Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Newmum2021 píše: Ženský… Nejsem žádný troll. Ani jak si myslíte že jsem špatná. Partner se prostě o první dítě nezajímá, nechce na něj platit alimenty. I když za to může jít sedět. Ani toho kluka nevida, však ten kluk říká tato někomu jinému. Nikdy ho nechtěl, a tak to taky vypadá. Proč jsem ta špatná já? Vím, že jsem to měla vidět dřív. Jenže jsem byla slepá a zamilovaná. O našeho společného syna se zajímá, miluje ho, od první chvíle co se narodil se o něj stará líp než kde jaká matka. Je to úplně nejskvělejší otec jaký může být. Teď si nechal i našeho syna vytetovat. Mozna že si nejsem jista ničím, ale jediné co vím že našeho syna úplně nejvíc na světě miluje. Měla bych být asi ráda a šťastná… Protože první dite odmítá a nechce. A vlastně ja jsem tak i spokojená… Stejně by byl jen „navíc“ máme společnou rodinu, já a náš syn a partner.
@Michelle_M píše:![]()
![]()
Přesvědčila jsi mě, je to otec roku, možná i desetiletí
Přesně. Jen pár korun jim zbývá, sotva vyžijou. Víš, jak si musel od huby utrhovat, aby měl na novou kérku?
@Newmum2021 píše: Ženský… Nejsem žádný troll. Ani jak si myslíte že jsem špatná. Partner se prostě o první dítě nezajímá, nechce na něj platit alimenty. I když za to může jít sedět. Ani toho kluka nevida, však ten kluk říká tato někomu jinému. Nikdy ho nechtěl, a tak to taky vypadá. Proč jsem ta špatná já? Vím, že jsem to měla vidět dřív. Jenže jsem byla slepá a zamilovaná. O našeho společného syna se zajímá, miluje ho, od první chvíle co se narodil se o něj stará líp než kde jaká matka. Je to úplně nejskvělejší otec jaký může být. Teď si nechal i našeho syna vytetovat. Mozna že si nejsem jista ničím, ale jediné co vím že našeho syna úplně nejvíc na světě miluje. Měla bych být asi ráda a šťastná… Protože první dite odmítá a nechce. A vlastně ja jsem tak i spokojená… Stejně by byl jen „navíc“ máme společnou rodinu, já a náš syn a partner.
I tobě jako ženské není hloupé, že se chcete soudit o snížení alimentů na dítě. Je opravdu jedno, zda je chtěné/nechtěné. Ale na tetování peníze máte a pro tebe je to navíc měřítko otcovské lásky? ![]()
@nuklear90 Bylo by to hloupé, kdyby se o syna staral. Jenže o něho nejeví zájem. Našeho syna miluje, to je mé měřítko. Vidím to každý den, každou noc. Opravdu, se o našeho stará s láskou. Tím jsem si jistá.
Nemůžu za to, že prvního syna neuznává. Jistě že peníze nějaké má, ale nechce mu platit alimenty. Já ho nutit nemůžu. Je to asi dva roky zpět, co se domluvil se svou EX že je nemocná a musí si syna na víkend vzít. On řekl že Teda jo… A stejně si ho nevzal a to mu ještě jeho ex psala " že se nestydis, malej na tebe čekal s batůžkem venku a nakreslil ti obrázek a brečel že si zase neprijel, nejsi schopný ani na 1h ho videt" Pak vycita že ani dárky nekoupí jeho synovi, neplatí alimenty, nestará se o nic, nic mu nekoupí, posledně když se viděli tak malý brečel že má malý boty a tlaci ho prsty, partner slíbil že mu boty koupi, a nekoupil. Pak mu psala že jsou bez jídla, že sama vše neutahne a on nic. Tak kde je chyba? Našemu synovi kupuje vše, je za oblečení utratí 10-15 tisíc měsíčně, hračky má každý měsíc nové, teď mj pořídil i druhý nový kočárek, nás syn neměl nikdy nic z druhé ruky. Prostě o našeho syna se velmi dobře stará.
@Newmum2021 píše:
@nuklear90 Bylo by to hloupé, kdyby se o syna staral. Jenže o něho nejeví zájem. Našeho syna miluje, to je mé měřítko. Vidím to každý den, každou noc. Opravdu, se o našeho stará s láskou. Tím jsem si jistá.
Nemůžu za to, že prvního syna neuznává. Jistě že peníze nějaké má, ale nechce mu platit alimenty. Já ho nutit nemůžu. Je to asi dva roky zpět, co se domluvil se svou EX že je nemocná a musí si syna na víkend vzít. On řekl že Teda jo… A stejně si ho nevzal a to mu ještě jeho ex psala " že se nestydis, malej na tebe čekal s batůžkem venku a nakreslil ti obrázek a brečel že si zase neprijel, nejsi schopný ani na 1h ho videt" Pak vycita že ani dárky nekoupí jeho synovi, neplatí alimenty, nestará se o nic, nic mu nekoupí, posledně když se viděli tak malý brečel že má malý boty a tlaci ho prsty, partner slíbil že mu boty koupi, a nekoupil. Pak mu psala že jsou bez jídla, že sama vše neutahne a on nic. Tak kde je chyba? Našemu synovi kupuje vše, je za oblečení utratí 10-15 tisíc měsíčně, hračky má každý měsíc nové, teď mj pořídil i druhý nový kočárek, nás syn neměl nikdy nic z druhé ruky. Prostě o našeho syna se velmi dobře stará.
@Newmum2021 píše:
A na zvracení tobě ani té atrapě není, viď. No, aspoň vidíš v přímém přenosu, jak jednou dopadneš.
@Newmum2021 píše:
Tvůj chlap je hovado ![]()
@Newmum2021 Holka, urcite trvej na tom, aby si krome syna nechal vytetovat i tebe. Stacilo by takove hezke ceske synonymum pro vaginu na ctyri
.
@Newmum2021 Jasně a teď tu o Karkulce.
Před pár měsíci jste neměli dost na pliny, jídlo, nečekane druhé dítě, a teď kupuje fungl nové hogofogo, da deset litrů za oblečení měsíčně?
Ti tak někdo uvěří. ![]()
Jak psala Lucy, jakej šel, takovou potkal.
@ontarova.stara píše:
@Newmum2021 Holka, urcite trvej na tom, aby si krome syna nechal vytetovat i tebe. Stacilo by takove hezke ceske synonymum pro vaginu na ctyri.
Vytetovaného ho má, ale v rodném listě do teď určitě není, s ní házel jako s těhotnou o pistel.
Prostě zadluzenej milácek k pohledani. To jsou ty měřítka a jen sama pozitiva.
@Svistice píše:
Vytetovaného ho má, ale v rodném listě do teď určitě není, s ní házel jako s těhotnou o pistel.Prostě zadluzenej milácek k pohledani. To jsou ty měřítka a jen sama pozitiva.
Mě úplě fascinuje, jakou má radost z toho, že ten její ÚD kašle na to dítě. Že ho vůbec nezajímá, je pro něj vzduch. Je tak blbá, že si s ním pořídí dvě děti. Doufám, že matka toho syna, nechá alimenty navyšovat pravidelně. Sedřela bych ho z kůže zmetka.
@Svistice píše:
Vytetovaného ho má, ale v rodném listě do teď určitě není, s ní házel jako s těhotnou o pistel.Prostě zadluzenej milácek k pohledani. To jsou ty měřítka a jen sama pozitiva.
Jo, zapocitaji mu do vyzivovaci povinnosti dve deti, ktere nemaji otce v RL a partnerku, ktera zije ve fiktivnim podnajmu u rodicu a privat v DE. Ja samozrejme chapu, ze pan neni myslitel, to by nebyl v takovych srajdach, stejne tak i to, ze o takoveho typka se nervou chytre holky. Ale ze jsou oba az takova leca?
Blby a blbejsi v praxi.
IQ, EQ i zodpovednost nula.
@Svistice Pravé že máme, na svojí potřebu. S tím vycházíme dobře. Zbývá nám se vším všudy tak 30 tisíc měsíčně. Ale 10-15 tisíc jde na syna… takže nám zbyde ve finále prd. Nějakých 15 tisíc na vše, jídlo pro nás. Syn má vše nakoupené. A 2 lidi a 15 tisíc je dost málo.
@arinecka A co mám dělat? Mám ho vnutit když když nechce? Mám si kvůli tomu zničit rodinu?