Snížení alimentů přes soud

50
26.7.22 12:48

Snížení alimentů přes soud

Dobrý den. Partner má z předešlého vztahu syna (5 let) platí alimenty 3,500 Kč.
Jeho bývalá zvýšila alimenty na 4000 Kč, proběhl soud o kterém ani partner nevěděl a bylo mu navýšené na ty 4 tisíce. Spolu máme syna 7 měsíců a jsem momentálně ve 3 měsíci těhotenství. Chceme alimenty snížit na 2000 Kč. Jen upřesním že jeho ex má financí dost+ má přítele který se o vše stará. Uzná soud snížení alimentů?
Naše výdaje: platíme nájem 35 tisíc, výdaje na našeho společného syna, výdaje na léky ( jsem epileptička) a partner dojíždí do práce (nafta) samozřejmě další poplatky máme jako je telefony, jídlo, základní potřeby… Sotva nám zbyde pár korun na měsíc… Poradíte jak postupovat dál a jakou má šanci? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25511
26.7.22 12:56

:zed: :zed: to nemyslíš vážně, že ne!??

tipovala jsesm trolla, ale dle minulé diskuse si možná fakt myslíš, že směšné výživné 4tis. vám soud sníží?!?? proč další dítě, když partner neuživí ty dosavadní!!? jste normální??

35tis. za nájem to bydlíte na hotelu, nebo co?? :zed:

sekáte si děti jak na běžícím pásu, nemáte vlastní střechu nad hlavou ani 4 tis. na výživné na prvního syna, a ještě bys s tím šla na soud.. to je na :poblion: že vám není stydno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
26.7.22 12:58

@Newmum2021 tak si nemáte dělat děti jak na běžícím pásu, když na to nemáte. Ty peníze jsou pro jeho dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.7.22 12:58

35 tisíc nájem? To bydlíte na zámku? Alimenty má muž nízký a není důvod je snižovat. Pokud nevycházíte, tak snižte životní náklady. Hlavně ten nájem.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
26.7.22 12:59

Ne nesníží-… její přítel nemá vyživovací povinnost k dítěti to je jeho dobrá vůle

Příspěvek upraven 26.07.22 v 13:00

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.22 12:59

@Newmum2021 4000 v dnešní době je dost směšná částka. Když má problém i to utáhnout, tak by si neměl asi dělat další děti.

• Citovat
  • Upravit
7228
26.7.22 13:01

@Newmum2021 prvně se přestěhujte někam, kde nebudete platit 35tisíc, když na to evidentně nemáte :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16237
26.7.22 13:01

Do této chvíle jsem si myslel, že v nájmu za 35tis budou žít lidé, kteří se nemusí handrkovat o každou tisícovku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15287
26.7.22 13:02

Nemáš dělat děti jak na běžícím pase když nemáš peníze. Doufám, že vám alimenty ještě navýší. A 35 za nájem?? To je snad vtip ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4037
26.7.22 13:06

4 tisice na pětileté dítě není moc, počítejte do budoucna se zvýšením, až půjde do školy. Neměli jste mít další :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56755
26.7.22 13:06
@Newmum2021 píše:
Jeho bývalá zvýšila alimenty na 4000 Kč, proběhl soud o kterém ani partner nevěděl a bylo mu navýšené na ty 4 tisíce. Spolu máme syna 7 měsíců a jsem momentálně ve 3 měsíci těhotenství. Chceme alimenty snížit na 2000 Kč. Jen upřesním že jeho ex má financí dost+ má přítele který se o vše stará. Uzná soud snížení alimentů?
Naše výdaje: platíme nájem 35 tisíc, výdaje na našeho společného syna, výdaje na léky ( jsem epileptička) a partner dojíždí do práce (nafta) samozřejmě další poplatky máme jako je telefony, jídlo, základní potřeby… Sotva nám zbyde pár korun na měsíc… Poradíte jak postupovat dál a jakou má šanci? Děkuji.

Váš nájem je váš problém,35 k za nájem je dost nad poměry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81528
26.7.22 13:07
@Newmum2021 píše:

To bude mela :mrgreen: tvl, ale bydlíte za pětatřicet tacu a nemáte 4 tis na výživu vlastního dítěte. :roll: :zed: dyt ikdybyel příjem jen ve výši toho nájmu, ta výměři ty 4 tis. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14841
26.7.22 13:08

Já ani nevím, co na to říct :D Pak se „vedle“ může někdo rozčilovat, že jsou tady ženský kousavý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
26.7.22 13:09
@Michelle_M píše:
Já ani nevím, co na to říct :D Pak se „vedle“ může někdo rozčilovat, že jsou tady ženský kousavý :D
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44297
26.7.22 13:10

Jak nevěděl o soudu? Má si přebírat poštu. A musíte holt najít levnější bydlení. Navíc, když přítel neutáhne finančně 2 děti, nemá si pořizovat třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna