Snížení alimentů přes soud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
873
27.7.22 01:05

@Newmum2021
Prosímtě jen hledáš větev na kterou se pověsíš, nedělej to.
Dej si pauzu od vztahů a nejdříve zapracuj sama na sobě a své nezávislosti. :kytka: Že je podnikatel je asi ta nejméně důležitá věc. 8o
Prober se, buď ráda za pomoc v rodině a fakt si najdi toho psychologa-nauč se být sama se sebou.

@Janli píše:
@Arianna007 nárok na doplacení nemá. To by musela ona nebo otec odvádět pojištění, což se jaksi neděje….

No, třeba pracovala před porodem, nevíme, jak to má a a kolik dnů ji případně chybí.
Takhle by měla nárok pouze na další rodičovskou od porodi a to je jen nějakých 8.000-mi přijde celkem velkorysý, že nechce ani ty alimenty tedy… :nevim:
Já se vždycky prala o každou kačku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22824
27.7.22 05:19

@Newmum2021 ty jsi troll nebo totálně nepoučitelná. Zase velká láska, hned se pověsím na dalšího chlapa, kterého jen tak z dálky znáš, bez rozmyslu nejlépe hned další mimino, budeš je mít jako trojčata, tak to nevadí, to se dá zvládnout, Ty děti to přežijí, za rok můžou mít zas jiného tatínka, dětská psychika není pro vývoj vůbec důležitá. S někým si vypisovat a žít s ním, navíc se dvěma detma či v těhotenství, to opravdu značný rozdíl.

Vrat se k rodičům, popros je, ať tě dovychovaji k dospělosti a samostatnosti a řeš vztah se svými dětmi a ne kazdyho chlapa, co projde okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33250
27.7.22 05:47

@Newmum2021 Ne, rozhodně neřeš jeden vztahový průser novým vztahem. A nemysli si, že pověsit se na krk dalšímu chlapovi vyřeší tvoje problémy.
Vypadni od toho stávajícího, postav se na vlastní nohy, dej se psychicky do kupy a až časem res případně nějakého dalšího partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43621
27.7.22 05:49
@stinga píše:
je to velký rozdíl jako matka samoživitelka mít jedno dítě nebo dvě, obrovský rozdíl finanční a docela velký logistický

Přesně, i pro ty rodiče. Dcera s jedním dítětem je mnohem „skladnější“ než se dvěma. To je prostě fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43621
27.7.22 05:54

Zakladatelko, vrať se k rodičům, to je jediné ROZUMNÉ řešení. Věř mi. S žádným, opravdu žádným chlapem ti to teď nemůže fungovat. Rodiče jsou teď tvoje jediná šance na zlepšení života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44357
27.7.22 06:47
@Gituš píše:
@j.a.n.i1 No jo, jenže vem si, že má epilepsii, to samotné není úplně „pozitivní“, zhoršení je možné (zvláště z těch sra. ček, co zažívá) a být nemocná se záchvaty a se dvěma dětmi. No, upřímně. V této situaci bych stejně volila raději méně dětí, než více. Ale je fakt, že to není věc, co by úplně „nutně hořela“ a jsou tam větší problém, než jestli 1 nebo 2 děti.

Vnímám to spíš naopak. Pokud je epilepsie kompenzovaná, dítě bych si nechala. Postupem času se to může zhoršit a už třeba nebude moct dítě mít ve chvíli, kdy najde vhodného partnera pro život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.7.22 07:07
@Newmum2021 píše:
Tak jo… Jdu do toho 💪 nedělám to pro sebe, ale pro své děti. Poradíte mi ještě některá? Nechci aby to vypadalo blbě… Už 8 let se známé s jedním klukem. Dřív jsme spolu chodili ( nikdy žádný sex) Strašně mě miluje a chce semnou být. Voláme si, píšeme si, občas se vídáme (vše tajně) ALE JEN JAKO PŘÁTELÉ! NIKDY BYCH NEBYLA NEVĚRNÁ!
On stále čeká že spolu budeme, dokonce mi řekl že miluje mě i mého syna a taky ví že jsem znovu těhotná. Nic z toho mu nevadí.
Za celých 8 let měl pár chvilkových známosti… Ale říkal že žádná není jako já.
Teď k věci… Je to podnikatel (Ne žádný extra boháč) Ale vlastní více nemovistostí. Je zkrátka zabezpečený. To bych byla tím pádem já i děti. Je to špatně? Já nechci ke svým dětem „cizího“ muže. Jeho přeci znám už několik let, známe se hodně dobře. Ale nebudu teď vypadat jako zlatokopka?
Jistě že ho mám ráda, krásně se sním povídá… Jsme schopni spolu mluvit celý den a přijde mi to jako hodina, vždy si máme co říct, jeden druhému se svěřujeme… Je to takový blízký nejlepší kamarád, parťák, takový skvělý chlap do života. Jenže já váhám.

Ty můžeš vypadat a vypadáš, že jsi leda úplně blbý troll.
Tímhle jsi se odkopala hňupko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102769
27.7.22 07:29

@Arianna007 A proc by mu mela namlouvat, ze chce na tyden videt rodinu 8o prostě zavolat rodicum, priznat ze meli pravdu, poprosit tatu, at je v den xy tesne po odchodu pritele na miste s autem, vse do nej nacpat a zmizet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102769
27.7.22 07:30
@Newmum2021 píše:
Tak jo… Jdu do toho 💪 nedělám to pro sebe, ale pro své děti. Poradíte mi ještě některá? Nechci aby to vypadalo blbě… Už 8 let se známé s jedním klukem. Dřív jsme spolu chodili ( nikdy žádný sex) Strašně mě miluje a chce semnou být. Voláme si, píšeme si, občas se vídáme (vše tajně) ALE JEN JAKO PŘÁTELÉ! NIKDY BYCH NEBYLA NEVĚRNÁ!
On stále čeká že spolu budeme, dokonce mi řekl že miluje mě i mého syna a taky ví že jsem znovu těhotná. Nic z toho mu nevadí.
Za celých 8 let měl pár chvilkových známosti… Ale říkal že žádná není jako já.
Teď k věci… Je to podnikatel (Ne žádný extra boháč) Ale vlastní více nemovistostí. Je zkrátka zabezpečený. To bych byla tím pádem já i děti. Je to špatně? Já nechci ke svým dětem „cizího“ muže. Jeho přeci znám už několik let, známe se hodně dobře. Ale nebudu teď vypadat jako zlatokopka?
Jistě že ho mám ráda, krásně se sním povídá… Jsme schopni spolu mluvit celý den a přijde mi to jako hodina, vždy si máme co říct, jeden druhému se svěřujeme… Je to takový blízký nejlepší kamarád, parťák, takový skvělý chlap do života. Jenže já váhám.

No, k tomuto neni co dodat… Od jednoho blbce k druhému vysnenemu :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33250
27.7.22 07:36

@Newmum2021 Jake máš dokončené vzdělání a pracovní historii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15299
27.7.22 08:44
@Kelsey píše:
Ty můžeš vypadat a vypadáš, že jsi leda úplně blbý troll.
Tímhle jsi se odkopala hňupko.

Přesně, troll a ještě k tomu celkem trapnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80369
27.7.22 08:45
@Svistice píše:
@Newmum2021 Jake máš dokončené vzdělání a pracovní historii?
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
27.7.22 09:47

Já nechci hned ze vztahu do vztahu… Jen jestli to mám udržovat a nebo taky hned utnout. Nechci s ním hned žít… Dám tomu čas, klidně i 5 let. Prostě se jen poznávat.
Jinak mi Doktor Červenka ( epiptolog) v Praze na Homolce řekl, ať si to promyslím těhotenství (chtěla jsem hned na potrat) že už do budoucna děti třeba vůbec nepřijdou a nebudu je moct mít.
Moje vzdělání?

Kuchař- číšník ( Frýdlant v Čechách)
Střední škola hospodářská a lesnická

Ekonomika a podnikání ( Plzeň)
Integrovaná střední škola živnostenská

Ano… Obě školy bez maturity :zed:
Moje práce? Pracovala jsem v kanceláři jako finanční poradce, přes refinancování úrokových sazeb. Úvěry, leasing, sloučení půjček od více věřitelů. Nic velkého, žádné hypotéky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43621
27.7.22 09:58
@Newmum2021 píše:
Já nechci hned ze vztahu do vztahu… Jen jestli to mám udržovat a nebo taky hned utnout. Nechci s ním hned žít… Dám tomu čas, klidně i 5 let. Prostě se jen poznávat.
Jinak mi Doktor Červenka ( epiptolog) v Praze na Homolce řekl, ať si to promyslím těhotenství (chtěla jsem hned na potrat) že už do budoucna děti třeba vůbec nepřijdou a nebudu je moct mít.
Moje vzdělání?

Kuchař- číšník ( Frýdlant v Čechách)
Střední škola hospodářská a lesnická

Ekonomika a podnikání ( Plzeň)
Integrovaná střední škola živnostenská

Ano… Obě školy bez maturity :zed:
Moje práce? Pracovala jsem v kanceláři jako finanční poradce, přes refinancování úrokových sazeb. Úvěry, leasing, sloučení půjček od více věřitelů. Nic velkého, žádné hypotéky atd.

S chlapem se můžeš klidně kamarádit a bydlet přitom u vašich. Vždyť nevíš, jak by asi vypadal vztah s těhotnou, co už jedno malý dítě má? Nemůžeš štěstí svých dětí vsadit na jednoho chlapa, kterýho v podstatě ani neznáš… Narovinu mu řekni, že můžete být kamarádi, že teď máš prioritu děti a časem se uvidí.

Už řešíš s rodiči ten odchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
27.7.22 10:23
@j.a.n.i1 píše:
@Arianna007 A proc by mu mela namlouvat, ze chce na tyden videt rodinu 8o prostě zavolat rodicum, priznat ze meli pravdu, poprosit tatu, at je v den xy tesne po odchodu pritele na miste s autem, vse do nej nacpat a zmizet.

Protože je to agresor a manipulátor, tak proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna