Snědla pěnu!!!!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1098
7.9.10 08:43

Markit,konečně někdo kdo má stejnou holku jako já říkám, že se zasebevraždí sama,že jí zabít za ty její nápady nemusím :mrgreen: naposledy byla na chýře před třemi nedělemi jen 5 stehů a to je jí už 9let a nejhorší je, že mám pocit že z toho nevyroste:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
7.9.10 17:30

Andrej - jako manžel jako kluk byl míň pobitý než já.

Daanco - my byli naposledy na chíře koncem května. Míčem v těláku si zlomila malíček. A před tím držkopád a naštěstí jen narřažené rameno Ale díky bohu za to, že prázdniny přežila OK. Asi je to tím, že je po cca 6-7 letech strávila skoro celé se mnou.
Loni se rozbila na kole, helma v háji, brada na 5 stahů a hoodně hluboké, 3 zuby skoro pryč až koukaly nervy ven.. a 3 dny na JIPce na pozorování.

Jinak jí říkám, že jestli se někde rozbije, tak ať to ani nezkouší, nebo ji dorazím :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
7.9.10 18:11

Markit, já jí taky říkám když někam leze jestli spadneš tak tě seřežu a pak jedem do nemocnice a mám špatnou zprávu Barča ta starší se takhle různě mrzačí do teď a je jí už 19let je to týden co jí sundavaly sádru z ruky protože asi před měsícem hrála fotbal s klukama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
7.9.10 18:20

Héj Dančo - nestraš mě probohááá . Mám doma ještě mrně. to se z nich zblázním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
7.9.10 18:39

Nezblázníš neboj taky jsem to vydržela i když jsem občas tvrdila, že uzavřené oddělení psychiatrické kliniky je můj sen tam by za mnou nemohli a ani by mi neříkali špatné zprávy :mrgreen: hele a jelikož mám ráda adrenalin tak teď čekám na 99% zas holčičku jo zapoměla jsem zmínit že nejstarší je kluk ale ten je proti holkám břídil :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
7.9.10 19:32

Tak já mám jen ty 2 zatím. NO uvidíme, jaký bude tento školní rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
7.9.10 19:36

Já doufám, že bude aspoň trochu klidný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí