Skarifikace vaječníků při PCO

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21353
24.9.08 14:39

Skarifikace vaječníků při PCO

Ahoj holky, prosím o vaše zkušenosti se skarifikací vaječníků při diagnoze PCO. Již jsem se snažila jednou tuto diskusi vyvolat, ale bohužel nic jsem se v podstatě nedozvěděla. Děkuji MOC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4823
24.9.08 15:07

Ahoj, VeKo,
mne drilling vajecniku pri PCO pomohl. Po laparce jsem ovulovala bez stimulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
24.9.08 19:56

příspěvek

Ahoj Veko a koukala už ses na neplodnost? Asi jo, jak tě znám :lol: . Kdyby náhodou ne, tak tady máš link, ale je tam toho ještě více

http://www.neplodnost.cz/…t/forum/read?…

Zdraví Boriska :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.12 13:06

Jéé holky, oživuji tuto diskuzi. Prosím pište kde,kdy a jak to probíhá. Hledám a pátrám stále po informacích. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 16:14
kaculkadraculka píše:
Jéé holky, oživuji tuto diskuzi. Prosím pište kde,kdy a jak to probíhá. Hledám a pátrám stále po informacích. Díky

Ahoj, předpokládam, že skarifikace a drilling vaječníků je to samé. Drilling mi dělali toto úterý. Nevim jestli je to ještě aktuální, ale jestli tě neco zajimá napiš co budu vědět tak napíšu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 16:36

Super, díky moc. Napiš prosím vše, jak to probíhá, jak se cítíš. Máš PCO? Léčila jsi se před drillingem? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 16:59

No doufam, že už PCO nemam :) a nikdy už mít nebudu. Nijak jsem se neléčila, rovnou jsem byla poslaná na laparku. V ponděli jsem nastoupila do nemocnice, v úterý mě kuchli a ve středu ráno jsem šla domu. Nic mě nebolelo, jen trochu jizvy ale to je asi normální.Udělali mi drilling a rovnou zkontrolovali i vše ostatní(průchodnost, dělohu…naštěstí vše OK)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 18:07

Tak hlavně, že je vše o.k., a hned jak budeš těhule, tak se koukej ozvat!!! Přeji moc, moc štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 19:02

A tebe taky čeka laparoskopie?Kdyby jsi chtela vedět neco konkretního tak klidne pisni.No doufam, že ted už to pujde rychle a brzy se zadaří :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.12 10:08

Ahoj, tak jsem skoro 14 dní po laparce, vše naštěstí o.k., udělali drilling a teď jsem zvědavá co se bude nebo nebude dít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mell123
25.7.12 11:00

Ahoj holky, muzu se zeptat, jestli se po skarifikaci vaječníků zadařilo otěhotnět? mám pco a čeká mě to za týden a pul. mam z toho dost strach :(

• Citovat
  • Upravit
25.7.12 12:32

Ahoj Mell 123, tak já na tom byla v dubnu a v květnu jsem otěhotněla. Sice mi doktorka nasadila Clostylbegyt na který jsem před operací vůbec nereagovala a po operaci jeden krásný folík a zadařilo se. Držím moc palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.12 19:44

Ahoj Mell, na operaci jsem byla v unoru a zatim bez uspechu :,( V srpnu jdu k dr a asi nasadime nejake leky(zatim jsem totiž nic nebrala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mell123
26.7.12 10:51

Ahoj kaculkadraculka, moc gratuluju. To je super, že ti to pomohlo. Ať mimísek v bříšku roste.

smilestrawberry to je mi líto, že zatím žádný úspěch. A brala jsi k tomu taky nějaké hormony?

Holky bolela ta operace nebo spíše po ní? A jak dlouho trvá? Za jak dlouho jste fungovali normálně jako pred tim,

• Citovat
  • Upravit
26.7.12 12:11

Děkuji moc.

Po operaci za dvě hodiny to začalo bolet, ale hned jsem si řekla o injekci a zabrala hned, takže fakt v pohodě. Večer už jsem nic nechtěla na bolest. Každý den, bylo líp a líp. Tak týden jsem byla v klidu a pak už jsem fungovala, jen jsem si dávala pozor, abych nic těžkého netahala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí