Snažilky o další miminko

1580
30.12.11 15:32

snažilky o další miminko

Ahojky holky,přidáte se některá do diskuze?Je tu opravdu mnoho článků na toto téma, ale už tak v pokročilém stavu a nejde se zorientovat, proto zakládám od začátku.

Máme doma 18mesíčního prcka a snazíme se dva měsíce o druhé mimi.
Na první dítko jsme čekali rok a čtvrt tak snad to druhé půjde lépe i když to moc nevypadá :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2410
30.12.11 15:55

Ahoj, já se k tobě přidám. Máme prcka 25 měsíců a o druhé se snažíme rok. První nám taky trval 14 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
30.12.11 15:57

Ahojky tak to jsem ráda že ses přidala :D a řešíš to s mudr?? nebo zatím ne?

""http://www.celysvet.cz/metrik/line-31ea76a11053627546f366bee560db20.png:http://www.celysvet.cz/…e560db20.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
30.12.11 16:10

Ahoooj,já mám doma 3 letého syna a od 12.prosince se snažíme o další… Předtím jsem otěhotněla okamžitě . Zítra čekám na MS,která se ale zatím nijak neprojevuje,tak budu doufat,že nepřijde a druhé miminko taky přijde tak rychle… I když to by byl spíš zázrak.. Ačkoliv se snažíme denně(kromě doby,kdy má přítel noční).. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
30.12.11 16:14

tak to by bylo super kdyby ti to vyšlo takhle rychle.Já o tomhle sním.Mám všechny kamarádky které do jiného stavu spadly hned a nebo nechtěně proto je těžké jim nastínit situaci když to opravdu nejde :,(
Dej určitě vědět jak si dopadla a držím pěsti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.11 16:17

Ahoj holky, nemohly bychom do nejake uzavrene skupiny? Taky patrim mezi snazilky, mame 18-ti mesicniho prcka, ale na emimino chodim uz dlouho a nechci, aby to nekdo vedel, ze se snazime… Takze bych brala spis uzavrenou diskusi, nez se to povede… ;)

Jinak, je mi 33 let, mam 18-ti mesicniho prcka a snazime se asi 2,5 mesice… U prvniho nam to trvalo 2 roky (z viny byvaleho partnera) a ted s novym partnerem doufam, ze to pujde rychleji… :palec:

• Citovat
  • Upravit
2410
30.12.11 16:18

Dr. mi teď v prosinci řekla, že je normálně ve světě průměr čekat na mimi 2 roky a že mám ještě čas. Ale že se máme snažit a když to nevyjde, tak mám přijít za půl roku a udělá mi hormonální profil a pak dál možná něco. Ještě řekla, že by ale bylo lepší kdybych prej radši přišla těhotná ;)
Minule to tak totiž bylo, už jsem se měla objednávat na vyšetření a otěhotněla jsem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
30.12.11 16:20
lulinka10 píše:
tak to by bylo super kdyby ti to vyšlo takhle rychle.Já o tomhle sním.Mám všechny kamarádky které do jiného stavu spadly hned a nebo nechtěně proto je těžké jim nastínit situaci když to opravdu nejde :,(
Dej určitě vědět jak si dopadla a držím pěsti…

Moc děkuju.. Já se děsím toho,že to nevyjde hned. Takže vás holky chápu,když se snažíte takhle dlouho a nic,ale jednou se zadaří a všechny jednou pořídíme sourozence těm našim raráškům :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2410
30.12.11 16:24

Anonymní: klidně jsem pro uzavřenou, založ ji a pošli pozvánky :potlesk: teda jestli s tím souhlasí zakladatelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
30.12.11 16:25

Mě by to taky nevadilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
30.12.11 16:27

jasně naprosto v pohodě. Souhlasím douufám že budu umět se tam dostat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2410
30.12.11 16:27

Mám taky kamarádky, že se jim povedlo otěhotnět tak do 3 měsíců a my furt nic. Ale říkám si, že se to povedlo jednou, povede se to i podruhé :lol:

Gabčulindě držím palečky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.11 16:28

holky, zalozim. Ted musime s prckem ven, protoze jinak zbori dum, ale az se vratim, tak budto zalozim nebo moderatorka zalozi a posle hodi sem odkaz… ;) :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
1580
30.12.11 16:29
Bony píše:
Dr. mi teď v prosinci řekla, že je normálně ve světě průměr čekat na mimi 2 roky a že mám ještě čas. Ale že se máme snažit a když to nevyjde, tak mám přijít za půl roku a udělá mi hormonální profil a pak dál možná něco. Ještě řekla, že by ale bylo lepší kdybych prej radši přišla těhotná ;)
Minule to tak totiž bylo, už jsem se měla objednávat na vyšetření a otěhotněla jsem :dance:

taky jsem to takhle měla, už jsem byla objednaná na vyšetření i manžel a přišla jsem tehu :D

ted musím odejít ale večer tu budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
30.12.11 16:30

Anonym -spíše to radči nechám na tobě jsem tu krátce a moc se tu ještě nevyznám.Předem ti děkuji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí