Snažíme se o dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
1.1.17 18:02

Zita

Jakej máte na totebe nazor,?? Co by ste na mim místě dělala sem s toho nešťastná :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
1.1.17 19:45

@Horvatho Nezlob se, ale Tvé psaní nedává trochu smysl. Když něco napíšeš, tak si to po sobě přečti, máš spousty překlepů a věty pak ztrácí smysl;-) Jinak - je normální, že z Tebe po sexu něco vyteče, to vyteče z každého. Ale nemusíš se bát, zůstane tam toho dost. Prostě hned po sexu nevstávej, nesprchuj se, chvilku polež. A jestli jsi z toho, že se snažíš čtyři měsíce a nejde to, nešťastná, tak si dojdi ke svému gynekologovi a promluv si s ním o tom… Ale už to tady zaznělo - 4 měsíce není dlouhá doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
1.1.17 21:47

Zita

Tak se nezlobit te. Dobré děkuju za radu a myslite ze to pomůže? Ale myslim si ze tomě je ta antikoncepce a měla semjsi slepé střevo měla. semse tam nake komplikace a tedka mám srusty měla semjsi jít do MARIJANSKY LÁZNĚ ABY SE MI TO střebilo ale nešla sem tam to Byla chyba :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
2.1.17 00:07

To se fakt nedá číst…Nediv se, že nikdo nereaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.1.17 10:50

Zita

:,( :,( :,( :,( :,( :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.1.17 12:53

Zita

Ahoj měla sem to dneska dostat nevim jestli to mám opoždění tak nevim co mam delat?1 :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
3.1.17 15:15

Zita

Ahoj měla sem to dostat 2 a. Ještě nic co toby může znamenat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
3.1.17 15:17

Tak zkus zítra ráno test a uvidíš, jestli to znamená těhoteství nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
3.1.17 15:18

A nauč se prosím česky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
3.1.17 15:34

Zita

Ano děkuju za radu a nebude to ještě brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
3.1.17 15:42

Já jsem měla pozitivní testy už první den vynechané menstruace (i to na citlivosti 10 píšou). Ale klidně si test můžeš udělat až po týdnu zpoždění. Na gyndu by se mělo jít (pokud nejsou obtíže) až v 8tt, což je 4 týdny po vynechané MS, takže není kam spěchat, ale pokud jsi zvědavá a MS už přijít měla, tak klidně testuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
3.1.17 15:43

A testuj z ranní moči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.1.17 15:22

Zita

Nakonec sem dostala byla sem sklamana třeba vážně nemůžu mít děti kvůli antikoncepci :,( :,( nevim co mám udělat jestli je problém ve mě nebo napartnerovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
22.1.17 18:11

A jak dlouho se snažíte? Problém s otěhotněním má ten, kdo má sex ob den (mimo MS) celý rok a nepovede se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.17 12:09

Ahoj, my se snazime 2 roky doma a pred nedávnem jsme zacali navstevovat Pronatal. U me vse ok ale manzel azoospermie + XXY jsme objednani na MESA/TESE ale s jeho diagnozou je to nejspíš uz jen výkřik do tmy. Je tu nekdo se stejnou diagnozou? Jak jste se srovnali s darcem spermatu? Diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí