Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky chtěla bych najít spřízněné duše co se snaží o mimi a chodí do CARu Zlín nebo jsou z okolí a zatím se k tomuto kroku chystají ![]()
Ahoj, já chodím do CARu, ale doufám, že už tam dlouho nepobudu
![]()
Snažíte se o mimi dlouho? Ke komu chodíš na Tomášově?
Ahojky snažíme se 6 let ale na Tomášov zatím chodíme 1 rok a mám za sebou 1 IVF+ICSI bohužel nedopadlo a na 2 se chystáme v prosinci tak doufám že tentokrát to vyjde a taky už nebudeme dlouho chodit. Chodím k panu Dr Horváthovi
Aha, tak budu držet palečky aby vám to v prosinci vyšlo!
Tak toho dr. moc nemusím - není to tak dávno co mě chtěl narvát na IVF i když s manželem nemáme vůbec žádný problém a jsme úplně zdraví a jedno dítko už máme! Byl hodně nepříjemný a nesmlouvavý
![]()
Jeho nedoporučení na IUI jsem obešla a vidíš, povedlo se nám!!! Konečně
Jestli budeš chtít tak se k nám přidej do diskuse - holky jsou tam moc fajn!!!
Tady je odkaz
http://emimino.cz/modules.php?…
Tak mě připadá v pohodě pořád řeší proč první IVF nevyšlo a chce zkoušet jinou variantu ale před tím jsem byla u dr Anny a taky byl v pohodě. Já pevně doufám že to už konečně klapne a taky se dočkám // a Tobě přeju příjemné těhulkovství a hlavně hladký a bezproblémový průběh ![]()
Podle Tvého HCG typuji dvojčátka né? ![]()
Ono je to asi i na zvyku - určitě je dobrý odborník, ale na mě byl moc hr do IVF!
Anna byl super!
Ježiš, dvojčátka - no nestraš! I když ta možnost tu je - my máme dvojčátka i v rodině z obou dvou stran tak to není vyloučené a navíc před IUI jsem měla 2 stejně veliké folikuly vlevo a jeden menší vpravo!
Uvidíme co bude ve ČT na UTZ
![]()
AHojky tak se k vam pridavam . jsem taky snazilka se zlina . ja teda chodim k panu dr. chovancovi a musim rict ze jsem s nim spokojena. vse krasne vysvetli a poradi.
snad uz konecne zacatkem roku budu absolovat ivf.
Ahoj, klidně se k nám přidej k nám do diskuse do Snažilek z CAR - dávala jsem odkaz Olii!
Taky chodím k dr. Chovancovi
color tak to budeme skoro stejně na tom já jdu do toho v prosinci ![]()
ahojky olii , ja pujdu asi az po novem roce.
tedka me jeste hysteroskopie, a doufam ze rekonvalescence bude rychla,
a pak co nejdrive konecne na ivf. äle co si budeme povidat vsechno se strasne vlece.
jo vleče hrozně, ale přitom mám strach až to přijde že to zase nevyjde nějak se to ve mně všechno bije ![]()
ahojky holky tak já jsem byla na ivf jednou, staral se o mě Mudr Anna, byl super povedlo se hned na poprvé a dvojčata, ale přišla jsem o ně ve 20. týdnu / tak jsem přišla už o 4 děti/ ale to je na jiné téma.
Ahoj holky,
jsem tu nová a taky hledám nějaké spřízněné dušičky, které čeká cesta na Tomášov nebo už tam byly.Pokud jste některá už absolvovala IUI nebo IVF na této klinice, popište mi postup prosím (a platby!!) ať vím do čeho jdu ![]()
Jinak s přítelem se snažilkujeme cca půl roku, měřím bazální teplotu, piju Kontryhel.čaj, pojídám vitamíny a výsledek je zatím takový, že Já mám dlouhé (35) a dle gynekologa anovulační cykly
Přítel spermiogram bohužel taky nic moc
diagnóza: Astenozoospermie (málo a pomalé).Takže jsme na tom oba zhruba stejně.Tudíž mě doktor poslal dál, do rukou odborníků na Tomášov ![]()
Pište prosím rady, zkušenosti aj., budu ráda!! ![]()
woskovka
Ahoj, přeji ti hodně štěstí aby ti na Tomášově pomohli!!!
Pokud jde o platby tak ti můžu říct jen co se týče IUI! IUI neplatíš, pojišťovna ti hradí 6IUI ročně. Ty platíš po každé IUI 1 500,– Kč poplatek a samo léky na stimulaci, na udržení těhu .....!
Záleží co ti dr. naordinuje a jak se s ním domluvíš!
Před IUI tě čeká pár vyšetření - krevní testy, genetika, imunologie a potom popř. laparoskopie! Po vyšech vyšetřeních cca do měsíce můžeš začít se stimulací a vrhnout se na pokusy IUI nebo IVF!
Držím palečky aby se vám brzo zadařilo!