Snažení a snad úspěšné těhotenství?

1
2.8.25 15:52

Snažení, těhotenství

Krásný den přeji,
Zde na diskuzi jsem nová a tak za Vámi přicházím z dotazem.

Tedy začnu, před pěti dny večer jsem si udělala test číslo 1, další den ráno jsem si udělala test číslo 2, další den ráno test číslo 3 a dneska ráno jsem si udělala test číslo 4, ale moje otázka zní, vždy mi vycházelo na digitálním mínus, tentokrát „+“ a 1-2 týdny, tudíž jsem těhotná že ano? Ale začátek těhotenství? Jakoby samozřejmě.. Jen jde o to, že nejsem blázen a opravdu se zadařilo 🥹 jsem taková teď že to hrozně hlídám, moje menstruace která byla 2.7. (konec si nemůžu vybavit) byla taková spíše špinění a krev malinkato, prostě více špinění celou dobu, teď cítím tlaky a tahání, tlaky podobné menstruaci, ale jinak jsem tam dole čistá jak slovo boží, jen bílý výtok malinko, nesmrdí to vůbec, nepálí, takže jaké jsou Vaše názory?:)

Děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.8.25 16:44

Bohuzel se z fotky zda, ze testy nesili. To obvykle neni dobre znameni…

• Citovat
  • Upravit
884
2.8.25 16:55

@Rezitha čárka by měla ob den být 2× tak silná což zde nevidím. Takže si myslím, že toto nebude prosperující těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15228
2.8.25 16:57

Souhlasím s příspěvky výše. Bohužel. A konec MS je irelevantní.

Příspěvek upraven 02.08.25 v 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.8.25 19:33
@Rezitha píše: Více

Jeste bych se soustředila na to, kdy má byt den očekávané menstruace, ja jsem skutečně krasne pozitivni test mela az tyden po terminu, ale testy od „růžového ducha“ byly každý den silnější a silnější. První „duch“ byl v den očekávané MS večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
2.8.25 19:50

Mně také přijde, že test bohužel nesílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí