Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jakej máte na totebe nazor,?? Co by ste na mim místě dělala sem s toho nešťastná ![]()
@Horvatho Nezlob se, ale Tvé psaní nedává trochu smysl. Když něco napíšeš, tak si to po sobě přečti, máš spousty překlepů a věty pak ztrácí smysl;-) Jinak - je normální, že z Tebe po sexu něco vyteče, to vyteče z každého. Ale nemusíš se bát, zůstane tam toho dost. Prostě hned po sexu nevstávej, nesprchuj se, chvilku polež. A jestli jsi z toho, že se snažíš čtyři měsíce a nejde to, nešťastná, tak si dojdi ke svému gynekologovi a promluv si s ním o tom… Ale už to tady zaznělo - 4 měsíce není dlouhá doba.
Tak se nezlobit te. Dobré děkuju za radu a myslite ze to pomůže? Ale myslim si ze tomě je ta antikoncepce a měla semjsi slepé střevo měla. semse tam nake komplikace a tedka mám srusty měla semjsi jít do MARIJANSKY LÁZNĚ ABY SE MI TO střebilo ale nešla sem tam to Byla chyba ![]()
Ahoj měla sem to dneska dostat nevim jestli to mám opoždění tak nevim co mam delat?1 ![]()
Ahoj měla sem to dostat 2 a. Ještě nic co toby může znamenat??
Tak zkus zítra ráno test a uvidíš, jestli to znamená těhoteství nebo ne.
Já jsem měla pozitivní testy už první den vynechané menstruace (i to na citlivosti 10 píšou). Ale klidně si test můžeš udělat až po týdnu zpoždění. Na gyndu by se mělo jít (pokud nejsou obtíže) až v 8tt, což je 4 týdny po vynechané MS, takže není kam spěchat, ale pokud jsi zvědavá a MS už přijít měla, tak klidně testuj.
Nakonec sem dostala byla sem sklamana třeba vážně nemůžu mít děti kvůli antikoncepci
nevim co mám udělat jestli je problém ve mě nebo napartnerovi
A jak dlouho se snažíte? Problém s otěhotněním má ten, kdo má sex ob den (mimo MS) celý rok a nepovede se.
Ahoj, my se snazime 2 roky doma a pred nedávnem jsme zacali navstevovat Pronatal. U me vse ok ale manzel azoospermie + XXY jsme objednani na MESA/TESE ale s jeho diagnozou je to nejspíš uz jen výkřik do tmy. Je tu nekdo se stejnou diagnozou? Jak jste se srovnali s darcem spermatu? Diky ![]()