Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Nevím proč ty trapné připomínky, já se slušně zeptalapokud to někomu přijde nechutné (rozumím) tak snad nereaguji ne??
A ptáš se jako vážně? protože to moc nevypadá
nemáš k tomu nastudováno ani minimum informací, takže než vážný zájem se to jeví jako snaha provokovat a rozpoutat diskuzi ![]()
@Happy Hippo píše:
A k čemu je konzumace placenty? Ptam se vážně.
k zametání stop před predátory
@Anonymní píše:
Super tak vám děkujučlověk se sem přijde slušně zeptat, a hned se na něj vrhnou supy. Bože, když to někomu přijde nechutné, což samozřejmě chápu, proč to hned rádoby vtipně komentuju?
Promiň mi jo, ale…musí to bejt?
@Anonymní píše:
Super tak vám děkujučlověk se sem přijde slušně zeptat, a hned se na něj vrhnou supy. Bože, když to někomu přijde nechutné, což samozřejmě chápu, proč to hned rádoby vtipně komentuju?
No možná protože vypadáš že o tom víš opravdu hodně, víš například že z toho klidně můžeš mít infekci? Kdybys totiž něco věděla nemusela by ses na to ptát. Tohle vypadá buď že jen provokuješ a nebo sis někde přečetla že placenta se dá sníst a tak sis řekla že to bys mohla udělat ale víc jsi nezjišťovala
i já která bych to do huby nedala vím že si z toho ženský nechávají dělat například kapsle ![]()
@DanielaD píše:
k zametání stop před predátory
Ale to musíš, kromě placenty, sníst i plodové obaly. ![]()
@Ou píše:
Jasmě, čerstvou, ještě teplou, trhat zubama!
To sou teda blbý rady…
![]()
Tak snad není zvíře a ovládá zacházení s příborem nééé…
![]()
@bse.pedro píše:
To sou teda blbý rady…![]()
![]()
Tak snad není zvíře a ovládá zacházení s příborem nééé…![]()
A nezničí se kontaktem s kovem cenné látky? Předpokládám, že plastovým nožem to prostě neukrojí
.
Porad si to pojidani predstavuji jak ve Hre o truny, kdyz Daenerys jedla to konsky srdce.
@Havlova píše:
A nezničí se kontaktem s kovem cenné látky? Předpokládám, že plastovým nožem to prostě neukrojí.
Myslím, že bambus neškodí. Tak se dá jíst civilizovaně, ekologicky a bez ztráty.. éé.. prospěšných látek, ať už to má být cokoliv
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Protože lidi tak reagují na něco, co je mimo normu. Uvědomuješ si vůbec, že pozřít placentu je mimo normu?