Snažení se o miminko

25.7.16 17:59

Snažení se o miminko

Ahoj.
Vím, že podobných témat už je tady dost, ale nenašla jsem žádné, co by bylo aktuálního data.
Letos v dubnu jsem vysadila HA, protože jsem zapomněla první čtyři prášky. S přítelem jsme se proto dohodli, že začnu brát zase až další měsíc a do té doby „si budeme dávat pozor“. V květnu se ale objevily zdravotní problémy. Byla z toho velká cysta a srůsty, takže jsem šla na operaci. Pak se v příteli něco zlomilo a řekl, že by už chtěl mimi :srdce:
Takže se od června snažíme, ale stále nic. Vím, že je to chvilinka a všichni říkají, ať na to hlavně nemyslím. Jenže říká se to pěkně, dodržet to už je horší :think:
Jelikož jsem se za přítelem přestěhovala a nenašla jsem si tady žádnou kamarádku, tak to zkouším tady, na emiminu. Chci si o tématu pokecat, tak doufám, že tady to půjde :)
je taky někdo v procesu „snažení“? Nebo těm, cco už se poštěstilo, jak dlouho Vám to trvalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
25.7.16 18:06

Já jsem v procesu snažení, už o kousek déle než ty, ale nenapadlo mě se nad tím už nějak pozastavovat :kytka: jsem docela v zápřahu, takže si na to upřímně moc často ani nevzpomenu. Ty neblbni, snažíte se od června a teď máš červenec :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.16 18:09

Já vím, je to kratičká doba, ale chtěla jsem si o tom s někým alespoň popovídat. Nebo se podělit o tom, jak to kdo zkouší dlouho a jestli je tady třeba nějaká „snažilka“, co to prožívá hodně a nebo si jen občas napsat, jak u koho snažení pokračuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.7.16 18:11
@Jasmínka2015 píše:
Já vím, je to kratičká doba, ale chtěla jsem si o tom s někým alespoň popovídat. Nebo se podělit o tom, jak to kdo zkouší dlouho a jestli je tady třeba nějaká „snažilka“, co to prožívá hodně a nebo si jen občas napsat, jak u koho snažení pokračuje :)

Chápu, ať to brzy vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.16 18:12

Děkuji :kytka: Taky přeju, ať se brzo zadaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
25.7.16 18:12

Ahoj. Uplne te chapu. Vsichni rikaji nemyslet ale to proste nejde. Kazdy mesic cekas zda prijde MS nebo ne. Moc dobre vim o cem mluvis. Minuly rok v breznu jsme se take zacaly snazit. Musim tedy rict ze se postestilo ihned ale bohuzel v 6tt potrat. A pak jsme cekaly do leta postestilo se zase ihned ale zase 6 tt potrat. A pak nam to trvalo az do zimy. Uz jsem ani nedoufala. Ale bohuzel v dubnu letosniho roku opet potrat ale uz ve 25 tydnu. Nemusela jsem na revizi tak nam rekly ze mame zacit klidne ihned po prvni ms. Ale zatim bohuzel nic. Asi se zacnu uz i modlit. Tobe samozrejme preji STESTI. A at se brzo postesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.7.16 18:15
@Jasmínka2015 píše:
Děkuji :kytka: Taky přeju, ať se brzo zadaří!

Díky, já se raději od této diskuze vzdálím, abych na to náhodou nezačala myslet, už si teď mi vplulo na mysl, že vlastně nevim, kdy to mám dostat :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.16 18:17

Jak říkáš, nejde to. Ještě k tomu, když je přítel natěšený, jak malý kluk :kytka:.

Věřím, že to musí člověka hodně bolet, ta zkušenost. A nedovedu si to představit tolikrát po sobě!! :,(

Můj dr říkal, že se mám připravit na to, že to bude trvat dlouho a budeme rádi, když se to vůbec podaří. Takže se snažíme, spíše než snažíme, tak si užíváme sami sebe, a uvidíme, jak to dopadne.

Přeju Ti, ať to brzo vyjde a hlavně, ať je tam ten krásný konec v podobě miminka :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.16 18:18

@radkka Děkuji za příspěvek! :) a pak dej alespoň vědět, jestli se povedlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
25.7.16 18:34

Ahoj. Ja teda antikoncepci vysadila v zari po svatbe. Uplne bez ochrany jsme spolu prestali spat v kvetnu a v cervnu na preventivni prohlidce mi byla diagnostikovana neplodnost, tak se ted lecim a uvidime jak to pujde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.16 18:37
@Lekninka91 píše:
Ahoj. Ja teda antikoncepci vysadila v zari po svatbe. Uplne bez ochrany jsme spolu prestali spat v kvetnu a v cervnu na preventivni prohlidce mi byla diagnostikovana neplodnost, tak se ted lecim a uvidime jak to pujde :pankac:

Ahojky 8) tak to jsem úplný břídil 8o Držím palce, ať je to ok!! Věřím tomu, že dnes doktoři dokážou hodně!

A už ti něco říkali, nebo dali nějaké prášky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
25.7.16 18:41

@Jasmínka2015 tenhle cyklus jsem zacla brat clostilbegyt, abych zacla ovulovat.. Ja tak nak verim, ze to vyjde. Snazim se to brat sportovne, ale nerikam, ze to na me obcas nepadne. No pokud ti doktor rekl, ze to bude trvat, mel by to podle me zacit resit kdyz vi, ze tam je problem :think: mne teda rekl vsechny moznosti a rozloucil se se mnou s tim, ze do konce roku otehotnim :palec: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
25.7.16 18:47

Nevidím jediný důvod, proč nemyslet na dítě, po kterém toužíte. Přijde mi to jako největší nesmysl.

My se o první dítě snažili dýl jak rok, o první miminko jsme přišli a i tak jsem dál den co den na to naše vysněné dítě myslela. Dokonce jsem jeden měsíc nakoupila na mimibazaru balík holčičcíh šatiček a otěhotněla jsem hned měsíc na to. A narodila se nám holčička a za dva roky další. O tu jsme se ale snažit nestihli, ta se snažila o nás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.16 18:49
@Lekninka91 píše:
@Jasmínka2015 tenhle cyklus jsem zacla brat clostilbegyt, abych zacla ovulovat.. Ja tak nak verim, ze to vyjde. Snazim se to brat sportovne, ale nerikam, ze to na me obcas nepadne. No pokud ti doktor rekl, ze to bude trvat, mel by to podle me zacit resit kdyz vi, ze tam je problem :think: mne teda rekl vsechny moznosti a rozloucil se se mnou s tim, ze do konce roku otehotnim :palec: :lol: :lol:

Tak pokud byl tak pozitivní, tak si myslím, že je to na dobré cestě, ne? :kytka: :kytka: Věřím, že to musí být někdy na palici. My zkoušíme druhý cyklus a jsem z toho na mrtvici. Jsem typ, co si všechno moc bere.

Jak to popisuješ, tak vím, že mamčina kamarádka se dlouho snažili o miminko, až dr přišel na to, že vůbec nemá ovulaci, nasadil jí nějaké prášky a šup, napoprvé 8)

Můj dr říkal, že během ovulace mám být hodná na přítele, uvařit něco dobrého, pěkně se obléct a věří tomu, že se zadaří :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.16 18:56
@Karleon píše:
Nevidím jediný důvod, proč nemyslet na dítě, po kterém toužíte. Přijde mi to jako největší nesmysl.My se o první dítě snažili dýl jak rok, o první miminko jsme přišli a i tak jsem dál den co den na to naše vysněné dítě myslela. Dokonce jsem jeden měsíc nakoupila na mimibazaru balík holčičcíh šatiček a otěhotněla jsem hned měsíc na to. A narodila se nám holčička a za dva roky další. O tu jsme se ale snažit nestihli, ta se snažila o nás :-)

Jéé, já to nechtěla psát, ale taky u mě proběhla fáze nakupování :D V Lidlu měli nočník s Medvídkem Pů a neodolala jsem :D

Ale máš pravdu. Švagrová se snažili osm měsíců o druhé a teď se snaží mi radit, jak na to nemyslet. Ale jak ty si myslím, že když něco chceme, proč o tom máme mlčet? Přítelův tatínek to téma nakusuje sám, strašně se těší, maminka ta je neutrální a moji rodiče se o tom nebaví vůbec. My ale doma normálně diskutujeme, vymýšlíme, kde v ložnici bude nejlepší místo pro postýlku a hádáme se, co to bude :D :D a je nám přitom spolu hrozně dobře :srdce:

Já doufám, že se nám všem poštěstí brzo. Tak to přeju i tobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí