Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky prosím nevíte jak moc vadí, když to malý snědl. Dcera ho tu nechala na zemi a nechápu jak jej otevřel zezadu a vytáhl celou tu barevnou náplň žlutou a žvýkal. Celá pusa žlutá, zuby všechno. No dala jsem zapít. Chodí se s takovou „banalitou“ k Dr? Nechci nějak stresovat, ale mi doma vždycky říkali, že fixy jsou jedovaté. Moc děkuji.
Jde o druh fixu, o slozeni. Ono se rika jedovzaty, aby to deti nejedly. Nic zdravyho to samo nebude, ale otravnyho asi taky ne. Jestli to byla lihovka, tak bude nejspis ospalej.
To nevím, je to z už přímo vybaveného poudzra, takže asi nějaký šmejd. lihový asi taky.
No když to vezmu logicky, nic zdravýho v tom určitě nebude, ale zase na druhou stranu, kdyby v tom bylo něco fakt toxického, neprodávalo by se to snad jako pomůcka pro děti, ne?
lihovy to je kdyz to nejde setrit treba z dlazdicky nebo pet lahve.
jedovatý by neměli být,jsou i školáci co to zkusí taky.já bych ho hlídala a kdyby se mi něco nelíbílo tak bych zavolala doktorce.Buď ti řekne že to nic není a nebo ať přijdete.
224919293 toxikologie, právě pro takové případy, zavolej si.
Já bych možná zavolala dr a poptala se, nebo na tu toxikologii, ale stejně jako ostatní si myslím, že v tom nic vyloženě smrtelně jedovatýho asi nebude. Já jako malá měla fixy, který voněly, třeba žlutá po banánech atd, jednou jsem se rozhodla, že ochutnám, olízala jsem důkladně všechny. Nic mi nebylo.
Jo a jednou jsme se už v dospělém věku s kamarádkou rozhodly, že ochutnáme vodovky
podotýkám, že střízlivé jsme nebyly.
raději si fakt zavolej at máš klid, mě kárka nedavno snědla kus bepanthenu na zadek, tak jsem raději volala, no a včera snědla zase kus indulony
děcka jsou tak vynalézavý, a já nepozorná
![]()
Tak jsem volala, děkuji za číslo na toxikologii.
Nic by mu nemělo být, v krajním případě do 24hodin zápal plic, pokud fix obsahoval benzín. Tak to jsem v pohodě. Moc děkuji všem.