Snažíme se březen 2024

Anonymní
22.3.24 11:15

snažíme se březen 2024

Ahoj,
zakládám diskuzi, abych trošku zabila čas, odreagovala se a zjistila, jak jste na tom i Vy v tomto měsíci :lol:

S přítelem jsme si řekli, že to zkusíme. Měla poslední ms 8.3., 12. den jsme zkusili bez ochrany, naostro. Vycházelo to kolem ovulace. Teď jsou to tři dny. Dřívější testování než na Apríla nemá cenu, ten den bych to měla dostat. Tak jsem zvedává.

Je tu někdo, kdo je na tom podobně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79
22.3.24 18:59

Ahoj. Já, i stejný termín ms :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
22.3.24 23:25

Termín MS mám 26.3., ale už dnes jsem měla jasné //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.24 13:19
@Ralzinka88 píše: Více

Vážně? To je úžasný! Tak at jen sili! A kdy jsi mela ovulaci?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.24 13:22
@Tinashe píše: Více

To je skvělá nahoda! A jak se cítíš? Me od včerejška mírně píchá v podbrisku, dneska trosku vice. U první dcery jsem tohle mela az dyl, tak nevím, jestli se vic nepozoruju :lol: a nehledam stejne priznaky.

• Citovat
  • Upravit
168
23.3.24 13:31
@Anonymní píše: Více

Děkuji :) 11/12.3. dle testů vrchol byl 11.3. odpoledne, 12.3. ráno už negativní. Tak doufám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.3.24 13:54

No, jako dobrý. Akorát mě včera začalo bolet břicho vlevo dole, jako taková tahavá bolest. Něco jako když má dojít ms. Nevím, možná už začíná PMS, trpívám na to. Sice ne takhle brzo, většinou tak 2 dny před, ale kdo ví. Nechci z toho teď dělat příznak.
Kdy budeš testovat?

Já už bohužel vůbec nevím, jak jsem to měla v prvním těhotenství :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.24 15:27
@Tinashe píše: Více

Ja to mam taky tak. PMS to u me není, ja to mívám až chvílí před ms.

Testovat :lol: netroufám si rict. Ja mela ovu 19. @Ralzinka88 mela ovu o nekolik dni drive, tak treba by tam v tydnu uz neco mohlo byt? Co ty?

• Citovat
  • Upravit
2447
23.3.24 15:31

Proč 12. den? Proč jste spolu nespali naostro už od MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.24 15:58
@Annonymní_007 píše: Více

Den ovu, muž přišel a řekl, ze dnes plodíme :dance: a chce znat ten den. Tak jsem ho nechala :*

• Citovat
  • Upravit
2068
23.3.24 18:08

Jo, MS 7.3. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
23.3.24 18:15

Od včera mám břicho pocitově jako kdyby namožené (jako po cvičení třeba) a dnes se přidal silnější bílý kremovitý výtok. Ale to mívám vždy po ovulaci pár dní.
Já v prvním těhotenství cítila hnízdění. V noci mě silně zabolelo v podbřišku a v bedrech. V druhém těhotenství (které nedopadlo) jsem měla silnou zimnici a v noci pár dní na to mě pálila žáha, na což normálně netrpím. V obou případech něco ve mě mi nutilo udělat si test…a na obou byl duch, přibližně 12DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.24 16:53

Držím se zuby nehty s testem. Minule jsem ho mela pozitivni az 21 dni po styku, dneska jsem 8 den ale uz dpo 🙈 je tu nekdo, krom razinky, komu uz vysel pozitivni test?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.24 22:00

Ahojky holky, já bych měla dostat MS až cca 5.4
Dnes jsem cca 7dpo a nedalo mi to a zkusila jsem test 😂 🙈
Vidíte tam taky něco?

• Citovat
  • Upravit
79
31.3.24 08:19

Ahoj. Já tam nic nevidím, ale máš ještě čas. Hodně času. Já jsem dělala test včera (3dny před ms), protože jsem den předtím trochu špinila a zdálo se mi to divné. A vyšel takto, takže bych si ponechala naději :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí