Snížení alimentů přes soud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
26.7.22 19:57

@Dahlia0409 Já se tu jen nechtěla ponížit jaký mám opravdu život :( stydím se za to… Nikdo nic neví ani nemá tušení co se doma opravdu děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
26.7.22 19:58

Prosimtě, seber se, kousni hrdost a běž k vašim. Furt lepší vyslechnout si kázání typu my jsme ti to říkali, než žít s chronickým kriminálníkem a to ještě píšu slušně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17044
26.7.22 19:59
@Myšák24 píše:
Prosimtě, seber se, kousni hrdost a běž k vašim. Furt lepší vyslechnout si kázání typu my jsme ti to říkali, než žít s chronickým kriminálníkem a to ještě píšu slušně 8o

Přesně tak. Pokud tě rodiče k sobě vezmou, jistě si neodpustí poznámky, ale zvládne se to a pomůžou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43775
26.7.22 20:00
@Newmum2021 píše:
@Jeremi Máte pravdu… Jen se mu snažím pomoct… Ale když tak přemýšlím, on si tu pomoc nezaslouží. Jak mám najít odvahu a odejít? Rodiče budou jen rádi že se vrátím zpět. Nebudou naštvaní. Jen já se budu cítit poníženě no :roll:

Pocit ponížení je teď luxus, který si nemůžeš dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44680
26.7.22 20:01
@Newmum2021 píše:
@Jeremi Máte pravdu… Jen se mu snažím pomoct… Ale když tak přemýšlím, on si tu pomoc nezaslouží. Jak mám najít odvahu a odejít? Rodiče budou jen rádi že se vrátím zpět. Nebudou naštvaní. Jen já se budu cítit poníženě no :roll:
Řekni si, dělám to pro děti. Bije tebe, co když něco udělá dětem. Když ho praští, tak ho zmrzačí nebo zabije. Ať přijede někam poblíž táta, až vypadne přítel do práce, sbalte své věci a ať vás odveze.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
26.7.22 20:06
@Newmum2021 píše: Ženský já nevím… Potřebuji asi čočky abych otevřela oči a začala něco dělat. Chápu že já svym slepým a zamilovaným chováním zkazila život svým dětem :( asi bude nejspíš nejlépe když odejdu. Vlastně už nestojím aby byl v rodném listě… Vím že se bude mstít a děti mi vzít. Toho se bojím… Jenže může na soud ohledně určení otcovství. Tak co je podle vás nejlepší udělat?

Ani sporadanymu otci nikdo nesveri do pece male mimino, natož tomu tvemu pokladu. At si na soud jde, ale ty uz budes pryc. Je dulezite se ted dostat do CR, jinak by bylo odstehovani s detmi do jineho státu pravne sakra problematicke. Pak at se klidne zapise a plati vyzivne svym dětem. Tohle stejne nebude typ, kterej by byl v jejich zivote aktivni. Bude ti vyhrozovat, ale to je vse, co zmuze. Za detma at na navstevy klidne jezdí, ale dost pochybuju, ze ho uvidí vic, nez parkrat v zivote…
A priste prosim te zapojuj hlavu, zamilovani je hezky, ale neni to laska a uz vubec zaklad pro rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
26.7.22 20:08
@Newmum2021 píše:
@Dahlia0409 Já se tu jen nechtěla ponížit jaký mám opravdu život :( stydím se za to… Nikdo nic neví ani nemá tušení co se doma opravdu děje.

Ostuda bude, kdyz se nepostavís za sve deti a celem ke svym chybam. Co se stalo uz ted nezměnís, tak zacni znovu a lépe. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
26.7.22 20:10

Já spíš nechápu, co budeš dělat, až odejde do vězení? To budeš sama se dvěmi dětmi financovat bydleni v penzionu za 35 tisic? Tak prostě nic neřeš a počkej, až ho odvedou do vězení a pak se stejně budeš muset vrátit k rodičům. V Německu asi těžko najdeš dobře placenou práci se dvěmi dětmi na krku s takto drahým bydlením. Leda si zařídit nějaké ty německé příspěvky na děti, pokud máš nárok, to nevím, jak to funguje. Je smutné, když takto mladé holky hned narazí z kraje na blbce. Asi bych ho do RL neuváděla, byly by s tím trable, kdyby si děti chtěl třeba osvojit jiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57049
26.7.22 20:15
@Newmum2021 píše:
@Dahlia0409 Já se tu jen nechtěla ponížit jaký mám opravdu život :( stydím se za to… Nikdo nic neví ani nemá tušení co se doma opravdu děje.

Vrať se domu, rodiče ti pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
26.7.22 20:16

Vlastně je ve tvém zajmu, aby bylo výživné na ty jeho další děti/dítě navýšeno. To bude další trestný čin pro neplacení výživného a rychlejší odchod do věznice. Ve finále stejně výživné platit nebude, tak ti může být jedno o kolik bude navýšeno. Plus stejně spáchal úvěrový podvod a ještě taky by měl platit tyto dluhy z úvěru. Hlavně se s ním nestěhuj někam do Anglie a podobně a uteč dokud je čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43775
26.7.22 20:22
@Newmum2021 píše:

Já ti rozumím :hug: Budeš muset popřemýšlet, co s tím těhotenstvím. Můj osobní názor je, že si ho nemůžeš dovolit. Ale rozhodnutí je na tobě. Jinak jsem přesvědčená o tom, že tě rodiče rádi vezmou domů a postarají se o vás, než se postavíš na vlastní nohy. Jemu nic neříkej, sbal se a vypadni, když nebude doma. Držím pěsti, ať to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33048
26.7.22 20:22

Sbal se a zmiz odtamtud. Má svých starostí dost, než aby se snažil legálně ti ničit život a dožadovat se dětí. Není v rl. Nemá žádná práva. Musel by k soudu žádat u obou o určení otcovství. Pochybuji, že by to udělal. Nemá dětem co nabídnout. Nejspíš skončí v base. Chválabohu snad aspoň matky a jejich okolí se o děti postarají.
Hele, chápu, že nechceš přijít s prosikem a sypat si hlavu popelem. Kecy určitě budou. Už jen proto, že rodiče budou naštvani na něj, zklamaní z té situace, smutní z tebe..Ale všechno se přežene. Důležité je mít odvahu, být zodpovědná, lidsky pokorná ( ne ponížená, ale mít reálné představy a požadavky), sama se snažit zabezpečit děti a věnovat se jim. Rodiče budou rádi, že mají dceru a vnoučata doma a ne s magorem v cizině. Já jsem se taky spletla ve výběru. Mladá nezkušená naivní. Naštěstí až takový šílenec to nebyl, jen nevhodný partner. Fungujeme v pohodě. Ale taky jsem musela uznat chybu, omyl, poučit se. Okolí samozřejmě většinou vše vidí a my to nechceme vnímat. A potom je nám hloupé, že měli pravdu. Ale získat životní zkušenosti a nabít čumáček si musí každý mladý sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66597
26.7.22 20:26
@Lucy75 píše:
@Jemako a ještě si de-bil ani nevyřídí Kindergeld
aspoň na toho prvního, kde je v RL, aby mu aspoň něco posílal,
když už mu ani běžné aloše neplatí :pocitac: přesto je zakladatelka chce snížit…
a je „ráda“, že na jejího kojence a na toho v břiše „nemá vyživovací povinnost“
tak tohle už je hard-core storka i na mne…

anebo ho má vyřízený, ale tají to a nechává si ho pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33048
26.7.22 20:26

Jo a prosím tě, už nikdy nevěř tomu, že si někdo dá pozor. I kdyby a roky to fungovalo, stát se může nehoda kdykoliv. Ani není potřeba udělat nic špatně, neuhlídat..prostě to není spolehlivá antikoncepce. V dalším životě si na to dávej bacha. Bariérovou antikoncepci, tělísko, důsledně stm nebo prostě chlap má smůlu. Asi jsi dost mladá a už budeš mít dvě děti bez otce. Víc si život komplikovat nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66597
26.7.22 20:28

Seber se a co nejdřív se vrat do republiky. Tady i kdyby žádal o otcovství, jen tak jednoduše to nebude a nemůže je odvézt. Vůbec nevím, jaké je německé právo, jestli bys tam nemusela zůstat do vyřešení případného soudu o otcovství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna