Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, absolutně nestíháme ráno chystat snídani, navíc se vzbudím hladová a než něco připravím, tak je mi z hladu už blbě. Máte tipy na snídaně do krabičky, které si můžeme připravit večer? Ať nemáme každý den chleba se šunkou nebo sladké…
Krom výše napsaného si ještě občas koupím nějaké instantní kaše s čistým složením, nebo jogurt s musli a ovocem zabere tak dvě minuty.
@anonymni186 Občas si takhle večer nachystám obložený toastový chléb a ráno ho jen zapeču. Nebo si chystám tortilku, také ji obložím a ráno zapeču, partner má třeba rád když udělám hemenex, přiložím na něj placku z tortilky a nakrájím ji na trojhránky, ráno opět jen zapíkám.😊 Také si můžeš nachystat pomazánky: vajíčková, tuňákova,…
Pomazánky s rohlíkem.
Slané, sladké buchty, záviny, domácí jogurty s ovocem. Ovocné saláty, cosi z listového těsta.
Vajíčkovou omeletu se šunkou. K tomu žitný chleba, zeleninu. A máš snídani, která zasytí na celé dopoledne. Mi teda nevadí, když je omeleta studená.
Nebo si udělat ovesný mug cake. Ovesný trhanec. Pak i ty různé pomazánky.
Listové šneky či podobné slané věci. Já si třeba dělám skleničku musli + ovoce + bílý jogurt, to se může chystat dopředu. Plněné tortily…
Tu snídani pak jíš v práci? Tam na to čas je? Já to tak mám, snídám v práci. Ale já si raději přivstanu a udělám si čerstvé, mě jídlo z předchozího dne nechutná. Ani tousty, nic…