Snazilka z Brna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
171
15.10.10 08:34

Snazilka z Brna

Ahoj, je mi 26 let a rada bych se seznamila s nejakou snazilkou z Brna (idealne co prochazi taky IVF) podobneho veku, pokud mozno bezdetnou. O mimi se snazime uz skoro 2 roky, mame za sebou 2 IVF a nejak mi chybi spriznena duse, se kterou bych mohla zajit i na prochazku, kaficko, do mesta atd. Jsem docela introvert, takze jsem vetsinu casu sama, manzel je nejradsi porad doma a ja bych rada nekam vypadla z tech 4 sten. :nevim: Je tu nekdo na to podobne? Pokud se nekdo ozve, budu moc rada :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3040
15.10.10 16:10

Ahoj, jsem také z Brna, procházím dlouhým protokolem, je mi 33. Prozatím bezdětná a 13 let bez antikoncepce.
U podpisu nepíšeš, jak ti dopadl ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
16.10.10 10:19

Ahojky,
jsem rada, zes napsala. Embryjka se chytly, ale pak se prestaly vyvijet a potratila jsem je :-( Tak ted musime mit pauzu minimalne do prosince/ledna a pak hura do 3. IVF. A toto je tve kolikate IVF a kam chodis do CARu? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
16.10.10 11:24

Chystám se na svoje první IVF. Bohužel trochu mě pozlobily hormony, takže už mám dlouhý protokol 2 měsíce. Teď v pondělí jdu na kontrolní UTZ a snad už bude všechno v pořádku a budu moct začít stimulovat Puregonem. Chodím do Repromedy. A kam ty?
A jaké máte problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
16.10.10 19:43

Jj, s hormonama je to pech… Po tom potratu mam taky rozhazeny hormony a udelaly se mi i cysty, tak mi na to dali prasky. Ted chodime do Reprofitu. Do Repromedy jsme chodili loni, ale tady se nam libi mnohem vic. Co se tyce pristupu, prostredi, cekacich lhut a tak celkove… Jak jsi tam spokojena? :wink:
Mame hodne spatny spermiogram, manzel je temer sterilni… jaky problem mate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
16.10.10 20:03

My máme problém u mně. Jsem na pravé straně neprůchodná, jinak je vše v pořádku. Zatím jsme v Repromedě spokojení (jen už nemusím dr Fishera). Raději jdu k Hromadové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
16.10.10 20:26

Fishera jsem taky nemela moc rada, nikdy nic nevysvetlil, nerekl, co zjistil na UTZ, proste nic, choval se tak, jako ze me to prece vubec nemusi zajimat… Hromadova je v pohode. A z jake casti brna jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
16.10.10 20:35

Bydlím v centru. No a co se týče Fishera a UTZ, tak kvůli tomu, že držel hubu a nic neřekl (jak já mám doprdele poznat, že na UTZ je nějaká cysta), tak jsem musela 2× během dvou měsíců na hystereskopii a tím pádem se mi to o měsíc celé protáhlo. Menstruaci jsem měla naposledy někdy v srpnu, jsem napíchaná hormonama a vůbec se necítím jako JÁ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
16.10.10 20:41

Taky se přidám jsem z Brna a chci jěště nejaký čas zoušet IUI a pak to pro mě nepřekonatelné IVF. CHodila jsem na Obilňák ,ale po roce a půl přecházím do Reprofitu. V Repromedě jsem byla jednou na konzultaci a mluvila jsem s dr. Veselou a děs a hrůza odcházeli jsme po dvouch hodinách čekání i když jsme byli objednání a dostali jsme takové kapky ,že jsme měli pocit ,že nikdy spolu nebudeme mít děti.Mě je 35 let takže nejvyšší čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
16.10.10 20:43

to nepalka - A co ti říkali? Já si tam nemůžu stěžovat ohledně čekání (max 10 min)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
16.10.10 21:14

Mi v Repromedě čekali dvě hodiny i když jsme byli objednaní rusové se totiž cestou z Ruska někde zpozdili. Dále ,že se mi prý netroří třeba vajíčka a pod. kecy , vždy když jsem byla na INI tak byl krásný folikul a pod. Manža má moc šptný spg tak ,že ho nebudou léčit je to prý zbytečné a podobné kecy. Na Obilnáku ho urolog sledovat ,ale neléšil ted jezdí za Dr. Kočím do Prahy.tak uvidíme zda jeho léčba zabere měl špatné hormony.Nemáte cht se holky někdy sejít a pokecat u kafé raději čajovna já totiž kafé nepiji vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
18.10.10 16:39

ahoj, holky, tak konečně!!!!!! Dnes jsem si začala píchat Puregon 150jednotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
18.10.10 18:47

lemaz, ty se maaaaaaaaaaas :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie