Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, hledám snažilky z Prahy 3..Já osobně chci začít se snaženíčkem přes léto..:)najde se nějaká která také plánuje nebo se již snaží?:)děkuji:) ![]()
jé o třetí?:Dja o první a už jsem v caru:Djak dlouho se snazíte?
cvana píše:
jé o třetí?:Dja o první a už jsem v caru:Djak dlouho se snazíte?
Copak,že jsi v CARu?Snažíme se skoro rok s 3měsíční pauzou,protože jsem měla cysty,tak mi mudr napsal antiko,aby vymyzeli,ale pořád se nedaří ![]()
Ve čtvrtek jdu k mudr,znovu mě vyšetří a uvidíme co dál,nejspíš i přítele pošle na spermiogram.
Mám už dva kluky,viz metřík,ty mám s bývalým a s novým přítelem bysme chtěli společné miminko,ale nějak nám není přáno ![]()
Prvního jsme neplánovali,ale chtěný byl a druhý byl plánovaný a podařilo se hned 3měsíc.
aha no ja jsem po operaci endometriozy sice se nam nedaří 7 mesíců ale mám i vrozenou vývojovou vadu dělohy atd..tak jsem šla sama do caru:D a i tak jsem léčena pro neplodnost od 18.1 ![]()
cvana píše:
aha no ja jsem po operaci endometriozy sice se nam nedaří 7 mesíců ale mám i vrozenou vývojovou vadu dělohy atd..tak jsem šla sama do caru:D a i tak jsem léčena pro neplodnost od 18.1
Aha,to mě mrzí
,ale je dobře,že jsi šla do CARu.Jaká je šance na otěhotnění?
Já to ted taky budu řešit s mudrem,proč nám to nejde.
Kolik ti je?Co je to ta endommmetrioza?
![]()
mě je 24 a příteli je 34
ještě nevím jaká je šance teprve jsem na začátku vyšetření:Duvidíme..najdi si to na www.endometrioza.cz ![]()
cvana píše:
mě je 24 a příteli je 34ještě nevím jaká je šance teprve jsem na začátku vyšetření:Duvidíme..najdi si to na www.endometrioza.cz
Tak jsem si to našla,teda to je pěknej fujtajbl ![]()
Copak ti tam budou dělat?Budou ti dávat i nějaké hormony?promin,že se ptám,zajímá mě to,třeba se tam sejdeme.