Snížení alimentů přes soud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35431
10.10.22 20:29
@Newmum2021 píše:
@arinecka To není můj případ. Náš syn byl chtěný, proto to vypadá jinak. Pochybuji že by bez našeho syna byl. Jsem si jistá že ne. Vidím ten rozdíl.

Tak určitě :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7892
11.10.22 07:26

@Newmum2021 máš mozek na procházce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
11.10.22 07:32
@Newmum2021 píše:
@arinecka To není můj případ. Náš syn byl chtěný, proto to vypadá jinak. Pochybuji že by bez našeho syna byl. Jsem si jistá že ne. Vidím ten rozdíl.

Chtene dite, na ktere je otec hrdy, ma obvykle tatinka od porodu v rodnem liste ;). Vytetovane jmeno bohuzel stale jeste neni oficialnim dokumentem, ktery by pro matriku nahrazoval jmeno otce v RL.

• Citovat
  • Upravit
44583
11.10.22 07:43
@AjaF píše:
@Newmum2021 máš mozek na procházce?

Kde nic není, ani čert nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
11.10.22 13:14
@ontarova.stara píše:
Chtene dite, na ktere je otec hrdy, ma obvykle tatinka od porodu v rodnem liste ;). Vytetovane jmeno bohuzel stale jeste neni oficialnim dokumentem, ktery by pro matriku nahrazoval jmeno otce v RL.

Ňáká konzervativní či co. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
44583
11.10.22 13:26
@catch-22 píše: Ňáká konzervativní či co. :mrgreen:
Že jo, ukáže partnerovu fotku a cajk. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25585
11.10.22 15:34

@ontarova.stara jenže to má chybičku - když má dítě napsáno otce v RL, tak ten má automaticky vyživovací povinnost a matička pak nemůže oj-bávat stát horem dolem tak, jak když dítě žádného papíčka nemá.. nebo ho má, ale jen s vytetovaným jménem na jeho srabské paži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
14.10.22 00:08

Kupa slepic tady.
Jednoduché pochopit, ale pro Vás asi ne.
Nebudu se opakovat. Kdo chce, ať si to přečte znovu. :zed:
Neberu v potaz tetování, ale chování k našemu dítěti a chování k ex. Tady mi to přijde jako smršť nějakých samoživitelek které mají nějaké komplexy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
14.10.22 07:25
@Lucy75 píše:
@ontarova.stara jenže to má chybičku - když má dítě napsáno otce v RL, tak ten má automaticky vyživovací povinnost a matička pak nemůže oj-bávat stát horem dolem tak, jak když dítě žádného papíčka nemá.. nebo ho má, ale jen s vytetovaným jménem na jeho srabské paži.

Ale ono to zase tak pravda není, když není díétě v RL tak na spoustu dávek není nárok…stát zase tak hloupý není…tlačí ženy do toho, aby otce přiznaly a živil děti on a ne stát…bohužel pak, když je v RL už ty nástroje, aby otec děti opravdu živil neexistují a nikdo to neřeší…99% dává směšné alimenty z našvindlovaného příjmu a jediné co se řeší, aby tatínkovi dost zbylo na živobytí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35431
14.10.22 08:07
@Newmum2021 píše:
Kupa slepic tady.
Neberu v potaz tetování, ale chování k našemu dítěti a chování k ex. Tady mi to přijde jako smršť nějakých samoživitelek které mají nějaké komplexy.

Uděláš nejlép, když necháš diskuzi smazat. Už plácáš nesmysly :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33278
14.10.22 09:23
@Newmum2021 píše:
Kupa slepic tady.

Hele, na čem frčíš ty?
Většinu ženských tady v té diskuzi si tu chlap nejdřív vzal (takže je i v RL), něž ji udělal dítě, mají děti s plánovaně, a překvapivě nemusí řešit schovávání se před dluhy a rukou zákona někde v cizině…
Takže za mě jsi tu za tu nainí a lehce slabomyslná slepičku leda ty. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
14.10.22 10:48

@Svistice přesne..jsem vdaná a mám dvě děti a o takového chlapa bych si ani kolo neoprela.. Žít na ubytovně s dvěma dětmi a exekutorem za dveřmi to fakt ne.. Nejlepsi je ze zakladatelka řeší alimenty bývalé… To je ten nejmenší problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
14.10.22 11:01
@Newmum2021 píše:
Kupa slepic tady.

Njn, kazdy nemuze byt v zivote uspesny jako vy dva. Maminka financni poradkyne se zakladnim vzdelanim a tatinek stihany za podvody, vyhybajici se vezeni, s exekucemi, oba zijici i s detmi na ubytovne.
Proste zavidime vas dream life, odhalilas nas :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
17034
14.10.22 12:40
@ontarova.stara píše:
Njn, kazdy nemuze byt v zivote uspesny jako vy dva. Maminka financni poradkyne se zakladnim vzdelanim a tatinek stihany za podvody, vyhybajici se vezeni, s exekucemi, oba zijici i s detmi na ubytovne.
Proste zavidime vas dream life, odhalilas nas :mrgreen:.

To bude úkaz něco jako ti, co byli nedávno v té Výměně manželek, co opakují :mrgreen: Krčili se v jednom pokoji, hulili tam na děcka, zuby si nikdo nečistil, hygiena obecně na bodě mrazu, ale oni jsou šťastní a spokojení, jen lidi kolem jsou pitomí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to bude podobný, IQ tykve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna