Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, prosím o vaše zkušenosti se skarifikací vaječníků při diagnoze PCO. Již jsem se snažila jednou tuto diskusi vyvolat, ale bohužel nic jsem se v podstatě nedozvěděla. Děkuji MOC.
Ahoj, VeKo,
mne drilling vajecniku pri PCO pomohl. Po laparce jsem ovulovala bez stimulace.
Ahoj Veko a koukala už ses na neplodnost? Asi jo, jak tě znám
. Kdyby náhodou ne, tak tady máš link, ale je tam toho ještě více
http://www.neplodnost.cz/…t/forum/read?…
Zdraví Boriska ![]()
Jéé holky, oživuji tuto diskuzi. Prosím pište kde,kdy a jak to probíhá. Hledám a pátrám stále po informacích. Díky
kaculkadraculka píše:
Jéé holky, oživuji tuto diskuzi. Prosím pište kde,kdy a jak to probíhá. Hledám a pátrám stále po informacích. Díky
Ahoj, předpokládam, že skarifikace a drilling vaječníků je to samé. Drilling mi dělali toto úterý. Nevim jestli je to ještě aktuální, ale jestli tě neco zajimá napiš co budu vědět tak napíšu ![]()
Super, díky moc. Napiš prosím vše, jak to probíhá, jak se cítíš. Máš PCO? Léčila jsi se před drillingem? Díky
No doufam, že už PCO nemam
a nikdy už mít nebudu. Nijak jsem se neléčila, rovnou jsem byla poslaná na laparku. V ponděli jsem nastoupila do nemocnice, v úterý mě kuchli a ve středu ráno jsem šla domu. Nic mě nebolelo, jen trochu jizvy ale to je asi normální.Udělali mi drilling a rovnou zkontrolovali i vše ostatní(průchodnost, dělohu…naštěstí vše OK)
Tak hlavně, že je vše o.k., a hned jak budeš těhule, tak se koukej ozvat!!! Přeji moc, moc štěstí!
A tebe taky čeka laparoskopie?Kdyby jsi chtela vedět neco konkretního tak klidne pisni.No doufam, že ted už to pujde rychle a brzy se zadaří
.
Ahoj, tak jsem skoro 14 dní po laparce, vše naštěstí o.k., udělali drilling a teď jsem zvědavá co se bude nebo nebude dít ![]()
Ahoj holky, muzu se zeptat, jestli se po skarifikaci vaječníků zadařilo otěhotnět? mám pco a čeká mě to za týden a pul. mam z toho dost strach ![]()
Ahoj Mell 123, tak já na tom byla v dubnu a v květnu jsem otěhotněla. Sice mi doktorka nasadila Clostylbegyt na který jsem před operací vůbec nereagovala a po operaci jeden krásný folík a zadařilo se. Držím moc palce ![]()
Ahoj Mell, na operaci jsem byla v unoru a zatim bez uspechu
V srpnu jdu k dr a asi nasadime nejake leky(zatim jsem totiž nic nebrala)
Ahoj kaculkadraculka, moc gratuluju. To je super, že ti to pomohlo. Ať mimísek v bříšku roste.
smilestrawberry to je mi líto, že zatím žádný úspěch. A brala jsi k tomu taky nějaké hormony?
Holky bolela ta operace nebo spíše po ní? A jak dlouho trvá? Za jak dlouho jste fungovali normálně jako pred tim,
Děkuji moc.
Po operaci za dvě hodiny to začalo bolet, ale hned jsem si řekla o injekci a zabrala hned, takže fakt v pohodě. Večer už jsem nic nechtěla na bolest. Každý den, bylo líp a líp. Tak týden jsem byla v klidu a pak už jsem fungovala, jen jsem si dávala pozor, abych nic těžkého netahala.