Snažilky - Praha 3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2672
23.5.11 10:31

Snažilky- Praha 3

Ahojky, hledám snažilky z Prahy 3..Já osobně chci začít se snaženíčkem přes léto..:)najde se nějaká která také plánuje nebo se již snaží?:)děkuji:) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1728
24.1.12 13:12

Ahojky,snažíme se o třetí mimi a jsem taky z „trojky“ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
24.1.12 13:18

jé o třetí?:Dja o první a už jsem v caru:Djak dlouho se snazíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
24.1.12 13:29
cvana píše:
jé o třetí?:Dja o první a už jsem v caru:Djak dlouho se snazíte?

Copak,že jsi v CARu?Snažíme se skoro rok s 3měsíční pauzou,protože jsem měla cysty,tak mi mudr napsal antiko,aby vymyzeli,ale pořád se nedaří :,(
Ve čtvrtek jdu k mudr,znovu mě vyšetří a uvidíme co dál,nejspíš i přítele pošle na spermiogram.
Mám už dva kluky,viz metřík,ty mám s bývalým a s novým přítelem bysme chtěli společné miminko,ale nějak nám není přáno :,(
Prvního jsme neplánovali,ale chtěný byl a druhý byl plánovaný a podařilo se hned 3měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
24.1.12 13:56

aha no ja jsem po operaci endometriozy sice se nam nedaří 7 mesíců ale mám i vrozenou vývojovou vadu dělohy atd..tak jsem šla sama do caru:D a i tak jsem léčena pro neplodnost od 18.1 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
24.1.12 14:01
cvana píše:
aha no ja jsem po operaci endometriozy sice se nam nedaří 7 mesíců ale mám i vrozenou vývojovou vadu dělohy atd..tak jsem šla sama do caru:D a i tak jsem léčena pro neplodnost od 18.1 :(

Aha,to mě mrzí :( ,ale je dobře,že jsi šla do CARu.Jaká je šance na otěhotnění?
Já to ted taky budu řešit s mudrem,proč nám to nejde.
Kolik ti je?Co je to ta endommmetrioza? :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
24.1.12 14:03

mě je 24 a příteli je 34 :) ještě nevím jaká je šance teprve jsem na začátku vyšetření:Duvidíme..najdi si to na www.endometrioza.cz :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
24.1.12 14:29
cvana píše:
mě je 24 a příteli je 34 :) ještě nevím jaká je šance teprve jsem na začátku vyšetření:Duvidíme..najdi si to na www.endometrioza.cz :?

Tak jsem si to našla,teda to je pěknej fujtajbl :(
Copak ti tam budou dělat?Budou ti dávat i nějaké hormony?promin,že se ptám,zajímá mě to,třeba se tam sejdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová