Snížení alimentů a sociálka

Anonymní
8.3.20 14:11

Snizeni alimentu a socialka

Ahoj, byvaly partner si soudne zazadal o snizeni alimentu. Mam navstivit na socialce pani, ktera bude az do soudu zastupovat nasi dceru. Zrejme se tam potkam i s jejim otcem. Dcera je v me peci, otec ma soudne urceny kazdy druhy vikend. Co tam budou chtit? Jak se na to pripravit? Mate nektera zkusenosti? Diky, K.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8524
8.3.20 14:14

Tak budou se ptát hlavně otce, z jakého důvodu žádá o snížení. A sociálka se k tomu vyjádří, jestli s tím souhlasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 14:20

@PetraJ a bude to probihat za me pritomnosti? Budou se vyptavat na neco i me? Ja nezadam o nic, zjistila jsem to az z papiru od soudu. Mela bych si radeji vzit na soud pravnika? K.

• Citovat
  • Upravit
8524
8.3.20 14:59
@Anonymní píše:
@PetraJ a bude to probihat za me pritomnosti? Budou se vyptavat na neco i me? Ja nezadam o nic, zjistila jsem to az z papiru od soudu. Mela bych si radeji vzit na soud pravnika? K.

Tak já u soudu byla, ani se mě snad na nic neptali. Soudkyně se akorát ptala paní ze sociálky, jestli s tím souhlasí, ta řekla že ne a soudkyně to zamítla. Právničku jsem tehdy neměla.
Bejvalej se ale odvolal, tam už jsem právničku měla, ale moc toho tam neřekla a já taky ne. Ex si to asi doma připravoval před zrcadlem, vzal si slovo a měl tam 3/4hodinový monolog, no div se tam sám nad sebou nerozbrečel, jakej je chudáček. :roll: Akorát se zapomněl zmínit, že si před soudem koupil nový auto a chystal se zaplatit dovolenou v Egyptě. Ale tam tvrdil, jak mu z výplaty zbývá tisícovka. :roll:
Jo a alimenty mu nakonec snížili, ze šesti tisíc na 4500 na dvě děti. Chtěl platit 1500 na každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna