Snažilky Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140
9.10.08 17:56

Ahoj Verunko :)
píšeš, že 6.IUI hradí pojišťovna, ale poplatek 1500,– je asi pokaždé že?, myslím už od 1.IUI…promiň, že jsem trochu nechápavá :?
Když jsem tam byla s přítelem, tak holky co odcházely (asi po IUI) platily kolem 650,– za nějaké léky nebo injekce (nechtěla jsem až tak okatě naslouchat :oops: ) domů.Takže to byly asi ty léky na stimulaci co?
Tak Ti děkuji i za ty možná vyšetření co mě patrně čekají a Já pak zase napíšu jak pokračujeme :wink: Snad to nevypadá, že bychom do mimi nechtěly investovat :( , Já jen kolik si připravit penízků a tak…nerada jdu do něčeho, o čem si nejprve něco nezjistím.
A Ty už máš 3letého Kubíčka a teďkom si zase těhu? :) Díky klinice na Tomášově? Jestli teda dobře chápu ty ikonky pod textem…jsem tu nováček :lol:
Děkuji za psaní a všem dalším holčinám co byly zase pro změnu na IVF - PIŠTE!!!
Kuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
9.10.08 18:20

Ahoj Veru,
tak teď ještě pročítám ceník na Tomášově a je to jak píšeš: IUI = Intrauterinní inseminace /s pobytem na denním stacionáři/ = 1500,–.
Ten ceník jsem už pročítala mnohokrát, akorát mi nebylo nějak jasné, o jaké zákroky jde :?
pa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
9.10.08 18:27

Nemáš za co děkovat, taky jsem před návštěvou Tomášova zjišťovala všechny možné informace!
Kompletně celé IUI ti hradí pojišťovna. Ty si platíš léky na stimulaci, platíš jen část, protože na to pojišťovna taky přispívá - např. injekce Menopuru 750,– Kč a léky na udržení těhu, to je cca 200,– Kč! Potom platíš po nebo před IUI (záleží jak se domluvíš) těch 1500,– Kč poplatek přímo klinice - platíš to po každé IUI!
Hlavně se podívej na jejich stránky aby měli s tvou pojišťovnou smlouvu - my jsme museli změnit pojišťovnu!

Metříky jsi pochopila dobře - Kubíčka máme po přirozeném otěhotnění a s druhým se nám přes rok nedařilo tak jsem šla na Tomášov a miminko čekáme po 3.IUI!
Hned při 1.IUI jsem otěhotněla, ale mimi se bohužel neudrželo! Po 2.IUI nic a teď se nám konečně zadařilo - dnes mě z Tomášova už odeslali k mé gyndr. a příští týden si jdu pro těhu průkazku!

Nad tím, že by jste nechtěli investovat jsem vůbec nepřemýšlela, je to prostě o tom, že člověk neví co kolik stojí a jaké jsou postupy! Tvoje dotazy úplně chápu, je to stejné jako jsem zjišťovala já!

Kdyby jsi cokoliv potřebovala klidně mi napiš sem nebo SZ - ráda ti poradím a budu se snažit ti pomoct!

Tak se měj a hoooodně štěstíčka! :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.10.08 20:27

ahojky holky tak já celkem zaplatila za první pokus 26 tisíc. / léky, hormony, léky na stimulaci vajíček, vpíchnutí spermie do vajíčka, …/ pojištovna hradí pouze půlku celého cyklu a to dělalo 38tisíc. To bylo minulý rok tak nevím jak se ceny pohybují ted, jen jsem slyšela že jsou hodně drazí a levnější jsou v olomouci a v brně.

• Citovat
  • Upravit
140
10.10.08 17:46

Veru, díky za informace :wink: Ještě jedna věc…nevíš náhodou, zda pro zákrok IVF musí být pár v manželském svazku? My totiž nejsme 8) 8O
Teda to Ti závidím druhé mimi „už“ po 3.IUI, tak ať to zvládáš bez komplikací a hlavně se máš fajn přeju!! Četla jsem si nějaké další příspěvky a jako doktora spíše doporučuješ pana Chovance nebo Annu? No jsem zvědavá, ke komu mě přidělí :roll:
A ještě pro anonymní holčinu: 26tis.už za první IVF??!! Teda to je síla!! Takže celkově to vyjde na 64tis.od 4 IVF? Doufám, že nás nebudou přemlouvat hnedka k IVF jak už se psalo o panu doktorovi Horváthovi… A vyšlo to? :D
Ještě by mě zajímalo, zda se dá jen tak přejít na jinou kliniku…
Díky :wink:
woskovka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
10.10.08 17:58

Tak pan dr. Anna už tam dlouho není!!!
Teď jsou tam nové 2 doktorky, já jsem chodila k panu dr. Chovancovi a k dr. Rumpíkovi, u Horvátha jsem byla asi jen 2×! Záleží jak ti bude kdo sympatický! Stejně nechodíš pořád jen k jednomu dr., protože jezdí na různé semináře atd.
Jen co jsem v ceníku vyčetla tak IVF pokus nehrazený poj. tě výjde cca na 80 000,– Kč, ale to není zdaleka konečná suma! Kamarádka co byla na IVF tak za léky atd. doplácela asi 27 000,– Kč!
Kdyby jsi chtěla tak se k nám přidej na diskusi Snažilky z CAR - už jsem dávala odkaz na 1. stránce! je tam hodně holek co už na IUI a na IVF byly a určitě ti rády poradí!

Jinak jsem taky slyšela, že v Brně a v Olomouci jsou levnější, ale jestli je to pravda to ti neřeknu!!! Když započítáš dojíždění tak tě to výjde asi nastejno!!!

• Citovat
  • Upravit
140
10.10.08 18:01

Takže si připravit zhruba 90 000kč :lol: :lol: :lol: 8) :cry:
Kdyby bylo možné 6× IUI (cca 2500,–) + 3× IVF (cca 26000,–).
Už se nedivím, za co tam mají skoro na každé zdi ty plazmovky :lol: :lol: :lol: a čajíky se sušenkama zdarma :wink:
No snad si to nebude číst některý z doktůrků :)
Pa holky a pište, budu ráda nebo doporučte kde se řeší podobné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
10.10.08 18:06

Veru, ty jsi rychlejší než blesk :lol: Díky ještě jednou za info :wink: a Já se později čučnu do těch dalších diskuzí, musím jít vařit.Jo a o tom manželství něco nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
10.10.08 18:14

Jo, promiň, to mi vypadlo :oops: :oops: :oops:
Já si myslím, že u partnerů je to stejné jako u manželů - kamarádka má taky přítele a chodí tam, ale naštěstí se jí podařilo otěhotnět přirozeně!
Jinak ti musím říct, že dnes se kmarádce narodily dvojčátka holčičky po IVF, chodila k panu dr. Rumpíkovi

Tak hooodně štěstíčka :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
6201
10.10.08 18:22

woskovko myslím že jsem Ti právě odepsala na Tvoji zpravičku kterou si mi poslala jako bazalka pokud jsi to ty koukni na soukromou zprávu vše jsem tam popsala včetně poplatků za IVF ve Zlíně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
10.10.08 18:23

Jé dvojčátka :D to bych brala taky, 2 mouchy jednou ranou, sice to musí být zápřah!!, ale pokud nebude chtít další, tak už má odrozené :wink: Takže Rumpík jo? :P :wink:
Ještě jsem se teď dívala na ten ceník a už to začínám všechno luštit, vše potřebné pro IVF obsahuje prvních 7 řádků (kromě 6tého), což dělá kolem těch 27500,– jak si psala.No co už :(
Už musím jít dělat tu večeři nebo mi přítel umře hlady než se dostaneme na Tomášov :lol:
 achoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
10.10.08 18:24

dvojčátka bych taky brala aspoň bych nemusela absolvovat další IVF když bych chtěla druhé dítko, ale i za to jedno budu neskonale vděčná a šťastná doufám že v prosinci mi to klapne. Tchyně byla u kartářky a ta ji řekla že příští rok budu těhotná tak v to doufám a pevně tomu věřím. Byla bych ten nejšťastnější člověk pod sluncem. Musí být krásné vědět žr pod srdíčkem Vám roste nový život a dívat se jak roste bříško ježíš jak já bych hrozně chtěla už miminko to je děs že holky taky to tak míváte :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
10.10.08 20:30

Oli, Já už se taky těším na to, až budu snad brzy těhu a budu moci radit a řešit problémy druhých…nemyslím to špatně, jen že budu moci zase pomáhat Já a přitom být už klidná - ikdyž relativně, už teď mám strach jak to budu zvládat první 3 měsíce, kdy to může být mnohdy nejisté.Ale snad mě to zavčasu přejde.Zatím jsem ještě optimista, ale jakmile si promluvím s doktorem na Tomášově, který mi řekne jako můj gynekolog že jsme se s přítelem bohužel sešly (50:50), tak mi zklapne.Jediné co jsem rozhodnutá je, že chci první podstoupit IUI a až budu Já chtít tak IVF, snad to tak půjde…mám totiž v merku ještě jednu jasnovidku, která pozná podle očí aj., jaké máš zdravotní problémy a vůbec do budoucna jak se bude vše vyvíjet a pak taky léčitelku, která už prý pomohla několika holkám k těhu.Byla jsem taky u kartářky na Vsetíně a ta mi ohledně dětí nic moc neřekla (jinak vše sedělo na 100%), viděla tam problémy u prvního pokusu o mimi, že snad kvůli rychlému pohybu nebo rozčílení, takže asi možný potrat…ale že mimi určitě bude, akorát ne tak brzy, proto neřekla ani pohlaví, což kamarádce ano a splnilo se.Tak doufám, že pokud dojde na //, tak na to zapomenu :lol: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
10.10.08 20:38

Máš to naplánované pěkně, ale pokud ti zrovna řeknou, že musíš jít na IVF tak už toho moc nezmůžeš! Hlavně taky záleží na nich jak se rozhodnou, jakou budeš mít diagnózu a jakou ti vymyslí léčbu a jak si budeš trvat na svém!

• Citovat
  • Upravit
140
10.10.08 20:50

Já vím Veru, to jsou jen moje představy a plány a realita bude asi jiná…však pak napíšu jak to dopadlo a jak se mé plány realizovaly.Já se spíš takto sama utěšuju, ale jsem ráda za všechny rady a názory!
Teta, která na tom byla kdysi stejně, mi radí, že pokud nevyjde 3× IVF, nemá cenu už do toho dál vrážet penízky a nechat tomu volný průběh.Ikdyž stejně si ještě pročtu zkušenosti snažilek po 4 a dalším IVF.Chci být připravená na vše.Teď mě docela šokovala mamčina spolupracovnice: no, co, když to nepůjde, švihneš si jinde a bude - teda to mě docela vyrazilo dech, Já, která bych mohla spočítat chlapy na jedné ruce.Ale to je jen pro zasmátí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí