solná lampa

40
16.2.06 15:12

solná lampa

Ahojky, máte některá zkušenost se solnou lampou?Přečetla jsem kde co a zajímá mě, jestli je to užitečná investice nebo zbytečně vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2144
16.2.06 15:19

Marcie, mám tři, dvě na čajovou svíčku a jednu velkou elektrickou… Jsem alergik astmatik a bydlím v paneláku… Nevím, jestli je to psychika, nebo realita, ale myslím, že mi to pomáhá, krásně se mi při tom usíná… :lol: :wink: :lol:

http://tt.lilypie.com/B0Bhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.2.06 15:27

Díky za odpověď Sarah, ulehčila jsi mi rozhodování. Pořídím nějakou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.2.06 15:33

My také jednu máme. Nepoužívám ji nijak moc často, ale to teplé oranžové světlo přímo zbožňuju. Nepozoruju žádné léčebné účinky, ale mám ji moc ráda, rozhodně mi to nepřijde jako zbytečná investice.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
1983
16.2.06 15:49

Také jednu máme a mám jí moc ráda … a taky jí používám hlavně večer na usínání a když si chci udělat dobrou náladu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
16.2.06 15:55

Ahoj,

nám byla doporučena, když byla malá věčně „zachrčená“. Nijak zvlášť nepozoruji léčebné účinky, ale je fakt, že to světlo je příjemné a hřejivé…

Já uvažuji o nákupu té elektrické - můžete mi hodit nějaký odkaz na www, či doporučit obchod. Já na ní nemám štěstí…

Dík Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
16.2.06 16:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.2.06 16:05

neumím ti doporučit www stránky.Zkus si vyhledat solné lampy Googlem a tam je spousta odkazů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
16.2.06 16:05

Holky - co to je ta solná lampa? Máme doma takový kus oranžové soli (???), v tom je díra - a do té se dává čajová svíčka. Je to ono? A co by to mělo dělat??

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
16.2.06 16:07

Jéé, tak než jsem odeslala svůj příspěvek, tak jste mi mezitím odpověděly :) Dík za ten odkaz :)

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
16.2.06 16:13

Díky za odkaz. Já měla na mysli, zda neznáte nějaký netobchod, kde se dá koupit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
16.2.06 16:14

taky máme,dvě, obě elektrické, dostali jsme je…jednu v ložnici a druhou v obýváku, obě položené na zemi, to světlo je moc příjemné:) a když se malý vzbudí v noci, svítím právě touto lampou, normální lampa má moc ostré světlo, toto je fakt tlumené, příjemné…:)K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
16.2.06 16:18

MirkoV,
na té adrese JE e-obchod a ty elektrické lampy tam mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
16.2.06 16:43

Baghiro, díky. Já to přehlédla… :roll:

Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.2.06 15:46

Já mám solné lampy 4. Do všech dávám čajové svíčky, je to moc hezké. Koupila jsem je na burze kamenů v Tišnově, je tam 2× do roka a jedna mě vyšla asi na 90 Kč. Mají tam obrovský výběr i elektrických, no prostě se tam dostanete do tranzu a nevíte, který šutr koupit :lol: . Jen to má nevýhodu, že je tam šíleně moc lidí. Ale stojí to za to. Bývá to na jaře a na podzim. Která máte možnost se tam podívat, doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný