitivni tak jsme to pojustili sexem a dnes znovu. Snad to vyjde. A ty si delas ovu testy?
@ketiinka první půl roku jsem si dělala ovu testy pak sem se na to vykašlala brečela sem pokaždé, když jsem to dostala… teď jsme byli na vyšetření u gynekologa a spermiogramu a vše bylo v pořádku
ale stále se nedaří…
Jee to musi byt hrozny kdyz clovek tak neco chce a nedari se. To vam vubec nezavidim a budu drzet palecky at to co nejdriv vyjde. My zkousime teprve druhym mesicem a uz ted mam obavy jestli ta mrcha prijde nebo ne. Ovu test pozitivni tak se uvidi. A gynekolog to resi jak? Moje sestra taky cekala rok pak priteli koupila nejaky vitaminky na netu a sup dalsi mesic tehotna ![]()
Ahoj:-) mé snažení trvalo od roku 2010 a tento týden jsem zjistila, že jsem těhotná…byla to dlouhá cesta, ale už jsem neveřila, že se to podaří ![]()
@šrajberovi : tak to je kráásnéé! moc gratuluji a držím palečky aby bylo hlavně vše v pořádku…
Jak se dívám kolem, tak pozuruji, že Ti co dítě nechcou ho mají a Ti co se modlí každý den o miminko stále nic ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat