Sáčky do vysavače

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
424
6.9.10 15:17

Sáčky do vysavače

Ahoj. Holky, nemáte někdo typ, kde na internetu koupit levněji sáčky do vysavače? Něco jsem prošmejdila, ale zatím nevím, kde se to vyplatí a kde není vysoké poštovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andela
7.9.10 01:28

Nevím co máš za vysavač … ale ne vždy se vyplatí koupit levnější sáčky …
Já mám vorwerk, kde 6 sáčků stojí 520,– … na netu (např sajeme.cz ) stojí i o 200 méňě … ale jsou nekvalitní, trhají se, místo netkané textilie jsou z papíru, některé ani řádně nepasují … a protože mají sloužit i jako první filtr, tak neorigoš moc neposlouží …
Jinak jsem viděla levné sáčky v O.K. elektro, nebo i planeo … na zelmer za cca 100 i s nějakým tím fitrem a vůní navíc.

• Citovat
  • Upravit
424
7.9.10 13:30

Mám vysavač zelmer. Naposledy koupené sáčky byli origoš, přesto se trhaly a byly špatně slepené, no za ty peníze je člověk akorát naštvaný. Chtěla bych vyzkoušet ty prachové a raději bych je koupila někde výhodněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
7.9.10 13:58
revu píše:
Mám vysavač zelmer. Naposledy koupené sáčky byli origoš, přesto se trhaly a byly špatně slepené, no za ty peníze je člověk akorát naštvaný. Chtěla bych vyzkoušet ty prachové a raději bych je koupila někde výhodněji.

tak ty já kupovala v Planeo elektro .. vys. je asi 10let starý, podědila ho kamarádka. Sáčky jsem jí koupila a nic neříkala. Ještě v tom balíčku byla taková sypká vůně a říkala že to hezky voní :).
Origoš od zelmera to asi nebude … tak tam zkus mrknout. S účtenkou je pak snadno vyreklamuješ kdyby něco …

• Citovat
  • Upravit
57
25.9.10 20:16

sáčky

Podívej se na Heureka.cz nebo zbozi.cz, tam najdeš seřazené nabídky ze všech možných obchodů a můžeš najít originální sáčky za dobrou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.9.10 20:21

My jsme nedávno koupili sáčky do vysavače Elektrolux S-bag na Alza.cz s osobním vyzvednutím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
28.10.12 09:43

PROSÍM O RADU,,KOUPILI JSME STARŠÍ VYSAVAČ, JEN NA CHLUPY NA PSA A SÁČKY DO NĚJ JAK JEDNORÁZOVÉ, TAK TEXTILNÍ PRATELNÉ, ALE…PANÍ NÁM ASI NEDALA NEBO ZAPOMNĚLA NEBO UŽ NEŘEKLA A NEMĚLA…TAKOVÝ TEN DRŽÁK PLASTOVÝ, SE KTERÝM SE TO NASAZUJE, TAKŽE SÁČEK NEMÁM JAK UPEVNIT :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: TŘEBA HO VYHODILA S TÍM POSLEDNÍM, NEVÍM. KONTAKT NA NÍ JSEM UŽ VYMAZALA..MŮŽETE MI PORADIT CO S TÍM A JESTLI SE TO DÁ KOUPIT???NIKDE JSEM NIC NENAŠLA :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
28.2.14 16:09

Koupila jsem si vysavač electroluc essensio, v krámu ho vychválila. Až na to, že děla dost hluk, ona řekla, že je tichý,spokojenost.Tedy zátím, vysavam s ním prvně. Ale mela jsem si koupit hned sáčky, ted vůbec nevim, jaký. Filtr motoru se zanáší, nebo moc ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68892
28.2.14 17:30

Napr. tady dole je seznam sacku, ktere do toho pasuji:
http://www.mall.cz/…sio-zeo-5410?…
Standardne byva jeden obyc sacek soucasti vyrobku, dostala jsem ho i k tomu nejlevnejsimu Electroluxu. Bez sacku sackovy vysavac samozrejme pouzivat nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný