Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Takže takhle se posunula diskuse zakladatelky. Od snížení alimentů pro dítě partnera. Jedno děcko s ním má. Druhé s ním čeká. A teď do toho motá nějakého druhého chlapa. Jdi do pr..le s tím lhaním.
Vždyť to ani vtipné není
.
No ty jsi teda dáreček pro rodiče. Škola nic, dvě děti s otec neznámý, neschopná být sama, ideálně se někomu pověsit na krk.. ![]()
Já jsem nějaká zmatena, uveden mě někdo do obrazu. To je ta hvězda, co tu minulý týden řešila taky snížení a nákup roztrhaných bot 365 dní v roce? Nebo se to mnozí jak houby po dešti a je to někdo jiný?
@Newmum2021 píše:
Já nechci hned ze vztahu do vztahu… Jen jestli to mám udržovat a nebo taky hned utnout. Nechci s ním hned žít… Dám tomu čas, klidně i 5 let. Prostě se jen poznávat.
Jinak mi Doktor Červenka ( epiptolog) v Praze na Homolce řekl, ať si to promyslím těhotenství (chtěla jsem hned na potrat) že už do budoucna děti třeba vůbec nepřijdou a nebudu je moct mít.
Moje vzdělání?Kuchař- číšník ( Frýdlant v Čechách)
Střední škola hospodářská a lesnickáEkonomika a podnikání ( Plzeň)
Ano… Obě školy bez maturity
Integrovaná střední škola živnostenská
Moje práce? Pracovala jsem v kanceláři jako finanční poradce, přes refinancování úrokových sazeb. Úvěry, leasing, sloučení půjček od více věřitelů. Nic velkého, žádné hypotéky atd.
Přidrž se té gastronomie. Tam je teď po personálu velká poptávka a míň hrozí, že uděláš nějaký průšvih než v tom finančním poradenství.
A pokud jde o toho prince s domem, tak jestli čeká osm let, tak ještě chvíli vydrží. Nejdřív se dej dohromady z tohohle průserového vztahu a pak teprve řeš nějaký další. Na přátelském levelu jako doteď to můžeš držet dál.
@Arianna007 píše:
Protože je to agresor a manipulátor, tak proto.
Prave proto dava mnohem vetsi smysl odejit jako blesk z cisteho nebe a nedavat ani zaminku na zvysenou kontrolu z jeho strany. Nic nebalit, zadne znenadani vylety za rodinou. Jani ma pravdu. I kdyby mela jit s ditetem a kufrem po svych na autobus, prostě vse nachystat az ve chvili, kdy on odejde na nejakou delsi dobu a mazat za hranice.
Kolik takovych dárečků bylo, co zavetrilo odchod a zabavili klice, telefony, vyhrozovali…
@Newmum2021 píše:
Tak jo… Jdu do toho 💪 nedělám to pro sebe, ale pro své děti. Poradíte mi ještě některá? Nechci aby to vypadalo blbě… Už 8 let se známé s jedním klukem. Dřív jsme spolu chodili ( nikdy žádný sex) Strašně mě miluje a chce semnou být. Voláme si, píšeme si, občas se vídáme (vše tajně) ALE JEN JAKO PŘÁTELÉ! NIKDY BYCH NEBYLA NEVĚRNÁ!
On stále čeká že spolu budeme, dokonce mi řekl že miluje mě i mého syna a taky ví že jsem znovu těhotná. Nic z toho mu nevadí.
Za celých 8 let měl pár chvilkových známosti… Ale říkal že žádná není jako já.
Teď k věci… Je to podnikatel (Ne žádný extra boháč)Ale vlastní více nemovistostí. Je zkrátka zabezpečený. To bych byla tím pádem já i děti. Je to špatně? Já nechci ke svým dětem „cizího“ muže. Jeho přeci znám už několik let, známe se hodně dobře. Ale nebudu teď vypadat jako zlatokopka?
Jistě že ho mám ráda, krásně se sním povídá… Jsme schopni spolu mluvit celý den a přijde mi to jako hodina, vždy si máme co říct, jeden druhému se svěřujeme… Je to takový blízký nejlepší kamarád, parťák, takový skvělý chlap do života. Jenže já váhám.
Jako že se k němu nastěhuješ s miminem, s dalším v břiše, a on na tebe hned začne přepisovat nemovitosti? Jo, určitě ti věřím, že jsi pro něj ta jediná, a děti mu vůůůůbec nevaděj. A co otec dětí? Sotva si porodila, už si byla zase v tom, nemáte peníze.
Ty jo, z lidí, jako jsi ty, mi je fakt šoufl. Musím si sednout na ruce, jinak bych asi dostala banán ![]()
@Jeremi No ono v gastru to žádné terno s jedním až dvěma malými dětmi nebude, vzhledem k pracovni době. ![]()
Ale zase jako brigoska k rodičáku, pokud bude mít hlídání, dobrý.
@Arianna007 píše:
Protože je to agresor a manipulátor, tak proto.
No tak právě proto mu přece nebude vyprávět, že chce odjet, ne ![]()
@Newmum2021 píše:
Tak jo… Jdu do toho 💪 nedělám to pro sebe, ale pro své děti. Poradíte mi ještě některá? Nechci aby to vypadalo blbě… Už 8 let se známé s jedním klukem. Dřív jsme spolu chodili ( nikdy žádný sex) Strašně mě miluje a chce semnou být. Voláme si, píšeme si, občas se vídáme (vše tajně) ALE JEN JAKO PŘÁTELÉ! NIKDY BYCH NEBYLA NEVĚRNÁ!
On stále čeká že spolu budeme, dokonce mi řekl že miluje mě i mého syna a taky ví že jsem znovu těhotná. Nic z toho mu nevadí.
Za celých 8 let měl pár chvilkových známosti… Ale říkal že žádná není jako já.
Teď k věci… Je to podnikatel (Ne žádný extra boháč) Ale vlastní více nemovistostí. Je zkrátka zabezpečený. To bych byla tím pádem já i děti. Je to špatně? Já nechci ke svým dětem „cizího“ muže. Jeho přeci znám už několik let, známe se hodně dobře. Ale nebudu teď vypadat jako zlatokopka?
Jistě že ho mám ráda, krásně se sním povídá… Jsme schopni spolu mluvit celý den a přijde mi to jako hodina, vždy si máme co říct, jeden druhému se svěřujeme… Je to takový blízký nejlepší kamarád, parťák, takový skvělý chlap do života. Jenže já váhám.
Wehehej
![]()
Jo tak jo l…Ses zlatokopka a slabomyslná ještě k tomu…hmmm ale takové boháčům vyhovují, udělají co se jim řekne…
Finanční poradenství bez maturity, jo? ![]()
Holka, trollíš blbě……
@Janli píše:
Finanční poradenství bez maturity, jo?
Holka, trollíš blbě……
Copak co to, to i dělat může. Akorát tím pádem dává smysl to velké množství exekucí…bo pokud někdo poslechne takové rádce???
@biedronka105 píše:
Copak co to, to i dělat může. Akorát tím pádem dává smysl to velké množství exekucí…bo pokud někdo poslechne takové rádce???
Právě, že nemůže.
@Janli přinejmenším NE oficiálně a s certifikátem…
ale možná tam seděla v kanclu jako námezdní síla a vyplňovala žádosti do Homecreditu a spol. o konsolidačky, to zvládne i cvičená opice..
@j.a.n.i1 píše:
No tak právě proto mu přece nebude vyprávět, že chce odjet, ne
Tak návštěvu na víkend u rodičů by ji snad povolit mohl?
Aby si mohla pobalit aspoň něco pro sebe a dítě-aby mu to nebylo podezřelé.
Jinak nejlepší samozřejmě neoznamovat a zmizet a řešit to z dálky.