Sny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.1.12 06:37

Sny

Ahoj potřebuji poradit!! Před pár lety mi zemřela maminka bylo to velmi rychlé. Dlouhou dobu jsem se s tím nemohla vyrovnat. Po několika měsících jsem se s tím začala pomaloučku vyrovnávat a postavila jsem se konečně na vlastní nohy, řekla bych že už jsem byla celkem v pohodě, ale na druhou stranu jsem začala mít zvláštní sny, nebyla noc kdyby se mi nezdál o matce, převážně se mi zdá to, co už jsem zažila, buď jako malé dítě nebo už jako starší. Už mě to celkem děsí, občas se mi to stává opravdu denně na druhou stranu občas nastane jakoby útlum a nic…nevím co s tím mám dělat, strašně ráda bych se toho zbavila nevíte jak?

Dále se mi stává, že se mi jeden a ten samý sen opakuje, jsem z toho trošku nervozní nebojím se, že by se ten sen mohl vyplnit, ale mám z toho zvláštní pocit :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.1.12 06:44

Ještě bych teda chtěla dodat, že se mi občas stane, to že jakoby na něco myslím a ono se to opravdu stane, není to teda vždy a není to tak, že si tipnu čísla v loterii a opravdu tak jsou, ale mam občas zvláštní tušení, které se občas potvrdí.

• Citovat
  • Upravit
2398
11.1.12 08:00

podle me je to normalni. Ja mam v podstate to same. Pred rokem mi tragicky zahynul tatka. Nijak zvlast jsem to neprozivala. Ne ze by mi to nevadilo nebo ze bych ho nemela rada ale tak zvlastne jsem se s tim smirila. Ale mam chvilky kdy si to vubec neuvedomuju a neni den kdy si nereknu tohle musim ukazat tatkovi to by se mu libilo. A taky mam o nem nekolikrat tydne sny. Ale nepovazuju to za nic divneho protoze ja snim i kdyz bdim :lol: taky mam sny ktere se mi opakuji uz od detstvi nebo treba prostredi ve snu je stejne jen jiny dej. Predtuchy mam taky a docela casto nicmene je mi to k nicemu kdyz zjistim ze to byla predtucha az kdyz je po ni :lol: Podle me jsi stejne jako ja hodne citlivy a premyslivy clovek tak ma hodne aktivni mozek a dela ti tyhle veci :) Ja to beru jako spestreni zivota. Treba dnes pred probuzenim me chtel sezrat asi trimetrovy had, uz si me ocichaval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
21.1.12 22:07

no mě se dneska zdál strašný sen,že mi mamka umřela..hruza.
pak se mi zdálo,že volám dědovi,který také nežije a ptám se,kdy mamka tedy přijde,že není možné,že už ji nikdy neuvidím..hruza strašný.
celý den jsem měla takový divný,furt jsem přemýšlela a přemýšlím,proč jsme vlastně na světě,proč umíráme,představa,že z člověka bude jen prach..
no už mi asi ze všeho hrabe :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.25 09:32

Dobrý den, potřebuji poradit, skoro každou noc se my chvilku před probuzením “zdá” že mě jedna z dvou mých spolubydlících budí, “sen” je vždy bez kontextu a spolubydlící stojí nad mojí postelí a v panice mě budí že musím vypnout určitý budík (mám několik různých budíku) jinak jí někam odtáhnout, tohle opakuje několikrát, tohle se my zdálo už 3 krát, nikdy nezmíní kdo jsou oni a já se vždycky v panice budím a reálně věřím že je to pravda dokud na mě někdo nepromluví. I když si třeba další den ten sen nepamatuju stejně se probouzím ve strachu. Pokud byste někdo věděli proč se my tohle “zdá” byla bych ráda za odpověď, děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat