Softhellový overal DUPETO
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Softhellový overal DUPETO
Dobrý den.
Mám syna 7.mesiců co se plazí a nikde moc nevydrží. Přemýšlím nad softshellovým overalem od DUPETA. Akorát nevím, jestli už mám vzít teď ten s kožíškem nebo fleecem. Počítám, že bychom to využili od podzimu do jara určitě. Třeba ještě na příští rok na podzim. Máte někdo zkušenosti s tím kožíškem, že opravdu v tom není zima v zimě? Teda, když člověk pod to přiměřeně oblékne. Bydlíme na Vysočině.
Děkuji za radu. Nebo, jestli někdo víte i o jiné značce overalu s kvalitním provedením. U Dupeto se mi líbí ty ohrnovaci rukávy a nohavice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Měla jsem ten s fleecem a i na zimu uplně stačil.
Takhle ho mohl mít i na podzim a jaro. S kožichem uvnitř by to bylo už asi zbytečně teplé a zdaleka by to tolik nevynosil.
V mrazu pod tím syn měl merino prádlo a huňaté kalhoty a mikinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem oba, na podzim a jaro lehčí - pod to jsem dávala body, lehkou mikinu, tepláky, ponožky. Zimní - pod overal zimní leginy zateplené/punčocháče, body, tenčí mikinu, teplejší ponožky. Vždy vše v pohodě, někdy jsem měla dítě spíš zpocené
kombinézy vydržely dvě děti, pořád jako nové, ještě vynosí i třetí. Žádné odřené kolena, ošoupané, materiál drží tvar i funkčnost. Hlavně u těch mrňat - nemají holé záda v zimě, to jsem ocenila, když se váleli ve sněhu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kryptozoo opravdu? I když nebude chtít být dítě v kočárku?
Já jsem si právě říkala, ze bych vzala ten s tím kožíškem a na jaro a podzim bych mu dávala pod to třeba jen body. Nebo tričko a tenké tepláky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tanado1229 děkuji. Tohle je moje druhé dítě a uz neplánujeme další. Právě jsem si říkala, jestli nebude stačit jeden overal. Bohužel si úplně nemůžeme dovolit koupit dva overaly za 4000kč. I když chápu, ze to bude kvalitní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gimlik Opravdu, ale já u dětí obecně razím aby měly spíš víc vrstev které lze ubírat a přidávat, než jednu superteplou věc, protože to se pak nijak vyřešit nedá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Resime právě to samé a zajímají mě odpovedi. Mohla bych se zeptat někoho kdo ho vlastní, zda v tom dítě může stát když má ohrnuty ty nohavice?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gimlik zkus bazary, ony ty kombinézy vydrží fakt hodně… Nebo teda fakt jen ten fleece.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JiminyS normálně v tom capkali, taky jsem z toho byla v rozpacích, jak jim to půjde, ale vždy ok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě si Dupeto promyslete… Vím, že je spousta spokojených zákazníků, kteří na Dupeto nedají dopustit, ale… Měli jsme overal s kožíškem a dost promokal přes švy. Po necelé půl hodině na sněhu byl syn durch. A to nebyla žádná břečka, ani na tom sněhu neseděl nonstop. Normální bobování. Reklamace mi uznaná nebyla a ještě mi paní dost arogantně vysvětlovala, že nikde neuvádí nepromokavé švy. Za nás to byl tedy overal na nic. Max na parádu do kočárku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem nad nim taky dost uvazovala, je jich na Vinted docela dost, za dobrou cenu, ale jak psala pani výše našla jsem na heurece spatnou recenzi na to, ze overal promokne pres svy, což je jako docela blby, protoze za sucha logicky dite nedám do overalu sloupec 30/15, podle me se v tom bude potit a za vlhka otázka, jestli koupit, kdyz promokne pres svy 🤷♀️ 🤷♀️ 🤷♀️.
Ja jsem rozhodnuta, ze půjdu do značky Crawler, tam jsem si 100% jista kvalitou - beru od nich merino. Ale tady u toho Dupeta si jista nejsem, ja od nich brala bambusové body - cena pres 400,– a jenom, co jsem otevřela balíček a sáhla na to, mi z jejich prodlužovaku odpadl druk
jako sam od sebe, nic jsem s tím nedělala
takze té kvalitě zas tak moc nevěřím, k tomu jsou dost předražení, nevim, kdybyste koupila, napište pak zkušenost ![]()
Edit: s kožichem bych nebrala, podle me se v tom upeče, fleece bohatě stačí
Edit: ty ohrnovaci rukávy rukou i nohou vidím jako jedinou výhodu oproti konkurenci + jejich design
- načítám...
- Citovat
- Zmínit