Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, doufám, že už nám to tento měsíc vyjde… Mě tedy čeká IVF.
Ahoj. Taky se přesouvám, dnes jsem 6DC. Co vy?
@Toma18 a jak bereš duphaston? Já 16.-25.DC, ale ještě nevím kdy mám ovu.
ahoj snažilky
přidávám se do vaší skupiny =) od vánoc se snažíme o miminko nebo spíš tomu necháváme volný průběh. MS si chodí jak chce občas 35 dni pak 40=/ poslední MS mi skončila 10.1. a teď 16.2. jsem začala špinit myslela jsem že se mi rozjede MS ale celý týden nic jen špinění a dnes ráno křeč a červená bohužel došla =/ tak mě to trošku zarazilo už jsem se těšila, že je to třeba uhnizďování. nikdy jsem takové špinění neměla.
o miminko jsme se snažili 13,16,19,25,30.1 a 7,12.2 … tak doufám že to co nejdřív vyjde =D
mějte se krásně ![]()
@KariSa to ja také nevim. První měsíc budu bez estrofemu, který bránil ovulce, tak budu testovat každy den. Používáš nějaké ovu testy?
Já jsem dnes 14 DC a OVU test nic. Tak nevím jestli vůbec přijde.
Ahoj holky, rada se k vam pridam.
V breznu mi bude 30 a loni v listopadu jsem prodelala zt, byla jsem tehotna poprve, ale aspon vim, ze nemam problem otehotnet.
Nekdy koncem mesice cekam ovulaci a tak budu manzela otravovat aspon ob den.
Vsem preju stesti, at se brzy zadari. ![]()
Ahoj, ráda se přidám mezi vás
O další miminko se pokoušíme od ledna, teď jsem 8DPO a čekám, co bude ![]()
@Aplík beru ho od 14.-23.dne, taky nevím kdy mám ovulaci a mám nepravidelnou menses, tak nevím. Nikoho s tímto termínem od 14.-23.dne jsem nenašla, všichni až později.
Ahoj jsem 11 DC, ovulku se budu snazit vychytat ovu testy. Od tohoto cyklu beru Gynex a jiz je to druhy cyklus co beru Fertipronu. Tak mi snad pomohou. Snazime se jinak o prvni, ja pomalu 32, pritel 39.