Sofie nebo Aneta, poradíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.11.18 23:07

sofie nebo aneta, poradíte?

Pěkný večer děvčata, s mužem váhám sofie nebo aneta, poradíte, jaké jméno je hezčí? termín porodu je za dveřmi :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lalelale
11.11.18 23:09

Jednoznačně Sofie. To jméno bych klidně brala i pro sebe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.18 23:11

Jen ne Sofie. Je to krásné jméno, ale dnes je to pomalu každá druhá narozena holčička.

• Citovat
  • Upravit
1335
11.11.18 23:13

Oboje, Aneta Sofie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.11.18 23:17

Jsou stovky krásných jmen, ale každá třetí holka je Sofie :roll: . To dej radši Anetu. Sofií bude jednou ve třídě pět, Anety max dvě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1597
11.11.18 23:21

Jmeno Sofi jsem si přála uz v té době, kdy jsem ani dite neplanovala :srdce: jenze u nas dítě zatim nepřišlo a jak říkají holky, ted se to tak šíleně rozmohlo :zed: Takze bych asi zvolila neco jineho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
11.11.18 23:23

Příspěvek upraven 11.11.18 v 23:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.18 23:23

spíš prosím bez ohledu na četnost, jaké se vám víc líbí, jak byste se radši jmenovaly, děkuji

• Citovat
  • Upravit
711
11.11.18 23:24
@Anonymní píše:
Pěkný večer děvčata, s mužem váhám sofie nebo aneta, poradíte, jaké jméno je hezčí? termín porodu je za dveřmi :)
Módu současných Sofií příliš nechápu. Za celý život jsem se nesetkala s jedinou spolužačkou, kolegyní, kamarádkou, sousedkou..... Ale teď je Sofča fakt přepoužívaná. Já bych jí nedala, úplně se mi to jméno zprotivilo. Anetka je hezké jméno,takže za mě takto… :pankac:
@Anonymní píše:
spíš prosím bez ohledu na četnost, jaké se vám víc líbí, jak byste se radši jmenovaly, děkuji
bez ohledu na četnost - Anetka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.18 23:26

a co kombinace

a co kombinace jmen aneta a sofie třeba Anefie, spousta holčiček a chlapečků se teď jmenuje různě Arwin, Jenni /osobně znám i Anefii /

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.18 23:28

děkuji

vkládám anonymně protože jsem minule napsala že nesnáším jméno lenka k vůli špatným zkušenostem s lenkama a div mě tu některé neukamenovaly, takže pro takové tudle nudle :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.18 23:31
@Anonymní píše:
a co kombinace jmen aneta a sofie třeba Anefie, spousta holčiček a chlapečků se teď jmenuje různě Arwin, Jenni /osobně znám i Anefii /
@Anonymní píše:
a co kombinace jmen aneta a sofie třeba Anefie, spousta holčiček a chlapečků se teď jmenuje různě Arwin, Jenni /osobně znám i Anefii /

to není nic pro nás, ale děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
5640
11.11.18 23:42

Aneta. Vzdycky kdyz slysim Sofie tak mi naskoci das Sofa, nevim proc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
11.11.18 23:45

Aneta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.18 23:56
@Anonymní píše:
spíš prosím bez ohledu na četnost, jaké se vám víc líbí, jak byste se radši jmenovaly, děkuji

Ja bych se nechtela jmenovat ani Sofie ani Aneta. Libi se mi Daniela, Mariana, Adriana, Viktorie.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence