Sondáž očí, zánět, léčba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6100
2.2.16 20:39

Sondáž očí, zánět, léčba

Jdu si pro názor nebo radu.

Dceři jsou 4 měsíce. Od narození problém s očima. Tečou obě dvě. Brala 3 antibiotika a homeopatika. Masírovali jsme očíčka, ale pořád tekla. Léčba vždy zabrala jen přechodně a jen trochu. Dnes jsme byli na sondáži. Dr říkal, že tam má zánět. A že to bylo dost potřeba protáhnout, proto to krvácí. :,( Dal nám kapky. S tím, že máme ještě masírovat. A kapky použít v případě, že oči potečou dál. A že moc nemám studovat leták, že tam píšou, že jsou až od roka. Kapání je v podstatě na mě. Prý podle intenzity mám klidně kapat víc. A dávku postupně snižovat. Očička jí teď trochu tečou. Začali byste kapat hned??? A rovnou v maximální dávce?? Nebo nějaká jiná rada??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85259
2.2.16 21:59

@Boudová ukazal vam, jak mate presne masirovat? My mame ucpany kanalek uz rok, tady v zahranici to bohuzel nikdo neresil a zjistila jsem, ze jedina ucinna pomoc je ta masaz, pri ktere vytlacuju hnis. Od te doby, co takto masiruju a vytlacuju pripadny hnis, nemela uz pul roku zadne kapky ani zanet, jen ji to ocicko slzi.

Co to znamena, tecou oci? Hnisaji ji? Nebo jen slzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
2.2.16 22:06

@blumen slzi i hnisaji. Masiruju v podstate tak ze nekolikrat stisknu slzny vacek. Jak teda presne masirujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85259
2.2.16 22:36

@Boudová a kdyz ho zmacknete, tak tece hnis z koutku? Ja jedu jakoby po koreni nosu nahoru, abych to vytlacila a az to ocistim, tak pak zase opacnym smerem. Ja to driv neumela vymacknout, musi se fakt pritlacit.

Tak to si neodvazim radit, ale pokud to hnisa hned po masazi, tak bych to kapnula uz ted radeji, prece jenom je tam zanet. Ale predtim na noc vymackala hnis, to je dulezite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
2.2.16 22:54

@blumen Já to kápla, at už má klid. Vytlačit to zkusím zítra. díky za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9012
3.2.16 10:46

Opravdu záleží na dobře dělané masáži, mě to u syna ukázala dětská špatně, dala nám k tomu antibiotické kapky a hnisalo to dál. Pak jsem se dočetla na netu, do jakého věku je třeba to řešit, aby nedošlo k chronickému zúžení kanálku…šla jsem znova na dětské, ta mi řekla, ať si jdu tedy na oční. Tam jsem volala a sestra mi řekla, že mu to rovnou propíchnou, že tam tom řeší radikálně, ať si zkusím najít jiného očního…nakonec jsem našla, ten mi ukázal masáž správně, po týdnu bylo po zánětu, měli jsme sice kapky, ale masáž byla stěžejní, po 14 dnech to bylo už bez potíží… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85259
3.2.16 12:21

@alisekR a jak jste ji delali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9012
3.2.16 14:11
@blumen píše:
@alisekR a jak jste ji delali?

Ono se to blbě vysvětluje, nejlepší je názorná ukázka. Mě očař řekl, že si mám natočit malíček, vnější hranou, jako při karate :roll: ale jen ten malíček a přiložit pod očko a zkusit tou hranou zapérovat, musí to být pod víčko, jako v místě, kde už necítíš tu oční bulvu, u dospělého je to místo, kde se ti láme kůže a kde se dělají kruhy pod očima. Tak když si zkusíš pomačkat sama sobě, tak ucítíš pérování, tam je ten kanálek, který je připojen pak nahoru přes kost do nosu a tudy, by to měla samo odtékat. A tam pomačkáváš, ono se to samo tlakuje, žádné tření ke kořeni nosu…jen několikrát denně pomačkat tu žlázku, aby se to tlakem uvolnilo…pak zakápnout Optalseptonexem, pak už nedával ani antibiotické kapky…fakt nám to zázrakem pomohlo. Přitom jsme se s tím trápili doma kolik týdnů, malýmu opravdu hrozila to propichování. Ale to jsem brala, až jako poslední možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí