Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky, koupila jsem malému softshellové kalhoty s berankem zajímalo by mě v kolika stupních je dáváte…slyšela jsem že jsou hodně teplé bude stačit v zimě když je mínus pod ně dát jen leginy? Děkuji
S beránkem jsem nikdy nemela. Dávám jaro/podzim. Nejdřív samotné, pak pod to legíny/punčocháče. Potom přejdu na teplejší softky, i pod ne se dá dát další vrstva. (Za mě super do školky, spodní vrstva do třídy a pak jen privleknuti kalhot. No a pak má oteplovaky.
Dávala jsem vyloženě do mrazu a sněhu. Ale já s berankem kupovala až do družiny, protože to bylo rychly prevlikani, do oteplovacek na ksandy se soukat nechtel..nenosil pod nima nic..
Já jsem je dávala beránkové softshellky dceři místo oteplováků když bylo pod nulou, případně těsně nad nulou na hřiště atd. Oteplováky jsme pak použili pouze když byl sníh. Takže téměř vůbec (bydlíme v Praze).
Já pod softshell dávám punčochy nebo legíny pořád.
Dávám v zimě, jak už je pod 10C a dávám pod ně legíny/punčochy.
Dávám místo oteplováků, protože jsou praktičtější, když dcera potřebuje čůrat.
Oteplováky dávám vyloženě jen do sněhu.
@Annacilda jo jsou dost teplé, já je kupovala na zimu synovi do školky na zahradu, právě aby si pod ně nemusel natahovat ještě punčochy nebo legíny. Punčochy jsem mu dávala max, když jsem věděla, že se bude válet ve sněhu, jinak ne.
Děkuji.. takže jste je dávali jen v mínusu a pod ně nic.. Ja jsem je koupila místo oteplovaček ale že jsou až tak teplé to jsem si nemyslela.. chtěla jsem mu je dát když bude třeba 5 stupňů a pak když bude minus tak leginy + ty kalhoty 😅
Pak jsou ještě ty podsite fleecem ty jsou asi méně teplé jak ty s berankem?
@Annacilda píše: Více
Ty máme taky, mám všechny varianty, nepodsite, s fleecem, s berankem, ale nemám přesně dané, v kolika stupních oblékam ty nebo ty..už jsem videla v tomto počasí děti v zimní kombineze..
@citlivaduse aha.. Ja vůbec právě nevím kdy mu je dát 😅 nechci ho uvařit 😅 ty s fleecem jsem četla že jsou dobrý od -5 do 10 stupňů, tak teď nevím jestli je mám pořídit