Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, vítam tu všechny snažilky co se snaží v dubnu
. Tak komu znás se to povede? ![]()
Ahoj také se snažíme, hlídám ovulku tak snad se konečně zadaří
Ja bohuzel ovulku..no nevim nevim..mam to docela dost nepravidelny…ted jsem to mela 1.dubna naposledy..
@lensom já jsem po laparoskopii, ale čárka na ovu sílí
zítra bude zase lépe vidět snažíme už teď
a tobě držím palce ![]()
Ahoj, taky se přidám, mám ročního syna a rádi bychom pro něj sourozence. Minule to vyšlo napoprvé, zcela neplánovaně a přes HA, tak uvidíme, co teď. Na testu zatím nic není, menstruace by měla dorazit příští týden. Držím všem palce, ať máme krásné a hlavě zdravé děti ![]()
@Therushka Ahoj, já už o dvě mimi přišla, tak snad se splní to co se říká, že do třetice všeho dobrého
mrcha určitě nedorazí
a ty se dočkáš // ![]()
@Hanulina21 To mě strašně mrzí… Když to tu občas čtu, tak se až děsím, kolik maminek to má takhle těžký
Co ty víš, třeba ještě budeme mít stejně stará mimča ![]()
@Therushka třeba jo
já dělala už třetí den ovu test a sílí
ale snažíme se už teď
,tak snad mi 13.května nedorazí
![]()
@Hanulina21 Já jsem si slibovala, že si neudělám test, dokud nebudu mít zpoždění… dneska jsem vyhodila třetí krabičku ![]()
@lensom
Jako téměř vždy, když se tu objeví nová diskuze o snažení, přeji hlavně ať se zadaří co nejdříve! Je teď prý rok dřevěné kozy, mělo by být vše nakloněno mateřství, tak doufejme!
Nám už se nedaří 12 měsíců.
Ja take o mimi prisla, zemrel mi chlapecek den po porodu… Take jsem premyslela ze zkusim testy na ovulaci…kdyz to mam tak nepravidelne. Holky, je to tezke…ale poradi se nam to vsem
![]()