Sněhule pro 2letého

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
402
19.11.10 12:56

Sněhule

Holky chci poradit co by jste koupili na zimu skoro 2letému roštákovi za botky, mám dva favority poradte

http://www.zdravotniboticky.cz/…es/13437.jpg
klasika pegres Celokožená obuv nad kotník

Zapínání na suché zipy přes nárt, všitý jazyk,(určena pro normální a širší nohu).

Podšívka základ PES, vlas 100% vlna za 535,–

nebo

http://www.zdravotniboticky.cz/…ordic1_m.jpg

sněhule Dětská obuv zimní. Mrazuvzdorný svršek, zateplení syntetické - vyjímatelné. Obuv, která zajistí suché a teplé klima při teplotách až do -35°C. cena 488,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
19.11.10 13:18

Z těchto dvou ty první… Já k těm sněhulím nějak nemám důvěru. Myslíš jako boty na normální chození? Pokud jen na dvorek na blbnutí do sněhu, tak to možná ty druhé. - ale to by znamenalo koupit dvoje :nevim:
Já to taky řešila a nakonec jsem koupila jedny boty, s gore-texem, cenově to vyšlo stejně jako kožené+sněhule. Jsem zvědavá, jestli se osvědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.10 14:46

Tak záleží na jaké využití to máš?POkud sněhule opravdu jen do sněhu? nebo na normoš nošení?

Já bych určitě brala ty první, takhle botu stáhneš na suchý zip a u té druhé se dítě bude cítit jako v gumácích a nebudou mu pohodlné

• Citovat
  • Upravit
1175
19.11.10 19:30

Já bych určitě koupila ty první, podobný měl i náš Davídek a byli jsme moc spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
19.11.10 19:34

Tak já bych koupila oboje :wink: .První na normální nošení a sněhule na blbnutí ve sněhu.
Mladšímu jsem letos koupila taky boty s Gore-texem a starší má boty z loňska,ale určitě budeme kupovat ještě jedny větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
19.11.10 19:35

já bych koupila oboje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
20.11.10 21:39

Ty první. Čtyřletý syn má celokožené boty podobné v prvním odkazu na normální nošení, ale Protetika. Sněhule s membránou má taky, na zahrádku do školky.

Malá - 2 roky, má zatím jen kožené, na hory se nechystáme, myslím, že na normální blbnutí ve sněhu druhé boty pořizovat nebudeme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
21.11.10 13:01

Kde se dají koupit takový sněhule.Jsou moc hezký. Poraďte. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
22.11.10 07:57

Ahj zkus kuknout na ty webowky, tam jsou.
Holky a mohly by jste mi dát webowky na ty goretexky?Jo a můžu koupit boty větší tak minimálně o číslo nebo dva větší? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
22.11.10 08:44

Myslím, že o číslo větší koupit můžeš, stejně budeš dávat do boty teplou ponožku, ale myslím, že kdyby si koupila větší o dvě čísla to už je asi moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
22.11.10 13:20

asi jo že abych mu nezničila nožku.stejně to asi uvidíme jaká bude zima a popřípadě dokoupíme ještě jedny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.11.10 12:00

Já jsem kupovala včera goretexové ve Fare - takové , v jiné barvě a vypadají zatím dobře - testovány ještě nebyly :mrgreen:

Paní prodavačka říkala, že zimní doporučují vzít o číslo větší - naměřila mu 23, koupili jsme 24 a v pohodě. O 2 čísla větší bych nebrala určitě - k čemu? Příští zimu mu beztak nebudou a tuhle si v nich akorát rozbije ústa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
27.11.10 12:22

ty od fare nemají goretex, ale faretex. My máme ty vínové. Taky jsem zvědavá zda obstojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.11.10 15:42

Enoulik, podle mě je to jedno - je to to samé, akorát goretex bude registrovaná ochranná známka a aby ostatní výrobci nemuseli platit těžké prachy za její používání, tak má Fare Fare-tex, Deichmann Dei-Tex atd. :nevim: Ale můžem slovíčkařit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
27.11.10 17:32

a máte je jako sněhulky nebo jako normální zimní botky?
Jako já vím, že je to název pro membránu, ale je to jiná než goretexová tak jsem právě zvědavá jestli bude stejně dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková