Solná lampa teče, máte s tím zkušenosti?

11502
7.9.10 13:18

Solná lampa

Ahojky, stává se vám taky, že vám teče solná lampa? Já jsem si pod ni dala mističku pod kytky a dneska jsem se byla podívat a bylo tam dost vody!! Dá se tomu nějak zabránit nebo nezbyde než ji vyhodit? Díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15043
7.9.10 13:21

Nam netece. Mam tu na cajove svicky a je to normalni kus solneho kamene. Nic z nej netece. 8-o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
7.9.10 13:22

Nasává vlhkost ze vzduchu - nemáte potíže s vlhkostí domáctnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
7.9.10 13:22

Mě tekla taky. Řešila jsem to tou mističkou :nevim: Je pravda, že to bude vlhkostí vzduchu. Dřív jsem bydlela v dost vlhkém bytě ve starém domě a to jsem tu mističku nestíhala vylévat. Teď po přestěhování do paneláku mám misku sem tam vlhkou, ale vyloženě už to neteče.

Příspěvek upraven 07.09.10 v 13:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
7.9.10 13:25

Bude to určitě vlhkem..My bydlíme v paneláku a nic,mamka v domě kde je vlhčejc a vodu jí pouští :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
7.9.10 13:41

Asi tu vlhko mít budeme, ach jo, teď se nám začaly zamlžovat i nový plastový okna, mam elektrickou, tak jen doufám, že když ji zapnu, tak že nám elektrika nevyhoří :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
7.9.10 13:51

Z toho jsem taky měla strach. Zkuz třeba nějaký pohlcovač vlhkosti… Třeba tohle nebo cokoliv jiného : http://www.stop-vlhkosti.cz/stop-vlhkosti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
7.9.10 13:51
Lucyus12 píše:
Z toho jsem taky měla strach. Zkuz třeba nějaký pohlcovač vlhkosti… Třeba tohle nebo cokoliv jiného : http://www.stop-vlhkosti.cz/stop-vlhkosti/
Švagrová má zrovna tohle a pochvaluje si to…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21933
7.9.10 14:29

Mame taky a kamen brecel dvakrat.Loni v lete,v dobe vlhkych dusnych veder a letos v lete taky.Bydlime v panelaku a vzdycky je to otazka tri dnu a je klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
13.12.24 16:48

Dobrý den, obnovuji starou diskuzi. Co používáte za tácek pod solnou lampu? Měla jsem plechový a jak se ta lampa trochu rozpouští, tak ten tácek ani nejde umýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný