Sodastream Penguin
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sodastream Penguin
Nemáte někdo tento typ Sodastramu? Uvažuji o něm, jen mi příjde, že má dost malou tu láhev…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ziza1108 píše:
Nemáte někdo tento typ Sodastramu? Uvažuji o něm, jen mi příjde, že má dost malou tu láhev…
Mamka ho ma… je mensi nez u tech normalnich, ale zas tak zasadne mensi neni. Super je, ze ta lahev jde dat do mycky.
- Citovat
- Upravit
Děkuji za informaci. A ty ostatní plastové nejdou dát do myčky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ziza1108 píše:
Děkuji za informaci. A ty ostatní plastové nejdou dát do myčky?
Ne, nejdou. (Aspon tak je to napsane v navodu. Ja je tam teda nikdy nedala.) Jsou na to nejake specialni cistici tablety.
Ja mam ten normalni sodastream, ale kdybych neresila penize, koupila bych si penguin. Proste pro mne je sklo lepsi.
- Citovat
- Upravit
Vzhledem k tomu, že píšete z vlastní zkušenosti, tak to asi rozhodlo o tom penguinu
![]()
Děkuji moc. Nejhorší je to, že dokud to člověk nevyzkouší a neporovná, tak se těžko vybírá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ziza1108 píše:
Vzhledem k tomu, že píšete z vlastní zkušenosti, tak to asi rozhodlo o tom penguinu![]()
Děkuji moc. Nejhorší je to, že dokud to člověk nevyzkouší a neporovná, tak se těžko vybírá…
Neni zac. Snad budete spokojeni.
Urcite si to jeste nekde osahejte. ![]()
- Citovat
- Upravit
lahve
Chtěla jsem jen k těm lahvím obyčejného sodastreamu- do myčky dát nejdou, známá to zkoušela a přišla o ni.. horkem se pokroutí, ale firma reagovala na poptávku a už se i k obyčejnému sodastreamu dají dokoupit flašky do myčky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit