Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
V Neratovicích se tak rodí zcela běžně, s partnerem plus dulou, vlastní porodní asistentkou..
@Modrásek modrý s jejich PA to chápu - to je nějak rušit nebude. Ale četla jsem, ze z porodu s dulou úplně nadšeni nejsou.
@Anonymní píše:
@Modrásek modrý s jejich PA to chápu - to je nějak rušit nebude. Ale četla jsem, ze z porodu s dulou úplně nadšeni nejsou.
To je fuk, jestli to je dula, ne? Záleží na počtu osob. Jestli můžeš 2 osoby, tak si ji přece vem. Dula je na úrovni kamarádky, není odborník, stejně nic nemůže.
@Anonymní píše:
Můžeš mít vlastní PA i dulu, ale za porod zodpovídají vždy zaměstnanci zvolené nemocnice, takže nikde nebudou nadšení z duly (vlastní porodní asistentky, otce…) která je nebude respektovat
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj.
Mate prosím někdo zkušenost z porodnic - Mělník/Neratovice/Roudnice? Lze tam mít dvě osoby? Manžel + Dula?
Jak se na to tváří personal?
Dekuji