Snídaně do krabičky

40
26.6.24 19:01

Snídaně do krabičky

Ahoj, absolutně nestíháme ráno chystat snídani, navíc se vzbudím hladová a než něco připravím, tak je mi z hladu už blbě. Máte tipy na snídaně do krabičky, které si můžeme připravit večer? Ať nemáme každý den chleba se šunkou nebo sladké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1057
26.6.24 19:04

Chia puding, overnight oats.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13937
26.6.24 19:10

Krom výše napsaného si ještě občas koupím nějaké instantní kaše s čistým složením, nebo jogurt s musli a ovocem zabere tak dvě minuty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2384
26.6.24 19:21

Dá se upéct i něco slaného a máš snídani na pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
madla90
26.6.24 19:22

@anonymni186 Občas si takhle večer nachystám obložený toastový chléb a ráno ho jen zapeču. Nebo si chystám tortilku, také ji obložím a ráno zapeču, partner má třeba rád když udělám hemenex, přiložím na něj placku z tortilky a nakrájím ji na trojhránky, ráno opět jen zapíkám.😊 Také si můžeš nachystat pomazánky: vajíčková, tuňákova,…

• Citovat
  • Upravit
7221
26.6.24 19:31

Pomazánky s rohlíkem.
Slané, sladké buchty, záviny, domácí jogurty s ovocem. Ovocné saláty, cosi z listového těsta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.6.24 19:49

Vajíčkovou omeletu se šunkou. K tomu žitný chleba, zeleninu. A máš snídani, která zasytí na celé dopoledne. Mi teda nevadí, když je omeleta studená.
Nebo si udělat ovesný mug cake. Ovesný trhanec. Pak i ty různé pomazánky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11173
26.6.24 21:16

Listové šneky či podobné slané věci. Já si třeba dělám skleničku musli + ovoce + bílý jogurt, to se může chystat dopředu. Plněné tortily…

Tu snídani pak jíš v práci? Tam na to čas je? Já to tak mám, snídám v práci. Ale já si raději přivstanu a udělám si čerstvé, mě jídlo z předchozího dne nechutná. Ani tousty, nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí