Snědla pěnu!!!!!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Snědla pěnu!!!!!
Holky pomoc - moje 8mi měsíční dcera snědla během doby, kdy jsem byla na wc půlku z pěny, která je na mikrofonu u sluchátek k počítači
Sluchátka bývají odložené vysoko - nevěděla jsem, že tam došáhne
![]()
Máme jet na pohotovost??? prosím poraďte .. Malá vypadá naprosto v pořádku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
asi bych to nehrotila, zítra zavolej své doktorce, ale myslím si, že ty kyseliny v žaludku to rozežerou a ona to vykaká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako myslíš ten molitan? To bych neřešila, jedovatý není a mikrofon myslíš ten malý, tak to je sotva ždibíček. Myšák mi tuhle normálně okousal molitanovou matraci
nijak řešit mne to tady nenapadlo a je OK.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to vykaká, buď v pohodě. jen se divím, že jí to chutnalo
spíš sleduj, jestli se to objeví v plínce, ale obávám se, že to kyseliny v bříšku kompletně rozloží. neboj, až ti začne jíst kamínky a písek, taky bude veselo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mi to přijde jako věc, která by mohla normálně projít… Udělat by to v bříšku nic nemělo, tak bych možná zavolala zítra té doktorce. Nebo na dětské do nemocnice, když bys byla klidnější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych neřešila, pokud se nezačne kroutit bolestí bříška. Myslím,že by to mělo vyjít ven normálně ![]()
Vždyť dětí zbaští ledas co, kamínky, hlínu, mince. kuličky… a nic se neděje, vykadí to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Markit.Hl píše:
Taky bych neřešila, pokud se nezačne kroutit bolestí bříška. Myslím,že by to mělo vyjít ven normálně
Vždyť dětí zbaští ledas co, kamínky, hlínu, mince. kuličky… a nic se neděje, vykadí to
Vetsinou to vykadi onehda me rikala prodavacka ze jeji syn spolkl minci a nevykakal takze musel na operaci.
Ale penu bych neresila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jestli to byl molitan nebo jina umela hmota, neresila bych. projde bezezmen. Jen jestli uz umi kousat a nepolkla nejaky megakus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic se nestane.Molitan se dokáže v těle rozložit a pokud né vyjde bez problému.měkké nejedovaté věcičky nevadí.problém muže být jen u větších tvrdých předmětu či ostrých při kterých muže dojít k poranění střev či žaludku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
řešila bych jedině kdyby si kousek nacpala taky do nosu
aspon ji do něj koukni - ale v osmi měsících asi jeste není v obdobi „všecovidimnarvudonosu“
pa
har.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
myslím, že to bude OK, ale zavolej do toxikologického centra (číslo určitě vygooglíš, nebo přes centrálu VFN 224961111). jsou tam myslím nonstop, řekneš rodné číslo dítěte a oni ti řeknou jestli je to OK a co dělat. já volala když snědl kytku.
- Citovat
- Upravit
Neczuz já jsem teda v šestém měsíci,ale jak to tdy čtu…molitan,kytka…panebože to mě čekají věci co
a to čekám kluky dva ![]()
- Citovat
- Upravit
Andrej klid… Kity si jako mrně dala difnbachii - a pupmování…
A o rok později si vzala stoličku - posunula pod věšák, vylezla na něj do mojí kabelky a přišla se slova mňam do kuchyně. Fakt super. v ruce a puse moje antiepileptika … a další pumpování
Teď už je to klidnější od ca 7 do teď tak 3-4× do roka na chíře
A to je to holka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Markit já jdu do kolen fakt
,jasně že to je mazec ten strach o dítě ale když to takhle čteš to jsou pecky fakt ![]()
- Citovat
- Upravit