Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky, máte někdo přesně tyto botky pro děti? Chtěla bych je pořídit synům, ale nevím, jak moc jsou ohebné či pohodlné. Děkuji.
Pokud se chlapcům potí nohy, nepořizovala bych je. Tak nám to bylo řečeno ve Sportissimu, kde si chtěl koupit softsheely můj můž. Jsou měkké, pohodlné, ale zpětná prodyšnost není ok.
@pannda Aha, díky. Synům se teda potí nožky, ale kupuju botky od ecca a tam mám teda mladší spocené nožky taky dost
.
Nevím, já fakt nemám zkušenost, jen demonstruji, co nám bylo řečeno. Softsheel by měl dobře odpuzovat vodu, ale zpětně se pot špatně odvádí…Já třeba osobně to mám s bundou..Ale asi by ti měl někdo říct názor z vlastní zkušenosti.
@Bačavelmistarý goratexové mají na zimu a jako pohorky, když je hnusně a prší. Přijde mi zbytečné kupovat jim s gtx když to budou mít hlavně na lítačku ![]()
Já sama mám softshellový boty a noha se mi v tom teda nepotí vůbec. Spíš časem přestaly být nepromokavé. Klidně bych do nich šla..
Dcera má tyto http://www.sportisimo.cz/…oki-k/42858/
Za mě super. Noha se jí v nich nepotí
Dobře sedí na noze, nepromoknou.Jsou super i do lesa a do nerovného terénu, vozíme je na hory apod.