Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Chci se zeptat po 2 spermiogramech s vysledekm nula jsme podstoupili zakrok Tese ale taky s vysledkem nula. Je jeste nejake reseni? Dekuju
Ahoj potřebuju poradit brala sem 5 let antikoncepci a chci bejt maminkou ale nejdeme mi to ![]()
Příspěvek upraven 01.01.17 v 04:33
@Horvatho píše:
Ahoj potřebuju poradit brala sem 5 let antikoncepci a chci bejt maminkou ale nejdeme mi to
@Horvatho píše:
Je tady někdo nikdo mi podepisuje funguje tato stranka ![]()
Příspěvek upraven 01.01.17 v 13:43
@Horvatho Ahoj,záleží na tom jak dlouho se snažíte. Ono docela dlouho trvá než tělo odbourá antikoncepci. Záleží na tom jakou antik. jsi brala
Brala sem minervu protože sem měla problémy z akné a tedka prostě nemůžu otěhotnět protože zijeme intimní život a nic a toto me trápí snažím sem se 4 mesice ![]()
@Horvatho Musíš být trpělivá, někomu se podaří, jen si šáhne na manželovi trenýrky (a dokonce hned první cyklus od vysazení antikoncepce), někomu nikdy (ale to je už extrémní případ). 4 měsíce není žádná doba, my se s mužem snažíme od poloviny roku 2015… Jestli se snažíte 4 měsíce, tak to není, že nemůžeš otěhotnět. Musíš být trpělivá.
@Horvatho 4měs. jsou málo. Může to trvat i rok, než se tělo pročistí od hormonů a najede na pravidelný MS cyklus. Nám se před 12lety zadařilo cca po roce od vysazení antikoncepce.
Až po 12 letech takže to dělá antikoncepce??když to domě jako td tak to vše výtece nevim proč? ![]()
Měla sem slepe střevo a. mamTak s tim problémy a mamty srusty a mužů mít děti kvůli tomu nesouvisí s tim něco a ještě sem brala antikoncepci
@Horvatho píše:
Až po 12 letech takže to dělá antikoncepce??když to domě jako td tak to vše výtece nevim proč?
Ne po 12letech.Ale po roce snažení. Holce je 12let