Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jen ne Sofie. Je to krásné jméno, ale dnes je to pomalu každá druhá narozena holčička.
Jsou stovky krásných jmen, ale každá třetí holka je Sofie
. To dej radši Anetu. Sofií bude jednou ve třídě pět, Anety max dvě ![]()
Jmeno Sofi jsem si přála uz v té době, kdy jsem ani dite neplanovala
jenze u nas dítě zatim nepřišlo a jak říkají holky, ted se to tak šíleně rozmohlo
Takze bych asi zvolila neco jineho ![]()
spíš prosím bez ohledu na četnost, jaké se vám víc líbí, jak byste se radši jmenovaly, děkuji
@Anonymní píše:Módu současných Sofií příliš nechápu. Za celý život jsem se nesetkala s jedinou spolužačkou, kolegyní, kamarádkou, sousedkou..... Ale teď je Sofča fakt přepoužívaná. Já bych jí nedala, úplně se mi to jméno zprotivilo. Anetka je hezké jméno,takže za mě takto…
Pěkný večer děvčata, s mužem váhám sofie nebo aneta, poradíte, jaké jméno je hezčí? termín porodu je za dveřmi
@Anonymní píše:bez ohledu na četnost - Anetka.
spíš prosím bez ohledu na četnost, jaké se vám víc líbí, jak byste se radši jmenovaly, děkuji
a co kombinace jmen aneta a sofie třeba Anefie, spousta holčiček a chlapečků se teď jmenuje různě Arwin, Jenni /osobně znám i Anefii /
vkládám anonymně protože jsem minule napsala že nesnáším jméno lenka k vůli špatným zkušenostem s lenkama a div mě tu některé neukamenovaly, takže pro takové tudle nudle ![]()
@Anonymní píše:
a co kombinace jmen aneta a sofie třeba Anefie, spousta holčiček a chlapečků se teď jmenuje různě Arwin, Jenni /osobně znám i Anefii /
@Anonymní píše:
to není nic pro nás, ale děkuji ![]()
Aneta. Vzdycky kdyz slysim Sofie tak mi naskoci das Sofa, nevim proc. ![]()
@Anonymní píše:
Ja bych se nechtela jmenovat ani Sofie ani Aneta. Libi se mi Daniela, Mariana, Adriana, Viktorie.
Pěkný večer děvčata, s mužem váhám sofie nebo aneta, poradíte, jaké jméno je hezčí? termín porodu je za dveřmi