Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky,
chci se zeptat, jestli máte některá zkušenost s vysavačem VORWERK. Je to prý momentálně nejlepší přístroj na vysátí domácího prachu, roztočů atd. Kde se dá sehnat, jaká je jeho cena (tedy to hlavně
) a jestli je opravdu tak dobrý.
Děkuji, Janka
Ahojky Janko, mrkni se na jejich stránky
http://www.vorwerk.com/cz/html/
Jinak snad mají svou síť prodejců. Ceny nevím, ale před pár lety jsem se o tento vysavač zajímala, nicméně byl pro mne cenově nedostupný. ALe viděla jsem ho u kamarádky a ta si ho nemůže vynachvalit.
Ahoj Janko,
my ho máme doma už léta, přes doporuční známé nám ho domů přišel předvést zástupce jejich firmy, ta předváděčka nás tenkrát docela přesvědčila, třeba z matrace a polštáře z postele vysál hromádku takového bílého prášku (šupinky z těla atd.), z podle nás čistého koberce další hromádku všeho možného i nemožného, suma sumárum koupili jsme ho tenkrát i s krabicí všeho možného dalšího příslušenství, s nástavcem na vysávání koberců je sice poněkud těžší ale nemůžu si na něj stěžovat, přijde mi dobrý. Určitě ty předváděčky dělají pořád, tak je zkus kontaktovat a domluv se s nimi. Cenu si bohužel nepamatuju, nejlevnější určitě nebyl, záleží taky na tom, jaké to příslušenství si k tomu vybereš.
Mají ho naši a dodnes vzpomínám, jak se mi s ním krásně luxovalo. Taky k našim domů přišel obchodní zástupce a moje šetrná maminka byla už dopředu rozhodnutá ho nebrat. Ale taky ji přesvědčili a fakt nelitovala. I když cena byla na tehdejší dobu (cca 9 let) vysoká - asi 18.000 a nebyl to ten namokro.
Máme ho několik let a jsme velice spokojení. Mají ho i několik našich známých. Taky spokojenost.
Holky včera u nás byla předváděčka je to skvělý vysavč, škoda, že teď nejsou penízky. určitě si ho pořídím. Úplně jsem se divila v čem to spíme, málem jsem se propadla hambou když jsem viděla ty hromádky. čurbesu.
Cena je 24000 i s příslušenstvím a novou hlavicí na pevné podlahy.